ryba po grecku siostry anieli

autorka: jelka | blog: Kulinarna pasja Jabłecznik biszkoptowy z bitą śmietaną i cynamonem autorka: SmakowyRaj - Olinka | blog: Smakowy Raj Trufle rumowo – kokosowe autorka: SmakowyRaj - Olinka | Zobacz więcej
Prosta i skromna, choć właściwie nieznana – tak o kuchni klasztornej myśli niewtajemniczony w arkana refektarza świecki, przed którym życie zakonne skrywa się za niedostępną kurtyną tajemnicy. Ale ta Zobacz więcej
& Beyond Links to Reads: January 2015 - February is here. I am a bit late with previous month’s Links to Reads, but better late than never. Here’s a selection of some of the interesting Zobacz więcej
kusiło. Wykorzystałam p... 5 godzin temu w mojej kuchni Z maślanką i amarantusem-chleb - *SKŁADNIKI:* - 1 l maślanki - 520 g mąki razowej - 140 g orkiszowej - 160 g mąki z nasion amarantusa - 180 g Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1453

1
chwila może paść pompa myjąca a... 15 godzin temu Moje Małe Czarowanie Hiszpańska Paella z małżami - Paellę czyt. paeję - pokochałam będąc w Hiszpanii ubiegłego lata i teraz często gości na naszym Zobacz więcej
"Alpenstrudel" Gazeta wytrawnego smakosza! Jutro piątek więc na obiad będzie ryba. - *Filet z pstrąga na aromatycznym sosie.**Składniki*:2 filety ze świeżego pstrąga25 dag pora2 łyżki oliwy z oliwek Zobacz więcej
w Kuchni Grudniowy przypominacz - Druga połowa listopada minęła pod znakiem wytężonej pracy (powoli zbliża się koniec kursu…) oraz pierwszych jesienno-zimowych wirusów, które na szczęście u... 16 Zobacz więcej
w Kuchni Grudniowy przypominacz - Druga połowa listopada minęła pod znakiem wytężonej pracy (powoli zbliża się koniec kursu…) oraz pierwszych jesienno-zimowych wirusów, które na szczęście u... 16 Zobacz więcej
jeden z najulubieńszych serników mojego syna. Deser jest na zimno, mimo że kalendarzowo od dawna już jesień. W Porto mamy jednak nie... 2 dni temu Grażyna gotuje Figa z prażonym makiem i wegańskie Zobacz więcej
Breakfast for Dinner + Some Favorite Tessa Kiros Recipes - When I open a cookbook from Tessa Kiros, I invariably want to curl up in a chair with a pot of tea and read it cover to cover. Her cookbooks Zobacz więcej
saken 1 dzień temu Cucinario di nonna ivana ARANCIA AL LAMBRUSCO E ZENZERO, UN DESSERT FRESCO, CHE SCALDA!!! - *Ho una cassetta di ottime arance da consumare, in genere le mangio semplicemente Zobacz więcej
with salmon. - 400 g łososia lub fileta z łososia80 g nieugotowanej ciecierzycy80 g szpinaku1 dojrzałe awokado, obrane i pokrojone w paski1 pomarańcza, obrana i pokro... 1 dzień temu Kuchenne wzloty Zobacz więcej
jak tylko bede miec wiecej czasu zeby przysiasc.... 1 dzień temu Passionfruit Castella / Kasutera, czyli ciasto z Japonii - Castella lub po japońsku - Kasutera - to japońskie ciasto z Nagasaki. Do Zobacz więcej
February 2016. The fragrance s... 6 godzin temu Liqurious Throw away the collins mix! Homemade strawberry... - Throw away the collins mix! Homemade strawberry syrup is the secret to this seriously Zobacz więcej
: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Starszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Małopolska , Poland A ile kobiet naprawdę umie gotować, ile ma na to czas, Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Naleśnik

Naleśnik 2489

1
: dobbiamo pensare una serie di ricette leggere, che possono es... 2 godziny temu Prowincja w globalnej wiosce Obiad według M. Gessler w „Braterskiej” - To już parę lat temu p. Gessler reformowała Zobacz więcej
na suszenie; ich entuzjasta nie odmówi sobie spróbowania jednego czy dwóch kapeluszy: ... 1 tydzień temu włoskicafe Pappamolle, czyli mięczak - Pappamolle - to epitet dla mięczaka i słabeusza, Zobacz więcej
gotowaniem, pieczeniem itp. dla gości robię przetwory ogórkowe. Ciągle ktoś dzwoni i się pyta czy bym nie chciała trochę ogórków, ja entuzjastyczni... 2 tygodnie temu Bajkorada Tarta z malinami - Zobacz więcej
, a mam w zanadrzu, tradycyjnie już, wypiek bezowy, w... 1 miesiąc temu Kulinarne Szaleństwa Evity Shake malinowy - *Pyszny !*0,5 litra malin0,5 szklanki mleka 2%2oo ml lodów śmietankowychUmyte Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Zupa krem z cukinii Kuchnia, podróże, może coś więcej... piątek, 12 sierpnia 2016 Zupa krem z cukinii Przepis od Doroty J. przepyszna zupa! 3 średnie cukinie 1 marchewka Zobacz więcej