salceson podrobowy

anahitka9
anahitka9 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Caketime
Słodki salceson...

Słodki salceson... 801

0
{{headerMessage}}
Słodki salceson... Salceson na słodko.... brzmi intrygująco?:) Na szczęście chodzi o słodkie ciasto a nie rodzaj wyrobów podrobowych;) Wykonanie nie jest skomplikowane, nie wymaga nawet pieczenia. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
oraz połowę skórek .Serca drobiowe można dać przekrojone na pół po długości jak ktoś woli.Druga część skórek tniemy w paski .Nerki tniemy w mniejsze kawałki 2x2 cm.Z kości i nóżek zdejmujemy resztę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
fi 2,5-3 mm oraz połowę skórek .Serca drobiowe można dać przekrojone na pół po długości jak ktoś woli.Druga część skórek tniemy w paski .Nerki tniemy w mniejsze kawałki 2x2 cm.Z kości i nóżek Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 6605

1
{{headerMessage}}
-dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych; podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem; dobre na gulasz ozór- wykorzystuje się go do przygotowywania potrawek oraz galaret; Zobacz więcej
{{headerMessage}}
spod Swarzędza ze zwyczajową ofertą wędzonek. Wyroby tylko z pozoru były zwyczajne, bo ich jakości próżno dziś szukać w szerokim handlu. Zabrałem sobie zatem trochę wielkopolskiej kiełbasy, kawał Zobacz więcej
{{headerMessage}}
(4) kupiec(53) Lidl(8) lody(2) luks pomada(1) Lurpak(1) makro(3) marsyl(5) Marynaty(8) Max kuchnia(1) miód(1) mn(1) muffinki(1) nabiał(10) nagrody(12) naleśniki(8) nalewka wiśniowa(1) nalewki(2) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i inne. 3. Moje wędliny podrobowe, smarówki – pasztetowa smarowna, pasztet smarowny, pasztet z kaczych wątróbek, salceson wolsztyński i smarówka ze skwarek. 4. Wędzić można prawie wszystko – jaja, Zobacz więcej