salatka po bawarsku na ostro

) giornata di sole e la neve non è ancora arr... 2 tygodnie temu DJ Gotuje kuchenne eksperymenty przyprawione tradycją... » kuchnia,jedzenie,przepisy,relacje,recenzje,djgotuje.pl,felietony, Pierś Zobacz więcej
,felietony, Pierś kurczaka na ostro w słodkiej glazurze - Kupiłem sobie pierś z kurczaka długo zastanawiałem się co z niej zrobić. Otworzyłem lodówkę i myślę. W moje oczy wpadł mały słoiczek z czarną Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9236

1
- *Polska wersja językowa znajduje się w dolnej części przepisu*Oggi abbiamo avuto una bellissima (e cortissima) giornata di sole e la neve non è ancora arr... 2 tygodnie temu DJ Gotuje kuchenne Zobacz więcej
kurczaka sokiem z cytryny i opanierować. Usmażyć. Podawać z sosem. Sos: jogurt naturalny 1 łyżka musztardy skórka z 1/2 cytryny sól Autor:Beatao18:22 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w Zobacz więcej
10 ziarenek pieprzu 2 łyżki soli Zagotować, ciepłą zalać warzywa i ponownie zagotować. Słoiki pasteryzować 20 minut. Autor:Beatao18:11 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1624

0
do uzyskania nieco twardego ciasta. Wycinamy ciastka foremką i pieczemy 5 - 7 minut w temp. 170 stopniach. Autor:Beatao18:18 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w Zobacz więcej
cukrem. Ostudzić. Dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia. Zmiksować. Przełożyć na blachę, na wierzch śliwki. Piec 1 godzinę w 200 stopniach, a następnie 20 minut w 180 st. Autor:Beatao18:23 Wyślij Zobacz więcej
1 szklankę cukru pudru Zagnieść ciasto i wykrawać foremką. Piec ok. 7 - 10 minut w 180 stopniach. Można polukrować. Lukier: 1 białko 5 łyżek cukru pudru Autor:Beatao18:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
foremek i zostawić na 1/2 godz. do wyrośnięcia. Piec 1,10 min w 200 stopniach. Można dodać do ciasta otrąb. Autor:Beatao18:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij Zobacz więcej
pokrojone w kostkę Sos: jogurt naturalny trochę majonezu pieprz Autor:Beatao18:52 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Zobacz więcej
, pieprz mąka do panierowania olej do smażenia Wymieszać wszystko (oprócz mąki) i robić kulki, które obtoczyć w mące a następnie obsmażyć na tłuszczu. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać Zobacz więcej
, zakręcić.Nie pasteryzować. Trzymać w chłodzie. Autor:Beatao18:58 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:przetwory Reakcje: Brak Zobacz więcej