ryba mrozona

marynaty: - 2 lyzki slodkiego sosu chilli - 2 lyzki soku z cytryny (dzieki niemu w domu prawie w ogole nie bedzie czuc zapachu ryby po pieczeniu) -1 lyzka sosu sojowego... i siup do piekarnika Na Zobacz więcej
Kilka przepisow na ryby wyprobowalam jeszcze przed swietami.Niektore z nich sie przyjely i weszyl na stale do naszego jadlospisu. Oto jeden z nich. Dla 4 osob: 500 g filetow z ryb morskich (halibut, Zobacz więcej
Ryby powinnismy jesc chociaz jeden raz w tygodniu ,powodow jest bardzo duzo aległównie dzięki kwasowi wielonienasyconemu omega-3, który cudownie wplywa na nasz wzrok,skore ,pamiec-jest to Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Kulebiak

Kulebiak 258

0
przypominający roladę z farszem kapuściano-grzybowym. Pochodzi z Ukrainy. U nas tradycyjnie pojawia się na wigilijnym stole. Tym razem zrobiłam jeden duży kulebiak, ale z tej ilości składników Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Schab dojrzewający

Schab dojrzewający 1100

0
Schab dojrzewający | przepis na, jak zrobić, jak ugotować Strona główna Anka na jutjubie Obiady Desery Dania mączne Śniadania Zupy Pieczywo Przetwory Przystawki Sałatki Sosy Ciasta Categorized | Dania Zobacz więcej
Jabłecznik z mrożoną cytryną - Na słodko - LEŚNY ZAKĄTEK - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU LEŚNY ZAKĄTEK Jabłecznik z mrożoną cytryną (23.05.2014)Chleb żytni z mąką orkiszową, tartym Zobacz więcej
do pieczenia 1/8 lyzeczki soli 1/2 szklanki drobnego cukru do wypiekow 1/2 szklanki mielonych migdalow 2 jajka 1/2 szklanki jogurtu greckiego 1/2 szklanki mleka 6 lyzek oleju 1/2 lyzeczki ekstraktu Zobacz więcej
śniadania Lekkie zupy Mięsa i wędliny Napoje Odchudzamy potrawy. Pasty kanapkowe Pieczywo Porady Anki Porady kulinarne Potrawy świąteczne i wigilijne Przetwory Przygotowanie warzyw i owoców Zobacz więcej
KucharkaZen
KucharkaZen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kucharka Zen
Obiadowy eksperyment

Obiadowy eksperyment 77

0
, gotujaca sie woda, i przykrylam pokrywka. Gotowalam na parze przez jakies 20-30 minut, dopoki wszystko nie zmieklo. Taka potrawka jest oczywiscie zdrowa, duzo zdrowsza niz smazona czy duszona, ale Zobacz więcej