schab pieczony obsypany płatkami czosnku

półsłodkiego lub półwytrawnego 2-3 średnie cebule 5-6 ząbków świeżego czosnku świeżo zmielony kolorowy pieprz (młynek) Przygotowanie: Schab należy wydrążyć wzdłuż ostrym nożem. W powstałym tunelu Zobacz więcej
(6)pieczarki(10)pierniczki(4)piernik(2)pierogi(8)pierś z kurczaka(5)piwo(2)pizza(5)placki(4)placki Zobacz więcej
i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Ciasto podzielić na równe części i uformować bułki - 8-10 sztuk. Ja z tej porcji zrobiłam 16 minibułeczek. Bułki ułożyć na blaszce obsypanej mąką lub Zobacz więcej
nie mogłam. Od siebie dodałam płatki migdałowe do owoców, żeby górna warstwa miała w sobie coś chrupiącego. To był strzał w dziesiątkę. Koniecznie, ale to koniecznie musicie upiec to ciasto, jeśli Zobacz więcej
nie mogłam. Od siebie dodałam płatki migdałowe do owoców, żeby górna warstwa miała w sobie coś chrupiącego. To był strzał w dziesiątkę. Koniecznie, ale to koniecznie musicie upiec to ciasto, jeśli Zobacz więcej
nie mogłam. Od siebie dodałam płatki migdałowe do owoców, żeby górna warstwa miała w sobie coś chrupiącego. To był strzał w dziesiątkę. Koniecznie, ale to koniecznie musicie upiec to ciasto, jeśli Zobacz więcej
długo, żeby galaretka się nie rozpuściła), następnie odwrócić do góry nogami i wytrząsnąć mięso. środa, 25 czerwca 2014 W lodówce miałam pół opakowania maślanki. Musiałam jakoś ją wykorzystać, a na Zobacz więcej
długo, żeby galaretka się nie rozpuściła), następnie odwrócić do góry nogami i wytrząsnąć mięso. środa, 25 czerwca 2014 W lodówce miałam pół opakowania maślanki. Musiałam jakoś ją wykorzystać, a na Zobacz więcej
czwartek, 03 lipca 2014 To najsmaczniejsze ciasto z porzeczkami jakie upiekłam. No i proszę, zaczęłam jak autorka blogu, na którym przepis znalazłam :) Ale to na prawdę jest bardzo dobre ciasto i Zobacz więcej
czwartek, 03 lipca 2014 To najsmaczniejsze ciasto z porzeczkami jakie upiekłam. No i proszę, zaczęłam jak autorka blogu, na którym przepis znalazłam :) Ale to na prawdę jest bardzo dobre ciasto i Zobacz więcej
1/3 szklanki wody lub mleka 250 g truskawek Białka jaj ubić na sztywno ze szczyptą soli. Zmniejszyć obroty miksera i dodać cukier. Następnie dodać po jednym Zobacz więcej
1/3 szklanki wody lub mleka 250 g truskawek Białka jaj ubić na sztywno ze szczyptą soli. Zmniejszyć obroty miksera i dodać cukier. Następnie dodać po jednym Zobacz więcej
1/3 szklanki wody lub mleka 250 g truskawek Białka jaj ubić na sztywno ze szczyptą soli. Zmniejszyć obroty miksera i dodać cukier. Następnie dodać po jednym Zobacz więcej
1/3 szklanki wody lub mleka 250 g truskawek Białka jaj ubić na sztywno ze szczyptą soli. Zmniejszyć obroty miksera i dodać cukier. Następnie dodać po jednym Zobacz więcej
butelką żeby likier był dobrze wymieszany. czwartek, 03 lipca 2014 To najsmaczniejsze ciasto z porzeczkami jakie upiekłam. No i proszę, zaczęłam jak autorka blogu, na którym przepis znalazłam :) Zobacz więcej
butelką żeby likier był dobrze wymieszany. czwartek, 03 lipca 2014 To najsmaczniejsze ciasto z porzeczkami jakie upiekłam. No i proszę, zaczęłam jak autorka blogu, na którym przepis znalazłam :) Zobacz więcej
pokrojonej 1 kulka (100 g) mozzarelli 4 listki szałwii, czosnek naciowy, natka pietruszki (zioła można zastąpić listkami bazylii) 4 jajka 400 g śmietanki kremówki 30% 4 łyżki kwaśnej śmietany 18% sól Zobacz więcej
słodki, bo smak czekolady i bitej śmietany przełamują kwasowe truskawki. Wydaje mi się, że ten tort wejdzie na stałe do mojego tortowego repertuaru, w końcu truskawki i czekolada to świetnie dobrana Zobacz więcej
pokrojonej 1 kulka (100 g) mozzarelli 4 listki szałwii, czosnek naciowy, natka pietruszki (zioła można zastąpić listkami bazylii) 4 jajka 400 g śmietanki kremówki 30% 4 łyżki kwaśnej śmietany 18% sól Zobacz więcej
4 listki szałwii, czosnek naciowy, natka pietruszki (zioła można zastąpić listkami bazylii) 4 jajka 400 g śmietanki kremówki 30% 4 łyżki kwaśnej śmietany 18% sól i pieprz Przygotować ciasto:na blat Zobacz więcej