schab pieczony z kminkiem jak przechowywać

Na święta przygotowuję własną szynkę, karkówkę, boczek lub schab. I mam na mięso dwa patent. Pierwszy - smaruję mięso solą peklową i zostawiał w lodówce na minimum 24 godziny, następnie płuczę i Zobacz więcej
przyprawą do dań kuchni greckiej) oraz schab nadziewany suszoną żurawiną (natarty z wierzchu majerankiem, kminkiem i młotkowanym pieprzem). Pomimo tego, że tak upieczone mięso samo w sobie jest Zobacz więcej
mięso: tak ilość porcji: ??? kalorie w całości: ok. 2150 kcal czas przygotowania: 15 min. + kilka godzin czekania na schłodzenie się wędliny czas pieczenia: ok. 1,5 godz. SKŁADNIKI karkówka wieprzowa Zobacz więcej
do patelni, mięsa są jędrne, aromatyczne a zioła nie palą się w piecu, co przy robieniu pizzy bywało kłopotliwe, są dobrze rozdrobnione, nie posiadają stwardnień i patyków, co zdarzało mi się Zobacz więcej
. Bo w żadnym razie nie były. Były bardzo dobre. A ten jest fantastyczny. Trochę jak pieczony schab, taki z piekarnika. To doskonała alternatywa właśnie dla osób nie posiadających piekarnika. 500 g Zobacz więcej
Tastefully
Tastefully Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Tasty Blog
Purée z dyni

Purée z dyni 344

0
jest do ciast i innych potraw. Można je przechowywać 2-3 dni w lodówce. Można również zamrozić i dzięki temu cieszyć się potrawami z dyni cały rok. Dynię kroimy na kawałki, oczyszczamy i każdy Zobacz więcej
ze zsiadłego mleka. Zimą przygotowywano wiele potraw z łatwych do przechowywania ziemniaków i kapusty, m.in. parzybrodę czy gołąbki ziemniaczane. Jedzono stosunkowo dużo podrobów. Najwięcej mięsa Zobacz więcej
Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Drukowanie przepisu Kontakt Chcesz się ze mną skontaktować, napisz! mojetworyprzetwory@op.pl Szukaj na blogu: NAME OF YOUR BLOG babki(16) batoniki(1) beza(9) Zobacz więcej