rozpływająca się w ustach karkówka według sugestii magdy gessler

To mięsko to jest hit ! Podczas jednego z odcinków Kuchennych Rewolucji Magda Gessler robiła karkówkę marynowaną w mleku.Generalnie za karkówką nie przepadałam, ale zachęciła mnie euforia gości, Zobacz więcej
krysek76
krysek76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
UgotujmyCos.pl
tatar według Magdy Gessler

tatar według Magdy Gessler 186

tatar według Magdy Gessler | UgotujmyCoś.pl UgotujmyCos.pl Blog kulinarny - przepisy STRONA GŁÓWNA DANIA GŁÓWNE DANIA MIĘSNE DANIA Z KARKÓWKI DANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNE PRZYSTAWKI SAŁATKI / Zobacz więcej
Panna cotta - banalnie prosty deser z włoskimi korzeniami. Banalny tylko z powodu prostoty przygotowania. Smak jest obłędny! Cudowny śmietankowy smak kremówki i prawdziwa wanilia. Tylko cztery Zobacz więcej
Sernik na zimno to ciasto idealne na wakacyjne upały. Wzbogacone sezonowymi owocami sprawia, że mogła bym go jeść codziennie. Ten deser rozpływa się w ustach, orzeźwia i do tego nie trzeba go piec. Zobacz więcej
śliwka węgierka » Dorsz w zielonym sosie z porów i puree z ziemniaków z chrzanem według Magdy Gessler Przepisy Dania Główne Ciasta Domowy Zdrowy Fast Food Kuchnia i ja Kontakt Współpraca W sieci Dania Zobacz więcej
W tytule wpisałam szarlotkę i jabłecznik ponieważ nie wszyscy widzą czym różnią się te ciasta. Otóż różnica jest taka, że szarlotkę robi się na kruchym lub półkruchym cieście a jabłecznik jest to Zobacz więcej
Placki ziemniaczane są jedną z najprostszych i zarazem moich ulubionych potraw. Jest bardzo wiele metod ich robienia, lecz mi osobiście najbardziej przypasowały placki ziemniaczane według Magdy Zobacz więcej
Co prawda rosół to niedzielna potrawa, ale dlaczego nie można jej nie zrobić w środku tygodnia :) U mnie własnie dzisiaj rosół :)) I to nie byle jaki, bo od samej Magdy Gessler. Długo przymierzałem Zobacz więcej
Jest to mój kolejny przepis ,,z przypadku". Pomysł na niego zrodził się, gdy miałam ochotę na placki, a nie miałam w domu mąki. Postanowiłam więc, że zmiksuję kaszę jaglaną, ale w ostateczności padło Zobacz więcej
renatar
renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia niewyszukana
Cielęcina duszona Magdy Gessler

Cielęcina duszona Magdy Gessler 20488

Delikatna, aksamitna w smaku. Jeden z ulubionych moich przepisów na cielęcinę. Wyciągnięty z książki Magdy Gessler pt. „Kocham gotować” Składniki (na 4 porcje): 800 g cielęciny pokrojonej w kostkę 12 Zobacz więcej
Podstawą dobrego barszczu jest zakwas z buraków. Kolor jak i zapach takiego zakwasu powinien być intensywny. Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, więc barszcz każdy robi a nie do końca wie jak się Zobacz więcej
Jak już zrobiliścienajlepszy zakwas do barszczu, to teraz czas zrobić z niego przepyszny barszcz wigilijny! Oczywiście do tego barszczu dodajemy uszka z kapustą i grzybami domowej roboty, gdyż takie Zobacz więcej
Pyszny i prosty do zrobienia sos kurkowy,idealny do mięs i makaronów.Bardzo aromatyczny i kremowy według przepisu Magdy Gessler-polecam wypróbować!! Składniki: 200 gr kurek (opakowanie) 1 średnia Zobacz więcej
Dzisiaj piątek więc zapraszam na placki ziemniaczane. Pyszne, chrupiące po prostu niebo w gębie:) Jeżeli oglądaliście program p. Magdy Gessler to pewnie zauważyliście, że niemal w każdym odcinku Zobacz więcej
Hmmmmm i w tym poście powstał mały problem! Gruszka nie współpracowała z aparatem. Ostatniomam mało czasu na zdjęcia. Zawsze w sobotę i niedzielę gotuję na akord abysięwyżyć kulinarnie, maksymalnie Zobacz więcej
Bożena
Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moje domowe kucharzenie
Schabowy wg Magdy Gessler

Schabowy wg Magdy Gessler 646

Schabowe wg Magdy Gessler..na blogu w sumie już są podobne [ klik], tamte było moczone w mleku z cebulą, a te są też z cebulą, ale startą i posmarowane tą cebulką..Pyszne chyba były, bo zjedzone Zobacz więcej
Najczęściej szynkę robię w taki oto sposób. Dzisiaj natomiast stwierdziłam, że czas na nowe. Poszperałam trochę po blogach kulinarnych, poszukałam inspiracji i wymyśliłam swoje:) Przy okazji testując Zobacz więcej
Gulasz według Magdy Gessler czwartek 11:13, 21 Marzec 2013, Obiady, Posiłki, ZupyKomentarze: Cóż, wiosna chyba zaspała… Na tę zimową aurę polecam rozgrzewający i aromatyczny gulasz węgierski. Przepis Zobacz więcej
W domu moje pieczenie, albo raczej same wypieki nazywają 'nowoczesnymi', bo nie przepadam za wuzetkami, bajaderkami, biszkoptami z kremem czy innymi powszechnymi cukierniczymi specjałami. Do szczęścia Zobacz więcej
Wołowina szarpana-rozpływająca się w ustach, cudownie miękka i soczysta... - Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne Strona Katarzyny Gurbackiej Zobacz więcej