sernik z zera własnej roboty

{{headerMessage}}
piękny aromat) do garnka, podgrzewamy nie dopuszczając do zagotowania, cały czas mieszamy, aby się nie przypaliły. Ogrzewamy chwilę, odstawiamy do przestygnięcia. Rodzynki parzymy, osuszamy na sicie. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
trzeba do upieczenia tego ciasta. Nawet nie musisz mieć zbyt wiele chęci, bo nim się obejrzysz, będziesz zajadać smakowite ciacho i popijać kawką. No bo co to za robota: przygotuj dużą blachę do Zobacz więcej
KucharkaZen
KucharkaZen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kucharka Zen
To jest zepsute

To jest zepsute 93

0
{{headerMessage}}
byłam, zaraz będzie listopad, niekończący się listopad, a ja przecież w listopadzie mam doła, bo deszcz mnie rozwala, a widok gołych drzew jeszcze bardziej, więc już całkiem beznadziejnie mi będzie Zobacz więcej