Przepis na serocka

Powiązane przepisy:

W pierwszy weekend sierpnia w restauracji Złoty Lin w Serocku, odbyły się warsztaty kulinarne Przyjaciół Winiary. Po raz pierwszy uczestniczyłam w warsztatach z noclegiem, co okazało się ciekawą Zobacz więcej
Ostatnio miałam weekend na wodzie razem z KatalogMarzen.pl i ich programem Chcę To Przeżyć, który zachęca, żeby spełniać swoje marzenia. Jeśli nie wiemy na co mamy ochotę, możemy wybrać jakąś ciekawą Zobacz więcej
W czwartek 1 sierpnia po raz kolejny odwiedziłam stolicę. Do Warszawy dojechałam Polskim Busem, co prawda kilka godzin przed czasem, jednak spacer po butikach z wyprzedażami w Złotych Tarasach Zobacz więcej
W sobotę 7 lutego 2015 roku blogerzy kulinarni z różnych zakątków Polski zjechali do Cook Up Studio – Fort Mokotów na warsztaty kulinarne z FRoSTA „Ryby i owoce morza”. Dzięki uprzejmości Pani Eweliny Zobacz więcej
Gala Gault&Millau i premiera Żółtego Przewodnika na 2018 rok - nagrodzeni szefowie i szefowe kuchni! - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Zobacz więcej
Przyjaciele Winiary to projekt dla blogerów. Po raz kolejny mam zaszczyt w nim uczestniczyć. Przyjacielem marki byłam już zanim bloga zaczęłam pisać. Nie ukrywałam też nigdy, że to dzięki spotkaniom w Zobacz więcej
Lubicie pumpkin spice latte? To idealna kawa na tą porę roku, która pachnie dynią i piernikiem. Jej bardziej wieczorową wersją jest grzane piwo dyniowe. Wpadłam na ten pomysł w czasie niedawnej Zobacz więcej
TasteAffair
TasteAffair Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Taste Affair
Majówka w obiektywie

Majówka w obiektywie 74

Majówka kojarzy się z grillem na tarasie i pustkami w mieście. A co z tymi, którzy zostali w mieście? Też się da, ba, można ją było spędzić bardzo fajnie. Kto dzielił nasz los i nigdzie nie wyjechał? Zobacz więcej
No i stało się! Przyszła do nas jesień! Czy Was też te upały tak wykończyły? Nie chcę być kolejną osobą, która narzeka gdy jest zimno a potem gdy gorąco. Ja bardzo lubię gdy temperatura za oknem Zobacz więcej
Dominika / Nóż i Widelec
Dominika / Nóż i Widelec Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Nóż i Widelec
Ziołowo mi

Ziołowo mi 65

Zioła to nieodłączny element mojej kuchni. Szałwię, tymianek, rozmaryn, bazylię zawsze mam pod ręką. Niezwykle się ucieszyłam na zaproszenie na sobotni obiad degustacyjny i zwiedzanie hodowli ziół pod Zobacz więcej
Kaś
Kaś Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Bake&Taste
Tarta z gruszkami, migdałami i miodem

Tarta z gruszkami, migdałami i miodem 83

Prosta, szybka, a przy tym dość efektowna, tarta na cieście francuskim. Wystarczy kilka składników, chwila wolnego i pozostaje czysta przyjemność jedzenia. A pyszna jest okrutnie! Szczególnie podana Zobacz więcej
Kuchnianawzgorzu.pl - zapraszam Przyjaciele Winiary to program w którym uczestniczę już trzeci rok ( jak ten czas leci ). Tym razem zostaliśmy zaproszeni do hotelu Złoty Lin koło Serocka. Przy okazji Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
królestwo garów
Karczochy marynowane

Karczochy marynowane 200

4 karczochy, 2 cytryny, 2 ząbki czosnku w łupinie, 2 szalotki w łupinie, 2 listki laurowe, ziele angielskie, 2 gałązki rozmarynu, 4 pomidorki koktajlowe, 0,5 łyżki soli morskiej, 200ml oleju z pestek Zobacz więcej
pees91
pees91 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smakowity kąsek
Poczuj smak wolności!

Poczuj smak wolności! 90

Poczuj smak wolności. Zapamiętajcie to hasło!:) Ostatni weekend spędziłam razem z Mamą w Serocku, w hotelu Narvill, do którego dostałam zaproszenie od marki Nestea. Ucieszyłam się tym bardziej, gdy Zobacz więcej
Dwa tygodnie temu byłem na Bezglutenowych Warsztatach Kulinarnych. W końcu mam trochę czasu, by je opisać :) Odbyły się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Serocku.Organizowane były przez : Zobacz więcej
Deser, który przygotowywałam w ramach warsztatów kulinarnych organizowanych przez Frosta, pod czujnym okiem Witka Iwańskiego, szefa kuchni restauracji Narvil Aruana w Serocku. To lekki deser i szybki Zobacz więcej
Bardzo lubię jednodniowe wycieczki. Mieszkam w Warszawie i często wsiadam w pociąg, żeby spędzić miło sobotę czy niedzielę, Warunek jest jeden – musi być tam dobre miejsce na obiad, bo wtedy wyprawa Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
królestwo garów
4 urodziny Food & Friends

4 urodziny Food & Friends 157

Food& Friends - Polska edycja najbardziej prestiżowego w Skandynawii magazynu kulinarno-lifestyle'owego Mat & Vänner. Co 2 miesiące na ponad 160 stronach przedstawiane są najlepsze europejskie Zobacz więcej
100% naturalnego smaku! W 2011 roku Frosta wprowadziła taką politykę i jako pierwsza firma w Polsce usunęła ze składu wszystkich swoich produktów: barwniki, aromaty, wzmacniacze smaku, a także Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: