sernik z top chef

kurczaka. Warsztaty odbyły się pod okiem przesympatycznego Sebastiana Olmy, szefa kuchni Zielony Niedźwiedź w Warszawie i jednocześnie zwycięzcy drugiej edycji Top Chef. W międzyczasie gdy na gazie Zobacz więcej
jajecznicę umie zrobić. 3.Twoja ulubiona sałatka? Teraz gyros. 4. Ulubiony znany kucharz? Lubię oglądać Ewę Wachowicz. 5. Jak często gotujesz? Codziennie. 6. Gotujesz obiad z 2 dań na codzień? Nie, Zobacz więcej
miejsc, były to bistra uczestników programu Top Chef. Późne śniadanie miałam okazję zjeść w Mañana Bistro & Wine prowadzonym przez Przemysława Błaszczyka finalistę drugiej edycji programu Top Zobacz więcej
25 kwietnia w Zielonej Górze, w NO.BO BISTRO w galerii Grafitt, miało miejsce niezwykłe wydarzenie kulinarne - Master Chefs 4 dogs. Szefowie kuchni znani z programów takich jak Top-Chef, Master Chef Zobacz więcej
w warsztatach kulinarnych z serkiem "Mój Ulubiony" na słodko i na słono. Spotkaliśmy się w studiu kulinarnym Smolna8 Food, które mieścisięnawarszawskim Powiślu, skąd z 18-go piętra roztacza siępiękny Zobacz więcej
Jak wiecie miałam zaszczyt być na warsztatach Wieluń mój ulubiony, które prowadziła świetna szefowa hotelu Poziom 511 Oliwia Bernady. Mega ciepła, otwarta z wielkim zamiłowaniem i sercem do sztuki Zobacz więcej
się w warszawskim studio Cook up, a prowadzącym był zwycięzca drugiej edycji Top Chef. Kukurydziany pochodzi z mazowieckiejwsi, jest karmiony wyłącznie paszą na bazie kukurydzy. Ma dostęp do Zobacz więcej
i pieprzem. Na koniec dodać 2/3 brokułu i delikatnie wymieszać z sosem, drugą cześć wyłożyć już na gotowy talerz z makaronem i sosem. Można też od razu dorzucić makaron do sosu serowego - jak wolimy. Zobacz więcej
Po raz kolejny miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych zorganizowanych dla blogerów, tym razem zorganizowanych przez firmę Drosed, producenta Kurczaka kukurydzianego. Tym Zobacz więcej
Hiszpańskie klimaty w warszawskiej La Ibérica Zainicjowany w zeszłym roku przez Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak, Zobacz więcej
Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak,renomowany szef kuchni oraz finalista popularnego programu telewizyjnego Top Chef. Zobacz więcej
przezfirmę Drosed. Warsztaty odbyły się pod fachowym okiemSebastiana Olmy, zwycięzcy drugiej edycji Top Chef(szefa kuchni Zielony Niedźwiedź w Warszawie). A gwiazdą tego spotkana był… Kurczak Zobacz więcej
W minionym tygodniu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych„Mój Ulubiony – na słodko i słono” prowadzonych przez Oliwię Bernardy w Smolna8 Food (zapewne znacie Oliwię z programu TOP Zobacz więcej
Proja ? A cóż to takiego ? Też zadawałam dokładnie to samo pytanie. Wszystkiego dowiedziałam się na warsztatach z marką Wieluń, które poprowadziła uczestniczka Top Chef - Oliwia Bernady. Dziś Wy Zobacz więcej
przezfirmę Drosed. Warsztaty odbyły się pod fachowym okiemSebastiana Olmy, zwycięzcy drugiej edycji Top Chef(szefa kuchni Zielony Niedźwiedź w Warszawie). A gwiazdą tego spotkana był… Kurczak Zobacz więcej
kulinarnego Top Chef. Czego spróbowałam? Tatar wołowy/ marynowane grzyby/ orzech laskowy/ cebula szalotka – 28 zł Najlepszy tatar w Warszawie, jaki jadłam do tej pory. Tatar, którego nie musiałam Zobacz więcej
bianco77
bianco77 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
ZGOTUJ SOBIE
Granatowa przekąska

Granatowa przekąska 69

0
śledzić wszystkie komentarze przez kanał RSS dla tej notki. Szukaj: Najnowsze wpisy Granatowa przekąska Mały pomocnik Minichlebki z serem i SUSZONYMI MORELAMI Przekąski karnawałowe Avocado zapiekane Zobacz więcej
swojego własnego kulinarnego „ja”. Ważne jest tylko, żeby nie podążać ślepo za przepisami innych. Gotowanie jest według mnie sztuką, a dobry kucharz, nawet amator, powinien wkładać cząstkę swojej Zobacz więcej
Wspominałam ostatnio na Facebook-u, że zostałam zaproszona do wzięcia udziału w akcji „Tydzień Restauracji„organizowanej przez Groupon Polska. Projekt tenzostał zainicjowany w zeszłym roku i doczekał Zobacz więcej
ulcik
ulcik Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia na wzgórzu
Gessler we Francuskim

Gessler we Francuskim 165

0
: Zainicjowany w zeszłym roku przez Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak, renomowany szef kuchni oraz finalista Zobacz więcej