s+o+

blankariot
blankariot Obserwuj blogaObserwujesz bloga
eatyourdream
K O N K U R S

K O N K U R S  78

0
{{headerMessage}}
Eatyourdream oraz poradnia dietetyczna Pogromcy Kilogramów zapraszają na konkurs, którego nie możecie przegapić! O konkursie Czekamy na Wasze propozycje wegetariańskich* jadłospisów. Każdy uczestnik Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Z wizytą u M&S, czyli chipsy o smaku octu Dziś o moich "eksperymentach" z gotową żywnością. Któregoś pięknego popołudnia kręciłam się po centrum w oczekiwaniu na mojego młodszego brata, zupełnie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Czekoladowe Muffiny wisiały w powietrzu, chodziły za mną, wodziły mnie za nos... Powstrzymywałam się jednak przed ich przygotowaniem, bo przecież trzeba się uczyć morfologii (tak, dalej jestem w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) wypróbowanych owsianek. MOJE OWSIANKI: owsianka z granatem TUTAJ owsianka z miodem TUTAJ owsianka z gruszką TUTAJ owsianka ze słonecznikiem TUTAJ owsianka ze śliwkami TUTAJ owsianka z Antonówką Zobacz więcej
{{headerMessage}}
O Ochronie Praw Autorskich Zarówno pisane teksty jak i zdjęcia są naszego autorstwa. W przypadku cytowania, używania czyjegoś przepisu, podajemy źródło. Dlatego prosimy o takie samo respektowanie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
A dzisiaj obiecany przepis na sos grzybowy. Ostatnio użyłam go jako dodatek do tortu szpinakowego. Na małej patelni rozgrzewamy łyżkę masła i oleju, dodajemy cebulę, dusimy przez kilka minut. Zobacz więcej
zuzaw
zuzaw Obserwuj blogaObserwujesz bloga
zdrowonanowo
M I S O soup

M I S O soup 2

0
{{headerMessage}}
Dzisiaj chciałabym się z Wami podzielić przepisem na najbardziej znaną japońską zupkę MISO. Miso oryginalnie powstaje z bulionu dashi i pasty miso, pasta miso to inaczej sfermentowana soja, część past Zobacz więcej
{{headerMessage}}
większe problemy na świecie, ale dla mnie to było ważne. Zakochałam się w fotografii kulinarnej 3 lata temu. W tym czasie pojawiały się różne inne zainteresowania, fascynacje i miłostki. Pojawiały Zobacz więcej
{{headerMessage}}
choroby i z przerażeniem żegnałam się już z życiem : D Dopiero później doszło do mnie, że to co napisał ktoś inny, niekoniecznie musi być zgodne z prawdą. Na co zwrócić uwagę przeglądając medyczne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
nie byłem nigdy jego wielkim miłośnikiem stanowiło bardzo często jeden z głównych składników potraw i to do niego dobierałem pozostałe elementy. Natomiast miniony rok był bardzo fajnym okresem, bo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mięso, pomimo iż nie byłem nigdy jego wielkim miłośnikiem stanowiło bardzo często jeden z głównych składników potraw i to do niego dobierałem pozostałe elementy. Natomiast miniony rok był bardzo Zobacz więcej
ashiss
ashiss Obserwuj blogaObserwujesz bloga
inny-smak-zycia
W I O S N A

W I O S N A  37

0
{{headerMessage}}
Mnie totalnie porwała wiosna (długo wyczekiwana!! ) Latam cały czas, jak nie na rower to na rolki, albo spacerrrrrrr nawet nie mam czasu pichcić, bo tak się ciesze tym słońcem <3 jakby miało mi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
propozycji tematów na jutrzejszą "jedynkę". Jest kilka głosów, żeby napisać o losowaniu kandydatów do organizacji Euro 2012. Polska ma ogromne szanse, mówią jedni. To bez sensu, przegramy - mówią Zobacz więcej
{{headerMessage}}
:) Tak było w moim przypadku, dłuższą chwilę rozmawiałam z Przemkiem, który jest przewodnikiem po Szczecinie i nie tylko. Posiada dużą wiedzę o naszym mieście jak i okolicznych miasteczkach. Zobacz więcej
the byk
the byk Obserwuj blogaObserwujesz bloga
the byk
o g ł o s z e n i e

o g ł o s z e n i e  87

0
{{headerMessage}}
O mnie the byk the byk to blog o kanapkach, szybkich śniadaniach, porannej zabawie w kuchni, to pomysł na 100 kanapek do których inspirują mnie znajomi Wyświetl mój pełny profil Zapraszam na Durszlak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
KochanaBabciu, w Dniu Twojego Święta życzę Ci ... Laurka, własnoręcznie ozdobiona. Przygotowana już kilka dni wcześniej.Czekała w książce lubpod poduszką. Z dumą była przekazana w tym dniu w ręce Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Słońce z mozołem przebija się przez grube warstwy chmur, czasami zostaje z nami na dłużej, czuć wiosnę. Podejrzewam, że z tego właśnie powodu staram się nie piec już za dużo, żeby te fałdki tłuszczu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kolejny z odgrzebanych zczeluścikomputera przepisów. Szaszłyczki są proste w przygotowaniu, a efekt naprawdę świetny. Pyszne i efektowne. A połową sukcesu jest słodki, dojrzały ananas. Sos z mleka Zobacz więcej