s+o+

blankariot
blankariot Obserwuj blogaObserwujesz bloga
eatyourdream
K O N K U R S

K O N K U R S  73

0
Eatyourdream oraz poradnia dietetyczna Pogromcy Kilogramów zapraszają na konkurs, którego nie możecie przegapić! O konkursie Czekamy na Wasze propozycje wegetariańskich* jadłospisów. Każdy uczestnik Zobacz więcej
Z wizytą u M&S, czyli chipsy o smaku octu Dziś o moich "eksperymentach" z gotową żywnością. Któregoś pięknego popołudnia kręciłam się po centrum w oczekiwaniu na mojego młodszego brata, zupełnie Zobacz więcej
Czekoladowe Muffiny wisiały w powietrzu, chodziły za mną, wodziły mnie za nos... Powstrzymywałam się jednak przed ich przygotowaniem, bo przecież trzeba się uczyć morfologii (tak, dalej jestem w Zobacz więcej
Już jest! Nowy, styczniowy numer Twojego Stylu a w nim (oprócz wielu ciekawych tekstów) artykuł Ewy Awdziejczyk o śniadaniach. O moich ulubionych owsiankach! Tak, tak i o tej z granatem. Zapraszam do Zobacz więcej
O Ochronie Praw Autorskich Zarówno pisane teksty jak i zdjęcia są naszego autorstwa. W przypadku cytowania, używania czyjegoś przepisu, podajemy źródło. Dlatego prosimy o takie samo respektowanie Zobacz więcej
A dzisiaj obiecany przepis na sos grzybowy. Ostatnio użyłam go jako dodatek do tortu szpinakowego. Na małej patelni rozgrzewamy łyżkę masła i oleju, dodajemy cebulę, dusimy przez kilka minut. Zobacz więcej
większe problemy na świecie, ale dla mnie to było ważne. Zakochałam się w fotografii kulinarnej 3 lata temu. W tym czasie pojawiały się różne inne zainteresowania, fascynacje i miłostki. Pojawiały Zobacz więcej
choroby i z przerażeniem żegnałam się już z życiem : D Dopiero później doszło do mnie, że to co napisał ktoś inny, niekoniecznie musi być zgodne z prawdą. Na co zwrócić uwagę przeglądając medyczne Zobacz więcej
nie byłem nigdy jego wielkim miłośnikiem stanowiło bardzo często jeden z głównych składników potraw i to do niego dobierałem pozostałe elementy. Natomiast miniony rok był bardzo fajnym okresem, bo Zobacz więcej
mięso, pomimo iż nie byłem nigdy jego wielkim miłośnikiem stanowiło bardzo często jeden z głównych składników potraw i to do niego dobierałem pozostałe elementy. Natomiast miniony rok był bardzo Zobacz więcej
ashiss
ashiss Obserwuj blogaObserwujesz bloga
inny-smak-zycia
W I O S N A

W I O S N A  34

0
Mnie totalnie porwała wiosna (długo wyczekiwana!! ) Latam cały czas, jak nie na rower to na rolki, albo spacerrrrrrr nawet nie mam czasu pichcić, bo tak się ciesze tym słońcem <3 jakby miało mi Zobacz więcej
propozycji tematów na jutrzejszą "jedynkę". Jest kilka głosów, żeby napisać o losowaniu kandydatów do organizacji Euro 2012. Polska ma ogromne szanse, mówią jedni. To bez sensu, przegramy - mówią Zobacz więcej
:) Tak było w moim przypadku, dłuższą chwilę rozmawiałam z Przemkiem, który jest przewodnikiem po Szczecinie i nie tylko. Posiada dużą wiedzę o naszym mieście jak i okolicznych miasteczkach. Zobacz więcej
the byk
the byk Obserwuj blogaObserwujesz bloga
the byk
o g ł o s z e n i e

o g ł o s z e n i e  85

0
O mnie the byk the byk to blog o kanapkach, szybkich śniadaniach, porannej zabawie w kuchni, to pomysł na 100 kanapek do których inspirują mnie znajomi Wyświetl mój pełny profil Zapraszam na Durszlak Zobacz więcej
KochanaBabciu, w Dniu Twojego Święta życzę Ci ... Laurka, własnoręcznie ozdobiona. Przygotowana już kilka dni wcześniej.Czekała w książce lubpod poduszką. Z dumą była przekazana w tym dniu w ręce Zobacz więcej
Słońce z mozołem przebija się przez grube warstwy chmur, czasami zostaje z nami na dłużej, czuć wiosnę. Podejrzewam, że z tego właśnie powodu staram się nie piec już za dużo, żeby te fałdki tłuszczu Zobacz więcej
Kolejny z odgrzebanych zczeluścikomputera przepisów. Szaszłyczki są proste w przygotowaniu, a efekt naprawdę świetny. Pyszne i efektowne. A połową sukcesu jest słodki, dojrzały ananas. Sos z mleka Zobacz więcej
Nie wiem czy to bardziej żart, czy jednak eksperyment, ale zrobiłam to! Pierwszy raz w życiu popełniłam bigos. Może dla większości to nie będzie prawdziwy bigos, bo bez mięsa, ale ja nie czuję Zobacz więcej