sernik ajerkoniakowy

{{headerMessage}}
Sernik ajerkoniakowy Serniki często pojawiają się na naszym stole. Tym razem pojawił się sernik ajerkoniakowy na czekoladowym spodzie. Ciasto czekoladowe: 1/2 kostki margaryny 3/4 szkl. drobnego cukru Zobacz więcej
wypieki_beaty
wypieki_beaty Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wypieki Beaty
Sernik ajerkoniakowy

Sernik ajerkoniakowy 179

3
{{headerMessage}}
Myślę, że na Wielkanoc (chociaż i na Boże Narodzenie również) sernik ajerkoniakowy będzie idealny Bardzo aksamitny i rozpływający się w ustach, o rewelacyjnym smaku ajarkoniaku (hmmm, czy dzieci mogą Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na przygotowanie sernika w tych smakach. Wyszło jeszcze lepiej, niż się spodziewałam. Kremowa, lekko kwaskowata masa porzeczkowa i słodki, alkoholowy mus dopełniają się idealnie. Ciężko poprzestać na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ciężki, kremowy sernik o subtelnym smaku ajerkoniaku, z dodatkiem krówek, na chrupiącym ciasteczkowym spodzie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sernik z ajerkoniakiem Wypić czy zjeść? Hmm … oto jest pytanie ;) padło na zjeść i sernik :) Sernik jest przepyszny, wilgotny, gładki, delikatnie słodki, mocno ajerkoniakowy … ale co będę opisywać, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na gładką masę z jogurtem greckim, cukrem i białą czekoladą. Do ostudzonej żelatyny dodać dwie łyżki masy serowej, wymieszać i powoli wlać do masy, w trakcie jej miksowania. Całość wylać na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i 1 kieliszek spirytusu) Smacznego! Polecane Ciasto czekoladowo- kawowo- śmietankowo- orzechowe Biszkopt makowy z serem Sernik kawowy NAJLEPSZY! IZAURA, czyli sernik na kakaowym spodzie Babka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Obiecałam, więc jest. Jeden z lepszych serników, jakie kiedykolwiek udało mi się stworzyć. Kremowa i wilgotna masa serowa z białą czekoladą, wyjątkowy – bo otrębowy – spód, puszysty, rozpływający się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) Desery (27) Diety (2) Do piwa (46) Do wina (46) Dodatki (20) Grill (6) Grzyby (10) Halloween (5) Kanapki na imprezę (18) Koreczki (2) Kuchnia PRL-u (8) Makarony (6) Mięso (42) Na gorąco (111) Na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) Desery (27) Diety (2) Do piwa (46) Do wina (46) Dodatki (20) Grill (6) Grzyby (10) Halloween (5) Kanapki na imprezę (18) Koreczki (2) Kuchnia PRL-u (8) Makarony (6) Mięso (42) Na gorąco (111) Na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) Desery (27) Diety (2) Do piwa (46) Do wina (46) Dodatki (20) Grill (6) Grzyby (10) Halloween (5) Kanapki na imprezę (18) Koreczki (2) Kuchnia PRL-u (8) Makarony (6) Mięso (42) Na gorąco (111) Na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) Desery (27) Diety (2) Do piwa (46) Do wina (46) Dodatki (20) Grill (6) Grzyby (10) Halloween (5) Kanapki na imprezę (18) Koreczki (2) Kuchnia PRL-u (8) Makarony (6) Mięso (42) Na gorąco (111) Na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
1 łyżeczka oregano 1 łyżka miodu pieprz sól Mięso należy zamarynować minimum dwie godziny przed pieczeniem pozostawiając w lodówce. Składniki/zapiekanka: piersi z kurczaka ziemniaki brokuły Ilość Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pizza z brokułami cukinią i szynką parmeńską - Simply Delicious Search Strona główna Przepisy Sprawdzone przepisy Przepisy babuni Kuchnie świata Kuchnia chińska Kuchnia francuska Kuchnia hiszpańska Zobacz więcej
{{headerMessage}}
słodką żurawiną. Ricotta nadaje całości kremowej konsystencji. Indyk faszerowany żurawiną i ricottą Rostbef, pieczeń doskonała na Wielkanocny obiad. Jest również pyszna na zimno, więc będzie w sam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) Przekąski dla dzieci (18) Przekąski sylwestrowe (75) Przekąski z ciasta francuskiego (7) Przepisy na obiad (40) Przetwory (3) Przyprawy (2) Ryby (29) Sałatki (26) Soki i koktajle (2) Sosy (7) Zobacz więcej