Przepis na rouge z wołowiny

renatar
renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia niewyszukana
Duszona wołowina

Duszona wołowina 14658

Tak jak ja bez ryb, tak mój mąż nie wyobraża sobie kuchni bez … wołowiny. Staram się aby za każdym razem, klasyczna duszona wołowina smakowała trochę inaczej. Ta wersja nawiązuje do chyba najbardziej Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 7290

WOŁOWINA (Wpis powstał w oparciu o program "Wiem co jem", stronę www.niam.pl i www.kordas.net.pl) Największymi jej producentami są Chiny, Brazylia i USA. Najzdrowsza i najsmaczniejsza pochodzi z Kobe Zobacz więcej
borsuczek_nk
borsuczek_nk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Plaster Miodu
Wołowina po chińsku

Wołowina po chińsku 5872

70-80 dag wołowiny 1/3 pora przyprawa do wołowiny mała cebula 1/2 papryki czerwonej 2 ząbki czosnku 1/2 papryki żółtej 4 łyżki sosu sojowego 3 łyżki groszku Zobacz więcej
uw-aga-gotuje
uw-aga-gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
uw-aga-gotuje.blogspot.com
Wołowina

Wołowina 4670

Steki wołowe to coś pysznego, zdrowego i mega efektownego.Sukces tkwi jednak w szczegółach...dobrym mięsie.Jak go wybrać?Najlepsza na steki jest polędwica argentyńska, ale niestety droga!W sieciMakro Zobacz więcej
Bistro de Jenna
Bistro de Jenna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Bistro de Jenna
Tatin au chou rouge

Tatin au chou rouge 25

Tatin au chou rouge INGRÉDIENTS : 1/2 chou rouge 1 gros oignon rouge 2 cuill. à soupe d'huile d'olive 2 cuill. à soupe de vinaigre balsamique 1 cuill. à soupe de sucre en poudre 1 rouleau de pâte Zobacz więcej
Une petite salade bien colorée et vitaminée. Cette salade accompagne bien la viande grillée, le poisson, la volaille.... 1 petit chou rouge râpée 1 carotte râpée 1 pomme granny smith râpée 1/2 oignon Zobacz więcej
lutka40
lutka40 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
szczeciniankagotuje
Wołowina

Wołowina 1672

Tysiące pasji i uspokojeń Wołowina Gulaszowe wołowe popieprzyłam ,posypałam obficie mąką ,podsmażyłam i jeszcze na patelni posypałam czerwoną papryką .Mięsko razem z zasmażką przełożyłam do Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Duszona wołowina

Duszona wołowina 2945

Cześć =) Duszona wołowina, to jedna z moich ulubionych potraw, którą jadłem podczas mojej ostatniej wizyty u babci Krysi i dziadka Czesława w Bydgoszczy. Danie to spodobało się również Agnieszce, Zobacz więcej
Pour la battle food # 16 Annie de byacb4you as choisi le thème : "La soupe" Voici ma participation. _____________________ Velouté de topinambour au curry rouge INGREDIENTS: (pour 4 personnes) 500 g de Zobacz więcej
Lentilles rouge au petits légumes façon risotto INGREDIENS: (pour 3-4 personnes en accompagnement) 250 g de lentilles 1 litre de bouillon de légumes 1 oignon doux 1 poireau 1 branche de céleri 1/4 de Zobacz więcej
Zuzu
Zuzu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
VegeZuzu
Sałatka z czerwonego ryżu Rouge.

Sałatka z czerwonego ryżu Rouge. 110

Ostatnio natknęłam się w jednym z większych marketów na czerwony ryż Rouge. Był przeceniony z 14 zł na 5. Wzięłam z myślą, że to ryż dziki. Po przeczytaniu etykiety zdecydowałam, że zaryzykuję. Bałam Zobacz więcej
1 petit chou rouge émincé 1 oignon coupé en dés 1 cuil a soupe d'huile ou graisse 2 pommes épluchées et coupées en quartiers 2 clou de girofle 1 feuille de laurier 1 poivre de la jamaique 750 ml de Zobacz więcej
smakikuchenne
smakikuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
O kuchni z uczuciem
Pieczona wołowina

Pieczona wołowina 2477

Marynowana, a następnie pieczona wołowina. Delikatna, miękka, soczysta. Taka właśnie jest moja pieczeń. Było smacznie i Wam również polecam. Udało mi się kupić ładny kawałek wołowiny, wiem że jest Zobacz więcej
Tempura d'oignons rouge - Bistro de Jenna Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Zobacz więcej
molka
molka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
kulinarne pyszności Molki
Tatar z wołowiny

Tatar z wołowiny 2364

składniki 1/2 kg wołowiny bez kości 3 ogórki kiszone 2 cebulki kapary pieprz czarny Kamis maggi sól Kamis jajka oliwa z oliwek sposób przygotowania Mięso myjemy i mielimy w maszynce lub siekamy. Zobacz więcej
Tempura d'oignons rouge - Bistro de Jenna Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Zobacz więcej
La “street food” n’a rien d’une mode. Elle est ancrée dans notre humanité. Partout où elle se développe, elle crée du lien entre les populations et leur territoire. Manger dans la rue génère du Zobacz więcej
shootandfood
shootandfood Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
shoot&food
WOŁOWINA PO CHIŃSKU

WOŁOWINA PO CHIŃSKU 1884

SKŁADNIKI: 400 g wołowiny (użyłam udźca) 20 ml oleju sezamowego 20 ml octu ryżowego 15 ml sosu sojowego pieprz czarny ziarnisty imbir mielony papryka ostra kardamon 1 kapusta pekińska 1 papryka Zobacz więcej
Aga & TalerzPokus.tv
Aga & TalerzPokus.tv Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
TalerzPokus.tv
Wołowina na dziko

Wołowina na dziko 1373

Przepisy » Mięsa » Wołowina na dziko » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zapamiętaj mnie Zaloguj Zapomniałeś hasła? Zobacz więcej
piotras100
piotras100 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Szaleństwo w kuchni
Jak zapeklować wołowinę

Jak zapeklować wołowinę 1323

Peklowana wołowina nie tylko zmienia swój kolor, ale i smak. To największe zalety peklowania mięsa. Podstawową wadą jest czas, jaki jest potrzebny do solidnego zapeklowania wołowiny. Powinniśmy na to Zobacz więcej