serocka

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
{{headerMessage}}
W pierwszy weekend sierpnia w restauracji Złoty Lin w Serocku, odbyły się warsztaty kulinarne Przyjaciół Winiary. Po raz pierwszy uczestniczyłam w warsztatach z noclegiem, co okazało się ciekawą Zobacz więcej
{{headerMessage}}
stoły świeże polskie zioła. Autorem potraw z ziołami był Witek Iwański, który wraz z zespołem wyczarował na naszych oczach wspaniałe dania. Witek jest szefem kuchni restauracji Aruana w hotelu Narvil Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Lubicie pumpkin spice latte? To idealna kawa na tą porę roku, która pachnie dynią i piernikiem. Jej bardziej wieczorową wersją jest grzane piwo dyniowe. Wpadłam na ten pomysł w czasie niedawnej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kuchnianawzgorzu.pl - zapraszam Przyjaciele Winiary to program w którym uczestniczę już trzeci rok ( jak ten czas leci ). Tym razem zostaliśmy zaproszeni do hotelu Złoty Lin koło Serocka. Przy okazji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Deser, który przygotowywałam w ramach warsztatów kulinarnych organizowanych przez Frosta, pod czujnym okiem Witka Iwańskiego, szefa kuchni restauracji Narvil Aruana w Serocku. To lekki deser i szybki Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Karczochy marynowane

Karczochy marynowane 158

0
{{headerMessage}}
4 karczochy, 2 cytryny, 2 ząbki czosnku w łupinie, 2 szalotki w łupinie, 2 listki laurowe, ziele angielskie, 2 gałązki rozmarynu, 4 pomidorki koktajlowe, 0,5 łyżki soli morskiej, 200ml oleju z pestek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
odtworzyć sałatkę, skomponowaną przez Witka Iwańskiego, z zielonego groszku, borówek i kurek, z dodatkiem leśnych ziół. I choć w mojej kuchni ziół leśnych zabrakło, połączenie owoców lasu z zielonym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
domu. Duchota i brak normalnego powietrza sprawiły, że po przyjemnym dniu nad wodą (plaża w Serocku – polecam!) wracałam do domu i nie mogłam odetchnąć. Gotowanie w tym upale byłojak chińska tortura. Zobacz więcej
pees91
pees91 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smakowity kąsek
Poczuj smak wolności!

Poczuj smak wolności! 89

0
{{headerMessage}}
Poczuj smak wolności. Zapamiętajcie to hasło!:) Ostatni weekend spędziłam razem z Mamą w Serocku, w hotelu Narvill, do którego dostałam zaproszenie od marki Nestea. Ucieszyłam się tym bardziej, gdy Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
4 urodziny Food & Friends

4 urodziny Food & Friends 141

0
{{headerMessage}}
Food & Friends obchodził 4 urodziny, na które zaprosił do Hotelu Narvil. Skoro magazyn „o jedzeniu” to główną atrakcją imprezy było menu, które skomponowali Anton Bjuhr z Gastrologik oraz Witek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dwa tygodnie temu byłem na Bezglutenowych Warsztatach Kulinarnych. W końcu mam trochę czasu, by je opisać :) Odbyły się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Serocku.Organizowane były przez : Zobacz więcej
{{headerMessage}}
100% naturalnego smaku! W 2011 roku Frosta wprowadziła taką politykę i jako pierwsza firma w Polsce usunęła ze składu wszystkich swoich produktów: barwniki, aromaty, wzmacniacze smaku, a także Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wystartowała kolejna edycja programu „Przyjaciele Winiary” do której zaproszono nas ponownie, czyli trzeci raz. Zmieniła się też agencja obsługująca ten program. VML Poland postanowiła wyciągnąć nas Zobacz więcej
TasteAffair
TasteAffair Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Taste Affair
Majówka w obiektywie

Majówka w obiektywie 70

0
{{headerMessage}}
. Podróż tramwajem wodnym po Wiśle Do Serocka tym razem nie zdążyliśmy, za to udało nam się dostać na tramwaj wodny, wypływający na 1,5-godzinny rejs po Wiśle z Czerniakowa. Rejsy (organizowane przez Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W sobotę 7 lutego 2015 roku blogerzy kulinarni z różnych zakątków Polski zjechali do Cook Up Studio – Fort Mokotów na warsztaty kulinarne z FRoSTA „Ryby i owoce morza”. Dzięki uprzejmości Pani Eweliny Zobacz więcej
{{headerMessage}}
,szefa kuchni restauracji Aruana w Serocku, mających miejsce w studio Cook Up - Fort Mokotów. Co prawda temat przewodni brzmiał "Ryby i owoce morza", ale oczywiście nie mogło zabraknąć deserów :) A Zobacz więcej
TasteAffair
TasteAffair Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Taste Affair
Majówka w obiektywie

Majówka w obiektywie 15

0
{{headerMessage}}
lenistwie. Podróż tramwajem wodnym po Wiśle Do Serocka tym razem nie zdążyliśmy, za to udało nam się dostać na tramwaj wodny, wypływający na 1,5-godzinny rejs po Wiśle z Czerniakowa. Rejsy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
obfitsze, niż zwykle w takich miejscach. Falenica i pizzeria La Repubblica Pizza jak pizza, całkiem dobra, ale w weekendy w La Repubblica częstuje daniami na bazie owoców morza. Potem możemy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
piersi indyka z jabłkiem, papryką i wędzoną szynką z indyka, podane na przeplatance z grillowanych plastrów cukinii. Nasza ekipa zdobyła zacne trzecie miejsce, wygrała drużyna Uli, Joli P.-S., Joli Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: