sałatka po bawarsku gessler

odwiedzania, komentowania i korzystania z przepisów.. Popularna 10 w lipcu: Sałatka z ogórków,cebuli i papryki na zimę Pieczone ziemniaki Bigos z cukinii Przecier z ogórków na zimę Schabowy wg Magdy Zobacz więcej
MaryJane
MaryJane Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Chilli Plate
Dom Bawarski

Dom Bawarski 4345

1
Kolejnym przystankiem w mojej kulinarnej podróży po TVN’owym kulinarnym Śląsku był Dom Bawarski w Tychach – miejsce bardzo udanej, zdaniem Magdy Gessler, rewolucji, przywoływane zresztą w odcinku o Zobacz więcej
Polędwica wołowa - stek idealny Zapiekanka makaronowa z beszamelem Polędwiczka wieprzowa z serem gorgonzola i boczkiem Tarta francuska z kurczakiem i brokułami Pan Pizza - pizza jak z Pizzy Hut Zobacz więcej
(szwajcarskie) Pierniczki Basler Läckerli II (szwajcarskie) Piernik z nadzieniem morelowym (austriacki) Piernik nadziewany powidłami (ulubiony) Pepparkakor (szwedzkie pierniczki) Piersi z kurczaka z Zobacz więcej
Gløgg (koncentrat napoju) Harissa Hummus z miętą Hummus z pieczoną marchewką i przyprawą ras el hanout Jogurt naturalny (domowy) Krem migdałowy z syropem klonowym Konfitura z czerwonej cebuli Zobacz więcej
cynamonowe (szwajcarskie) CIASTA, CIASTECZKA, TORTY Baba drożdżowa (wilgotna) Baba drożdżowa (Neli Rubinstein) Baba drożdżowa (Magdy Gessler) Baba drożdżowa czekoladowa Baba drożdżowa podolska Zobacz więcej
(ciasteczka migdałowe) Rogale świętomarcińskie Rolada z faszerowanego szczupaka Sałatka śledziowa z burakami (szwedzka) Schab pieczony z liści laurowymi Schab z nadzieniem jabłkowo żurawinowym Zobacz więcej
Zamykamy Kuchnię Ireny i Andrzeja... - Nowa strona 1 Przełom starego i nowego roku składnia do głębszych refleksji, a co za tym idzie sprzyja także podejmowaniu decyzji. My postanowiliśmy z ko... 2 Zobacz więcej
night (winter solstice), family and friends gather to celebrate the triumph of light over darkness with delicious food, lively musi... 1 tydzień temu Moja kuchnia nad Atlantykiem Wigilijny groch z Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9234

1
le barzellette.E poi quando... 2 dni temu Kuchnia Ireny i Andrzeja Zamykamy Kuchnię Ireny i Andrzeja... - Nowa strona 1 Przełom starego i nowego roku składnia do głębszych refleksji, a co za tym Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Pierś kurczaka w ziołach skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Pierś kurczaka w Zobacz więcej
czymś kojącym po sylwestrowych szaleństwach. **Proponuję krupnik, który pojawia się u nas dość często. Najbardziej ulubiona we... 9 godzin temu W krainie Fiołków Konioobłęd - Od jakichś trzech Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1622

0
i wesołych świąt - to już ostatnie w tym roku czerwone dostała wychowawczyni od córki w szkole a kolorowe taki mały eksperyment się rozeszły życzę wszystkim odwiedzającym... 1 tydzień temu Domowe Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Ciasto makowe ze śliwkami skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Ciasto makowe ze Zobacz więcej
1 szklankę cukru pudru Zagnieść ciasto i wykrawać foremką. Piec ok. 7 - 10 minut w 180 stopniach. Można polukrować. Lukier: 1 białko 5 łyżek cukru pudru Autor:Beatao18:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
na zakwasie chlebowym - Skoro mam już własną kiełbasę to do niej szybko muszę ugotować biały barszcz.Nie zarobiłam wszakże zakwasu na barszcz ale od czego jest ten chlebowy?Pyszn... 2 godziny temu Zobacz więcej
, we haven’t quite finished with varied and sundry moments of December. First up, the... 1 dzień temu kulinarne-smaki Torcik Noworoczny - Witajcie kochani w nowym 2014 roku. Mam nadzieję, że Zobacz więcej
jest na specjalne życzenie. ... 1 godzinę temu Moje Małe Czarowanie Barszcz biały na zakwasie chlebowym - Skoro mam już własną kiełbasę to do niej szybko muszę ugotować biały barszcz.Nie zarobiłam Zobacz więcej
, tylko cieszę się tym co przyniesie każdy dzień. Jak co roku, u nas 1 stycznia to dzień czekol... 21 godzin temu Rasa Malaysia Mizkan: My All-Purpose Asian Condiments - Happy New Year!! I am so Zobacz więcej