sernik z top chef

{{headerMessage}}
kurczaka. Warsztaty odbyły się pod okiem przesympatycznego Sebastiana Olmy, szefa kuchni Zielony Niedźwiedź w Warszawie i jednocześnie zwycięzcy drugiej edycji Top Chef. W międzyczasie gdy na gazie Zobacz więcej
annakuklinska
annakuklinska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mojeprzepisy-ania
Liebster Blog Award

Liebster Blog Award 109

0
{{headerMessage}}
jajecznicę umie zrobić. 3.Twoja ulubiona sałatka? Teraz gyros. 4. Ulubiony znany kucharz? Lubię oglądać Ewę Wachowicz. 5. Jak często gotujesz? Codziennie. 6. Gotujesz obiad z 2 dań na codzień? Nie, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
miejsc, były to bistra uczestników programu Top Chef. Późne śniadanie miałam okazję zjeść w Mañana Bistro & Wine prowadzonym przez Przemysława Błaszczyka finalistę drugiej edycji programu Top Zobacz więcej
{{headerMessage}}
25 kwietnia w Zielonej Górze, w NO.BO BISTRO w galerii Grafitt, miało miejsce niezwykłe wydarzenie kulinarne - Master Chefs 4 dogs. Szefowie kuchni znani z programów takich jak Top-Chef, Master Chef Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w warsztatach kulinarnych z serkiem "Mój Ulubiony" na słodko i na słono. Spotkaliśmy się w studiu kulinarnym Smolna8 Food, które mieścisięnawarszawskim Powiślu, skąd z 18-go piętra roztacza siępiękny Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jak wiecie miałam zaszczyt być na warsztatach Wieluń mój ulubiony, które prowadziła świetna szefowa hotelu Poziom 511 Oliwia Bernady. Mega ciepła, otwarta z wielkim zamiłowaniem i sercem do sztuki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się w warszawskim studio Cook up, a prowadzącym był zwycięzca drugiej edycji Top Chef. Kukurydziany pochodzi z mazowieckiejwsi, jest karmiony wyłącznie paszą na bazie kukurydzy. Ma dostęp do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i pieprzem. Na koniec dodać 2/3 brokułu i delikatnie wymieszać z sosem, drugą cześć wyłożyć już na gotowy talerz z makaronem i sosem. Można też od razu dorzucić makaron do sosu serowego - jak wolimy. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Po raz kolejny miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych zorganizowanych dla blogerów, tym razem zorganizowanych przez firmę Drosed, producenta Kurczaka kukurydzianego. Tym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Hiszpańskie klimaty w warszawskiej La Ibérica Zainicjowany w zeszłym roku przez Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak,renomowany szef kuchni oraz finalista popularnego programu telewizyjnego Top Chef. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przezfirmę Drosed. Warsztaty odbyły się pod fachowym okiemSebastiana Olmy, zwycięzcy drugiej edycji Top Chef(szefa kuchni Zielony Niedźwiedź w Warszawie). A gwiazdą tego spotkana był… Kurczak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W minionym tygodniu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych„Mój Ulubiony – na słodko i słono” prowadzonych przez Oliwię Bernardy w Smolna8 Food (zapewne znacie Oliwię z programu TOP Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Proja ? A cóż to takiego ? Też zadawałam dokładnie to samo pytanie. Wszystkiego dowiedziałam się na warsztatach z marką Wieluń, które poprowadziła uczestniczka Top Chef - Oliwia Bernady. Dziś Wy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kulinarnego Top Chef. Czego spróbowałam? Tatar wołowy/ marynowane grzyby/ orzech laskowy/ cebula szalotka – 28 zł Najlepszy tatar w Warszawie, jaki jadłam do tej pory. Tatar, którego nie musiałam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przezfirmę Drosed. Warsztaty odbyły się pod fachowym okiemSebastiana Olmy, zwycięzcy drugiej edycji Top Chef(szefa kuchni Zielony Niedźwiedź w Warszawie). A gwiazdą tego spotkana był… Kurczak Zobacz więcej
bianco77
bianco77 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
ZGOTUJ SOBIE
Granatowa przekąska

Granatowa przekąska 72

0
{{headerMessage}}
śledzić wszystkie komentarze przez kanał RSS dla tej notki. Szukaj: Najnowsze wpisy Granatowa przekąska Mały pomocnik Minichlebki z serem i SUSZONYMI MORELAMI Przekąski karnawałowe Avocado zapiekane Zobacz więcej
{{headerMessage}}
swojego własnego kulinarnego „ja”. Ważne jest tylko, żeby nie podążać ślepo za przepisami innych. Gotowanie jest według mnie sztuką, a dobry kucharz, nawet amator, powinien wkładać cząstkę swojej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wspominałam ostatnio na Facebook-u, że zostałam zaproszona do wzięcia udziału w akcji „Tydzień Restauracji„organizowanej przez Groupon Polska. Projekt tenzostał zainicjowany w zeszłym roku i doczekał Zobacz więcej
ulcik
ulcik Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia na wzgórzu
Gessler we Francuskim

Gessler we Francuskim 168

0
{{headerMessage}}
: Zainicjowany w zeszłym roku przez Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak, renomowany szef kuchni oraz finalista Zobacz więcej