ryba śmietanowo - koperkowy

Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym Sposób przygotowania: 1. Filety kroimy według uznania - ja dzielę duży filet na 4. Każdy kawałek skrapiamy cytryną, posypujemy solą i pieprzem, i odkładamy na jakieś Zobacz więcej
Ryba w sosie śmietanowo koperkowym. Bardzo szybki pomysł na obiad. Ryba może być mrożona. SKŁADNIKI 4 filety z dorsza moje były mrożone 1 paczka makaronu 1 duża śmietana 12 % pół kostki rosołowej 2 Zobacz więcej
:) Ryba w sosie śmietanowo - koperkowym Składniki na 2 porcje: 4 kawałki białej ryby świeżej lub mrożonej(u mnie mrożony dorsz w kostce) 1 cebula pół szklanki bulionu warzywnego lub białego Zobacz więcej
POMYSŁ NA Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym-WINIARY Sposób przyrządzenia Lista zakupów: 300 - 350 g filetów z ryby (świeżych lub mrożonych), 200 ml śmietanki (12% tłuszczu) Zawartość torebki Zobacz więcej
Moja ulubiona rybka-morszczuk zapieczona pod sosem śmietanowo-koperkowym. Rybka i koperek idealnie do siebie pasują. składniki: 500 g filetów z morszczuka przyprawa do ryb Kamis 3/4 kubka śmietany 12% Zobacz więcej
Smaczna morska ryba zapiekana w sosieśmietanowo-koperkowym, którą podałam z koprem włoskim zapiekanym również w sosie śmietankowym z dodatkiem parmezanu i świeżego koperku. Kto ma opory /a wiem, że Zobacz więcej
)SAŁATKA EGZOTYCZNA (03.01.2014)LECZO (22.07.2012)RACUCHY SEROWE ZE ŚLIWKAMI (21.07.2012)ZUPA WIŚNIOWA (17.07.2012)sos tzaziki (17.07.2012)ziemniaczki z piekarnika (17.07.2012)nowości na blogu Zobacz więcej
To pierwsza ryba na blogu. Wydaje się to dosyć dziwne, biorąc pod uwagę fakt, iż ryby bardzo lubię i staram sięje często przyrządzać. Mąż za darami morza wręcz przepada. To proste i szybkie danie Zobacz więcej
Ryby są zdrowe - tak mówi każdy rodzic do swojego dziecka. Ale czy każde dziecko lubi rybę? Ryba w sosie śmietanowo koperkowym to alternatywa dla tych, którzy średnio przepadają za tradycyjnie podana Zobacz więcej
Dawno temu polubiliśmy przepis na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym z makaronem z torebki... Już jakiś czas temu przestaliśmy jednak jeść tego typu produkty (wszelkie kostki, fixy, pomysły a także Zobacz więcej
Śmiem twierdzić, że nie ma lepszego sosu do ryby jak ten. Przyrządzam go już enty raz i za każdym razem rozpływam się razem z Łukaszem. Aksamitny, słodkawy, delikatny. I choć ma nieco więcej kalorii - Zobacz więcej
26 kwietnia 2012 by Caroline Bardzo smaczny dodatek do ryb duszonych, pieczonych i smażonych. Składniki: 250ml śmietany 12 % 2 łyżki masła 1 kostka rosołowa 1 szklanka gorącej wody 1 czubata łyżka Zobacz więcej
Składniki: 2 filety obojętnie jakiej białej ryby (panga, dorsz, mintaj) cytryna 1,5 szklanki śmietany gęstej do zup i sosów pęczek świeżego koperku pieprz, sól olej Wykonanie: Każdy filet kroimy na 3 Zobacz więcej
Archiwum bloga lipiec (16) czerwiec (54) maj (47) kwiecień (47) marzec (33) luty (39) styczeń (42) grudzień (33) listopad (33) październik (53) wrzesień (36) sierpień (52) lipiec (44) czerwiec (48) Zobacz więcej
łyżki sera żółtego 1 duża cebula Filety [ nie rozmrożone] namoczyć na 1/2 godz.w mleku [ w między czasie pokroiłam na kawałki].Mąkę wymieszać z przyprawami , obtoczyć w niej rybę i usmażyć .Cebulę Zobacz więcej
z mintaja 1 jajko 1 czerstwa kajzerka 1 cebulka 1 łyżka kaszy manny 2 łyżki bułki tartej 1 ząbek czosnek sol pieprz cytrynowy łyżeczka masła Sos: 1 szklanka mleka 1/2 szklanki wody 100 ml słodkiej Zobacz więcej
Ryba i koperek to duet doskonały. Pachnący koperek prosto z ogródka i wędzona ryba z nadmorskiego kurortu – pyszne wiosenne danie. Składniki: 150 g wędzonej ryby (u mnie halibut) pół Zobacz więcej
Ryba i koperek to duet doskonały. Pachnący koperek prosto z ogródka i wędzona ryba z nadmorskiego kurortu – pyszne wiosenne danie. Składniki: 150 g wędzonej ryby (u mnie halibut) pół Zobacz więcej
na Tsukiji aukcja tuńczyków. (…) Rzędy ogromnych cielsk tuńczyków leżały na betonie; niektóre ważyły kilkaset kilogramów, najwięcej jednak było takich wielkości człowieka (…). Nacięte ogony ryb Zobacz więcej
Sos śmietanowo - koperkowy to idealny sos do ryb, choć sprawdza się również jako sos do mięs. Ostatnio robiłem grilla i tam też sos pasował. Sos śmietanowo - koperkowy jest bardzo łatwy i szybki do Zobacz więcej