sandacz faszerowany grzybami

Kluczyk
Kluczyk Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dieta Eco
Menu wielkanocne

Menu wielkanocne 177

2
Zapraszamy do składania zamówień na menu wielkanocne Dieta Eco tel. (22) 756 51 19 T biuro@dietaeco.pl Cennik Wielkanocny ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 23.03.2016 Zimne Przekąski Jajka faszerowane 3 zł / Zobacz więcej
Tegoroczne święta były dla mnie wyjątkowe, ponieważ po raz pierwszy byłam na Wigilii w tak licznym gronie (13 osobowym). Uroczysta kolacja odbyła się w domu brata mojego męża. Na pięknie nakrytym Zobacz więcej
stole. W moim domu tradycyjnie pojawi się karp - smażony, w galarecie, faszerowany i zapiekany w białym winie, jak zawsze będą też i śledzie i pstrąg lub sandacz. W tym roku postanowiłam też pobawić Zobacz więcej
Pewnie zastanawiacie się, co podać na wigilijną wieczerzę? Ja w tym roku zaplanowałam: 1. Barszcz czerwony na zakwasie z kiszonych buraków 2. Uszka z grzybami z mieszanych grzybów leśnych 3. Karpia w Zobacz więcej
... ja jestem przekonana, że tak (jak pewnie każdy ;) Wesołych świąt! W tym roku zaplanowałam: 1. Barszcz czerwony na zakwasie z kiszonych buraków 2. Uszka z grzybami z mieszanych grzybów leśnych 3. Zobacz więcej
połączeń smakowych. Przygotowywaliśmy: Terrina z wędzonego łososia z wiejskim twarożkiem Tatar z matiasa w sosie musztardowym Pstrąg faszerowany kiszoną kapustą w cieście francuskim Pierogi z Zobacz więcej
Polski. A tradycję, jeszcze dawniejszą niż przedwojenna, mamy przebogatą. Kiedy czytam opisy dawnych obiadów, kolacji, nie tylko świątecznych, aż kręci się w głowie. Niezwykła różnorodność i Zobacz więcej
ZAPIEKANE W BUŁCE 13 marca 2015 DANIA OBIADOWE DANIA OBIADOWE KOTLETY SZARPANE NAJPROSTSZE 21 czerwca 2016 DANIA OBIADOWE LENIWE GOŁĄBKI 29 maja 2016 DANIA OBIADOWE FASZEROWANE UDKA KURCZAKA 22 maja Zobacz więcej
i najlepszy smak tkwi w prostocie? Kuchnia naszych dziadków była prosta, ale niekoniecznie tłusta, jadano o wiele więcej ryb i owoców i miała charakter tylko i wyłącznie sezonowy, stosowano jedynie Zobacz więcej
robi się je „po swojemu”. Niezrównanej urody smakiem poszczycić się może popularny na Podkarpaciu i w Beskidach postny żur na wywarze z grzybów. W licznych odmianach znany w Górach Świętokrzyskich, Zobacz więcej
Ciasto W-Z Ciasto z agrestem Ciasto z borówkami Ciasto z budyniem, śliwkami i bezą Ciasto z dyni Ciasto z jabłkami Ciasto z owocami i budyniem Cukinia faszerowana Cukinia faszerowana mięsem i Zobacz więcej
z ActiFry Barszcz biały Barszcz Ukraiński Barszcz Ukraiński bez mięsa Barszcz a'la Ukraiński na pieczonych buraczkach Barszcz z botwinką i uszkami Barszcz ze szczawiem Barszczyk czysty Barszczyk Zobacz więcej