salceson podrobowy

anahitka9
anahitka9 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Caketime
Słodki salceson...

Słodki salceson... 758

0
Słodki salceson... Salceson na słodko.... brzmi intrygująco?:) Na szczęście chodzi o słodkie ciasto a nie rodzaj wyrobów podrobowych;) Wykonanie nie jest skomplikowane, nie wymaga nawet pieczenia. Zobacz więcej
oraz połowę skórek .Serca drobiowe można dać przekrojone na pół po długości jak ktoś woli.Druga część skórek tniemy w paski .Nerki tniemy w mniejsze kawałki 2x2 cm.Z kości i nóżek zdejmujemy resztę Zobacz więcej
fi 2,5-3 mm oraz połowę skórek .Serca drobiowe można dać przekrojone na pół po długości jak ktoś woli.Druga część skórek tniemy w paski .Nerki tniemy w mniejsze kawałki 2x2 cm.Z kości i nóżek Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 6288

1
-dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych; podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem; dobre na gulasz ozór- wykorzystuje się go do przygotowywania potrawek oraz galaret; Zobacz więcej
spod Swarzędza ze zwyczajową ofertą wędzonek. Wyroby tylko z pozoru były zwyczajne, bo ich jakości próżno dziś szukać w szerokim handlu. Zabrałem sobie zatem trochę wielkopolskiej kiełbasy, kawał Zobacz więcej