salceson z szynkowara

180. Salceson z szynkowara Na salceson ( dwa wsady do szynkowara) potrzeba: 1/2 świńskiego łba ok. 10 dag skórek wieprzowych ok. 25 dag słoniny serce, płucka, ozorek przyprawy do smaku: czosnek( 2-3 Zobacz więcej
- Klliisiaa, Z miłosci do pichcenia Salceson z szynkowara-Bożena, Moje domowe kucharzenie Ser smażony- Kamila, Ogrody babilonu Smalec Jacusia-Agattekh, Agatka gotuje i smakuje Słonecznikowa pasta z Zobacz więcej
Słodka babeczka
Słodka babeczka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Słodka babeczka
Tradismak

Tradismak 275

0
a także do boczku pieczonego, golonki, kurczaków, gulaszu, steków, kotletów i innych mięs 1 szt.Żelatyna spożywcza a 120 g- Białko zwierzęce z kolagenu. Rozpuszcza się w gorącej wodzie a w zimnej Zobacz więcej
pieczonego, golonki, kurczaków, gulaszu, steków, kotletów i innych mięs1 szt.Żelatyna spożywcza a 120 g- Białko zwierzęce z kolagenu. Rozpuszcza się w gorącej wodzie a w zimnej pęcznieje 10-cio Zobacz więcej
zmielonych z solą do mięs pieczonych na rożnie i na patelni a także do boczku pieczonego, golonki, kurczaków, gulaszu, steków, kotletów i innych mięs 1 szt. Żelatyna spożywcza a 120 g - Białko Zobacz więcej
. 1 szt. Peklosmaczek K a 80g – Sól peklująca (sól kuchenna + nitryt) do peklowania mięs na sucho: kiełbas, „prasowanek”, salcesonów, golonek, rolad i innych wyrobów mięsnych. 1 szt. worki foliowe 30 Zobacz więcej