Przepis na ryż dragon

Zalecenia lekarza - mniej soli więcej białka, warzyw, owoców... Łukasz stanął na wysokości zadania, zakupy zrobione, wzamrażarce zapas drobiu a w lodówce warzywa i owoce. Pozostało mi popuścić wodze Zobacz więcej
Pod koniec stycznia miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach sushi zorganizowanych dla grona blogerów kulinarnych przez producenta marki Blue Dragon obejmującej produkty do dań kuchni Zobacz więcej
Gdy jakiś czas temu na maila dostałam informację, że przyjeżdża do Polski naczelny szef marki Blue Dragon - Wilson Chung i w związku z jego wizytą planowane są warsztaty dla blogerów wiedziałam, że Zobacz więcej
100 g ryżu basmati 200 g zielonego groszku (mrożonego) 20 krewetek Black Tiger słoik zielonego curry Blue Dragon garść świeżej kolendry 1 czerwona papryczka chilli trochę czarnego sezamu To danie jest Zobacz więcej
Kurczak w sosie HOI SIN & GARLIC (Blue Dragon) Zainspirowana wpisami na różnych blogach dotyczącymi przyrządzania potraw z produktami firmy Blue Dragon postanowiłam udać się po jakiś sosik. Zobacz więcej
Dzięki uprzejmości formy Blue Dragon mogłam uczestniczyć w warsztatach sushi,dla fanki sushi była to niewątpliwie mega przygoda. Dziś mam dla Was informacje prasową, wkrótce relacja z przygotowania Zobacz więcej
Ivka
Ivka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ivka w kuchni
Warsztaty sushi z Blue Dragon

Warsztaty sushi z Blue Dragon 102

"Nie takie sushi trudne, jak je malują" – pod takim hasłem odbywały się 23 stycznia warsztaty kulinarne poświęcone sushi, zorganizowane pod patronatem Blue Dragon. Pełen pozytywnej energii Wilson Zobacz więcej
Tak się przyjemnie złożyło, że 11 października miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kuchni azjatyckiej organizowanych przez Blue Dragon. Warsztaty te poprowadził specjalnie dla nas szef kuchni Zobacz więcej
Bardzo ostry sos Tajskie Zielone Curry - BLUE DRAGON. Przyszedł dziś czas na Blue Dragona. :) Okazało się, że nie tylko ja, ale reszta rodziny również byliśmy bardzo ciekawi, co tym razem znajdziemy w Zobacz więcej
W styczniu zostałam zaproszona na kolejne warsztaty prowadzone przez Wilsona Chunga, organizowane przez markę Blue Dragon. Podczas poprzednichazjatyckich warsztatów (o których możecie przeczytaj Zobacz więcej
Poprzednia (chińska) akcja Blue Dragon zmobilizowała nas do kupna woka. Przyznajemy – smażenie na nim jest nieporównywalne jeżeli zestawić z nim smażenie na patelni. To był nasz jeden z lepszych Zobacz więcej
23 stycznia miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych poświęconych sushi, zorganizowanych przez markę Blue Dragon. Były to nieco inne warsztaty, bo większość czasu zajęła część Zobacz więcej
Przepisy » Moim okiem » Warsztaty sushi z Blue Dragon » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zapamiętaj mnie Zaloguj Zapomniałeś Zobacz więcej
ADRES: Szwai 16, Kraków KUCHNIA: orientalna, na dowóz ZAKRES CEN DAŃ GŁÓWNYCH: 16-36PLN W INTERNECIE:facebook|pyszne.pl Już kiedyś pisaliśmy o naszym ulubionym, osiedlowym barze orientalnym, z którego Zobacz więcej
Blue Dragon - odsłona druga. :) Wczoraj otrzymałam smakowitą przesyłkę, w której ukryte były kolejne produkty firmy Blue Dragon. tym razem do degustacji mamy kuchnię tajską. Mniam, mniam! Już mi Zobacz więcej
sisters
sisters Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Paleta Smaku
Warsztaty sushi z Blue Dragon

Warsztaty sushi z Blue Dragon 84

Lubimy sushi, ale wciąż wydaje nam się, że to co o nim wiemy to tylko kropla w morzu... Dlatego z radością przyjęłyśmy zaproszenie na warsztaty sushi z Wilsonem Chungiem pod patronatem marki Blue Zobacz więcej
Pan R. próbował mnie kiedyś przekonać, że nie dość, że nie lubi gotować to jeszcze na dodatek nie potrafi. Zważywszy jednak na weekendowe jajcarskie śniadania, śliczne kolorowe kanapeczki, kurczaka w Zobacz więcej
W czwartek 11 października wraz z wesołą grupą blogerek z Poznania i okolic wybrałam się na warsztaty kuchni azjatyckiej organizowane przez firmę Blue Dragon, z udziałem słynnego kucharza Wilsona Zobacz więcej
Blue Dragon - czerwony tajski sos. Znów króluje u nas Blue Dragon - kuchnia tajska. Na szybki obiad idealny. Przyznać jednak muszę, że kuchnia chińska była bliższa moim smakom, niż tajska. SKŁADNIKI: Zobacz więcej
„Czy jadłeś już dzisiaj ryż?” To pytanie jest tak powszechne i ma podobny wydźwięk w krajach azjatyckich jak u nas „cześć, co słychać, jak się masz, dzień dobry”. Nieprzypadkowo pytają akurat o ryż, Zobacz więcej