ryba pieczona jak smazona

Do tej pory bylam przekonana, ze jesli makrela, to tylko wedzona lub w occie. Smazona probowalam kilka razy i zawsze smakowala mdlo i tlusto. Dlatego bylam nieco przerazona, jak ze spontanicznego Zobacz więcej
z tradycyjnie smazona ryba Viki meczyla chyba pol godziny. Postanowilam troche pooszukiwac, troche pokombinowac by jednak z ryb nie rezygnowac tak latwo. Tym wlasnie sposobem na dzisiejszy obiad byly Zobacz więcej
Jesli nie przepadasz za ryba w klasycznej panierce,moze skusi Cie ryba smazona w ciescie piwnym? Robilam dorsza w ten sposob po raz pierwszy i bardzo ciekawa bylam jego smaku.Ryba przygotowana w ten Zobacz więcej
, że przepisy się Wam przydadzą :) Ściskam, Monika 1.http://www.maxymonium.com/2013/12/sledz-w-sosie-musztardowym.html 2.http://www.maxymonium.com/2013/12/pierogi-ruskie.html 3. Zobacz więcej
listopad 1º Espaguetis z sosem pomidorowym 2ºTortilla ziemniaczana +salata 13 listopad 1ºZupa rybna 2ºPulpeciki z warzywami+ smazone ziemniaki,marchewka i pieczarki 14 listopad 1ºGotowana ciecierzyca Zobacz więcej
, że przepisy się Wam przydadzą :) Ściskam, Monika 1.http://www.maxymonium.com/2013/12/sledz-w-sosie-musztardowym.html 2.http://www.maxymonium.com/2013/12/pierogi-ruskie.html 3. Zobacz więcej
strony na srednim ogniu, na zlotobrazowo. Salate rzymska umyc, osuszyc, podzielic na liscie. Jogurt wymieszac z 2 lyzkami mleka, 2 lyzeczkami soku z cytryny, sola i pieprzem. Koperek oplukac, Zobacz więcej
cierpialam na totalny i chroniczny brak czasu, gotowalam kolejne potrawy i wrzucalam do zamrazarki kiedy tylko udawalo mi sie zgromadzic potrzebne skladniki i zajac na chwile dzieci... I tak na Zobacz więcej
Paltrow (20.12.2013)Ciasto mocno zimowe - dyniowe z ananasem... (16.12.2013)Ciasto na białkach - z makiem i jabłkiem (12.12.2013)Kotleciki z kalafiora... (10.12.2013)Żenująco proste, Zobacz więcej
TwitterUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest Etykiety:Inne Brak komentarzy: Prześlij komentarz Starszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Łączna liczba Zobacz więcej
fajny dodatek do wędlin i zimnych mięs, ryb smażonych… I co ważne – nie „podchodzi” wodą, nie kiśnie… nawet jeśli stoi na stole dłużej, a amatorów na nią nigdy nie brakuje… Ryba w zalewie octowejZobacz więcej
/cebolleta -1 por -2 zabki czosnku -250 gr morszczuka/merluzy bez osci,skory -250 gr krewetek( raze z glowami) -pieprz zielony zmielony -sol -1 lyzka maki -oliva -natka pietruszki 1 filizanka bulionu Zobacz więcej