ryba w garnku rzymskim

garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
Dorsz (filet z wielkiego okazu) z pieprzem cytrynowym po raz kolejny. Połowę dużego dorsza bez ości, ale ze skórą przekładamy do garnka rzymskiego, posypujemy przyprawą i zapiekamy 30 minut. Gotowe! Zobacz więcej
Filety dorsza układamy w garnku rzymskim Gratine Robimy sos: 100 g masła rozpuszczamy 2 łyżeczki mąki (zwykłej, bezglutenowej Schaer, lub skrobi kukurydzianej) dodajemy do masła 1 opakowanie pieprzu Zobacz więcej
Filety ryby układamy w garnku rzymskim. Pieprz cytrynowy mieszamy ze słodką śmietaną i taką samą ilością wody. Dodajemy pietruszkę i koper. Mieszamy. Robimy zasmażkę z 1 łyżki mąki. Dodajemy Zobacz więcej
Niepozorna, bardzo prosta potrawa, która zaskakuje wyjątkowym smakiem Gotujemy ziemniaki, kroimy w plastry, układamy w garnku rzymskim Na ziemniakach układamy surowe kawałki dorsza (jak najbardziej z Zobacz więcej
Niepozorna, bardzo prosta potrawa, która zaskakuje wyjątkowym smakiem Gotujemy ziemniaki, kroimy w plastry, układamy w garnku rzymskim Na ziemniakach układamy surowe kawałki dorsza (jak najbardziej z Zobacz więcej
Kolejny obiad z serii szybko i w jednym garze Składniki: Dorsz z mrożonki w bloku - 4 porcje szklanka ryżu 1 puszka anansów 1 pomidor kawałek imbiru mały pęczek świeżej kolendry 1 ząbek czosnku 5 Zobacz więcej
Garnek rzymski mam w swoim posiadaniu już od jakiegoś czasu. Zrobiłam w nim kurczaka w winie z ziołami Potem naczynia nie używałam, bo brakowało mi pomysłów na jego wykorzystanie. Na szczęście w moje Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
Wspaniałe, szybkie, zdrowe danie o zaskakującym smaku. Składniki (2 porcje) 2 ząbki czosnku Papryczka chilli (świeża lub konserwowa) Pęczek bazylii Łyżeczka kminu rzymskiego 1/2 łyżeczki cynamonu 2 Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej
garnek rzymski. Faszerowana papryka po upieczeniu wychodzi bez uszczerbku, smakuje i wygląda doskonale. Farsz: u... Wszystkie Panie, które gotują pierogi wiedzą jak praco- i czasochłonne jest ich Zobacz więcej