ryba z piekarnika panierce

Emcia pichci
Emcia pichci Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Emcia pichci
Pstrąg z warzywami

Pstrąg z warzywami 1028

1
{{headerMessage}}
oliwie i przyprawach do ziemniaków, bazylii i oregano itd. Układamy na blaszce w piekarniku (nagrzanym do 180C) i pieczemy ok. 20 minut. W międzyczasie pstrąga myjemy, nacieramy masalą do ryb i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Gdy na patelni smażymylub w piekarniku pieczemypaluszki rybne w panierce, kupione w sklepie, zazwyczaj wydaje się nam, że zjemy smaczny a przede wszystkim zdrowy obiad. A tymczasem przysmak, który Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Gdy na patelni smażymylub w piekarniku pieczemypaluszki rybne w panierce, kupione w sklepie, zazwyczaj wydaje się nam, że zjemy smaczny a przede wszystkim zdrowy obiad. A tymczasem przysmak, który Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tilapia to pyszna ryba i często gości na naszym stole, tym razem pod kołderką z ziół. W rezultacie wyszła aromatyczna i smakowita i polecam gorąco. Taką panierkę ziołową robi się błyskawicznie a potem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis pochodzi z książki „Smaczne dania z biedronką” autorstwa Pana Macieja Kuronia. Sposób na trochę inną rybę niż tradycyjna w panierce. Składniki: 300g fileta z pangi 50g mrożonego szpinaku lub Zobacz więcej
jarma
jarma Obserwuj blogaObserwujesz bloga
gotujemy rodzinnie
Łosoś pod kruszonką

Łosoś pod kruszonką 169

0
{{headerMessage}}
Kolejna propozycja na obiad z rybą. Alternatywa dla tradycyjnej ryby w panierce. Składniki kruszonki (na dwa duże filety): - 3 łyżki bułki tartej - 70 gram rozpuszczonego masła - 1 duży ząbek czosnku Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ryby lubimy w domu wszyscy i staramy się jeść je w różnych odsłonach. Dziś jedna z nich, moja wersja pieczona w piekarniku ;) Składniki: - 2-3 filety z miruny, - 5 łyżek tartej bułki, - 4 łyżki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pieczone jabłka świetnie sprawdzają się nie tylko jako deser, ale również jako dodatek do ryb. Dziś proponuje Wam zestawienie ich z rybką:) SMACZNEGO:) SKŁADNIKI: 5 filetów rybnych 3 słodkie jabłka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
roztrzepanym jajku i opanierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczy do zarumienienia się panierki z obu stron. Bataty pokroić w talarki, wymieszać z oliwą z oliwek rozmarynem, solą i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
1 opakowanie Sosu koperkowego Winiary 250 g rybnych filetów 1 mała bułka 1 jajko 1 cebula Przyprawa do ryb Sól, pieprz Olej do smażenia Bułka tarta do panierki 1.Rybę ugotować w osolonej wodzie przez Zobacz więcej
Karolaa
Karolaa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
I love cooking
Fish and chips

Fish and chips 157

0
{{headerMessage}}
olejem. Posypać ziołami. Piec w piekarniku przez ok. 1 godzinę w 180-200 stopni. Pod koniec pieczenia posolić. Ryba: filety z ryby (dorsz lub inna) 1 jajko szklanki mąki łyżeczki proszku do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Bardzo zachęcającego łososia z chrupką panierką przysłała nam Marta Wolińska. Na pewno wypróbujemy! Łosoś w musztardzie i płatkach Drukuj przepis Składniki 2 filety z łososia płatki kukurydziane Zobacz więcej
{{headerMessage}}
żółtkami, mielonym kminkiem, ubitą pianą z białek i lekko wymieszać. Porcje ryby moczyć w cieście i smażyć wolna na tłuszczu. Po usmażeniu wstawić rybę na kilka minut do piekarnika aby wewnątrz nie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Nietradycyjny karp w tradycyjnych, świątecznych smakach. Chrupiąca panierka, orzechowy i grzybowy aromat, a w środku soczysta i pyszna ryba. To nie może nie smakować. Karp w panierce orzechowo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sauté jest tometoda przyrządzania potraw polegająca na smażeniu w małej ilości silnie rozgrzanego tłuszczu.Jest to również metoda smażenia mięsa, ryb bez żadnej panierki tylko przyprawionych solą, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Nie lubiłam łososia do czasu, kiedy upiekłam go w piekarniku w panierce chlebowo - orzechowej. Jest łatwy i szybki w przygotowaniu. Nie ma szans, żeby się nie udał. A do tego smakuje obłędnie. Łosoś w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pyszna propozycja dla miłośników łososia :) Cudownie smakuje otulony orzechową panierką. Szybki i smaczny pomysł na rybę :) SKŁADNIKI (dla 4 osób) 600 g filetu z łososia bez skóry sól morska biały Zobacz więcej
Zapach Apetytu
Zapach Apetytu Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Zapach Apetytu
Fish tacos

Fish tacos 38

0
{{headerMessage}}
w gorącym piekarniku. Na tortilli układamy kapustę, cebulę pokrojoną w piórka, kawałki ryby, pokrojoną paprykę i roszponkę. Polewamy sosem, dodajemy odrobinę majonezu. Składamy na pół. Zobacz więcej
KAMK
KAMK Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Obiektywem i łyżką
Piątkowa ryba

Piątkowa ryba 18

1
{{headerMessage}}
PANGA Z SOSEM TATARSKIM I SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI Panga: 2 filety z pangi słodka papryka w proszku mąka przyprawa do ryb sól Sos tatarski: około 100 ml jogurtu naturalnego 2 łyżki majonezu 2 średniej Zobacz więcej