rolada wołowa z mostka

{{headerMessage}}
Zdjęcie: INTERNET (nie pamiętam dokładnego źródła) Z wczorajszego wpisu o warsztatach z wołowinymogliście się dowiedzieć, że ten rodzaj mięsa to wiele smaków i wiele możliwości kulinarnych. Jednak czy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
dodatkiem do przyrządzonych sałatek i sosów. Niewielka ilość dodaje ostrości mdłym potrawą. Kardamonem można przyprawiać marcepany, pierniki, desery owocowe, kompoty, musy jabłkowe i sałatki z Zobacz więcej
ankawell
ankawell Obserwuj blogaObserwujesz bloga
życie od kuchni
GALANTYNA Z KURCZAKA

GALANTYNA Z KURCZAKA 1621

2
{{headerMessage}}
GALANTYNA Z KURCZAKA SKŁADNIKI : * 1 kurczak o wadze około 1,7 kg * 20 dkg wątróbki z kurczaka * 30 dkg mięsa wieprzowego lub wołowego / polecam wybór gatunku mięsa dającego kolorystyczny kontrast dla Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 6604

1
{{headerMessage}}
staje się mniej soczysta); popularne są befsztyki, szatobriand, boeuf Strogonow 17) biodrówka (biodrowa)- mięso na rosół i na pieczyste 18) krzyżowa (krzyżowa befsztykowa, krzyżowa kwiatowa)- mięso Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Najlepszym mięsem jest to pochodzące ze zwierząt z hodowli naturalnych jak polędwica, udziec, czy rumsztyk. Znajdziemy tu przepisy na: pichelsteiner w galarecie, boczek wieprzowy ze śliwkami, smalec Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Bigos z młodej kapusty Bitki w sosie własnym z marchewką Bitki w winie, jarzębinie i bakaliach Bitki w ziołach i czerwonym winie Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - Zobacz więcej
luna19
luna19 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie jest łatwe
Alfabetyczny spis treści

Alfabetyczny spis treści 1476

7
{{headerMessage}}
Gotowanie jest łatwe: Alfabetyczny spis treści Prawa autorskie Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa.. Moje Zobacz więcej