Przepis na sformato

Powiązane przepisy:

Polska wersja językowa znajduje się na końcu przepisu La ricetta di questo sformato viene da mia madre, infatti da lei ho imparato tutti i segreti su come riciclare quello che rimane in figorifero : ) Zobacz więcej
soldierka
soldierka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchenne przygody
Serowe sformato z warzywami

Serowe sformato z warzywami 110

Składniki: 3 duże żółte papryki 1/2 szklanki oliwy 2 duże bakłażany 4 duże jajka 2 szklanki ricotty 170 gstarkowanegosera Romano 115 gstarkowanegosera Fontina łyżeczki soli łyżeczki pieprzu 1 Zobacz więcej
SKŁADNIKI 300 ml śmietany kremówki 250 g ricotty 70 g cukru pudru 50 g czerwonej porzeczki 50 g borówek 1-2 brzoskwinie 6 g żelatyny w płatkach **** INGREDIENTI 300 ml di panna da montare 250 g di Zobacz więcej
Na jesienny, rodzinny obiad proponujęWam pysznązapiekankęskładającąsięzdwóchwarstw. Z zewnątrzkremowe purée zziemniakówi marchewki,a pod nim aromatyczneragùzmięsamielonego i grzybów. Danie,które jest Zobacz więcej
Nie jest to może idealne danie na upały, ale tak jakoś przyszła mi na nie ochota. Chociaż bardzo lubię lasagne i sycylijskie anelletti al forno ( przepis tutaj ) to jednak latem zdecydowanie wybieram Zobacz więcej
Skladniki: przykladowo na 2 osoby szpinak 4 jajka 3 lyzki drobno startego parmezanu 250 g ricotty oliwa sol i pieprz Szpinak dokladnie myjemy. Otrzasamy z wody i dusimy na niewielkiej ilosci oliwy, az Zobacz więcej
mopswkuchni17 agosto 2012 11:24 Bardzo intrygujące danie, chciałabym je dodać do akcji, tylko banerek jest nieaktywny, proszę o uzupełnienie, a w razie problemów o kontakt. Pozdrawiam Ania Zobacz więcej
Zapiekana kasza jaglana z parmezanem, podana z pesto z suszonych pomidorów,możebyćpysznąprzystawkąnazbliżającesięświętaWielkanocne. SKŁADNIKI Zapiekanka 100 gr kaszy jaglanej 50 gr parmezanu 1 jajko Zobacz więcej
Lubicie kuchnie włoską? Hmm...chyba wszyscy ją uwielbiają. I wcale nie uważam, że jest przereklamowana, bo naprawdę jest genialna za swoją prostotę, świeżość, aromaty i kompozycje smakowe. A jeśli Zobacz więcej
Sformato di pane carasau e ratatouille Chlebek carasau jest doskonałym dodatkiem do zup, sałatek, podaje się go jako przekąskęz dodatkiem serów, oliwy z oliwek , sosu pomidorowego. Można go również Zobacz więcej
Sofieta
Sofieta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Mia Cucina
Banany i gorzka czekolada;

Banany i gorzka czekolada; 281

Mia cucina: Banany i gorzka czekolada; Mia cucina czwartek, 25 czerwca 2015 Banany i gorzka czekolada; Banany i gorzka czekolada; nie ma lepszego połączenia. Jeśli jeszcze do tego dodamy płatki Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pasztet z cukinii

Pasztet z cukinii 3370

Człowiek jest tym, co zje...: Pasztet z cukinii skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... poniedziałek, 14 października 2013 Pasztet z cukinii 3 Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pyszna sałatka

Pyszna sałatka 4901

Człowiek jest tym, co zje...: Pyszna sałatka skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... wtorek, 2 grudnia 2014 Pyszna sałatka 20 sztuksuszonych Zobacz więcej
Tym razem serwuje polpettone czyli pieczen z miesa mielonego. Przepisow na polpettone jest mnostwo.Charakteryzuje je tez roznorodnosc nadzienia.Swietna sprawa jest to,ze polpettone mozna serwowac Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Śledzie w curry po norwesku skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... wtorek, 2 grudnia 2014 Śledzie w curry po Zobacz więcej
Chciałabympodzielićsięz Wami przepisem na ciasto,któregozapach zostawia w domu cudowniesłodkawyzapach i nie ma nikogo, ktomógłbymu sięoprzeć. Ciastozkawałkamigruszek ibiałączekoladą, do tego zamiast Zobacz więcej
Wannabechef
Wannabechef Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Powrót do pyszności
FUMENTI

FUMENTI 159

Jako, że moja kuchnia cały czas jest jeszcze tylko projektem na papierze, a moja cierpliwość do przenośnej kuchenki i piekarnika, w którym nie można zrobić bezów powoli się kończy, musiałam zacisnąć Zobacz więcej
EdithS
EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Quatro Stagioni
 Cocco e nutella

Cocco e nutella 66

Quando addenterete questi dolcetti, un cuore di nutella sara' la vostra piacevole sorpresa. Sono cosi' buoni che non bastano mai! Ingredienti: 100 g di farina di cocco 100 g di farina 00 80 g di Zobacz więcej
Jesień to czas, gdy natura dzieli się swymi darami z człowiekiem. 10 września 2012 w Hotelu Bristol w Warszawie pod patronatem Magazynu Wino odbyło się spotkanie Barolo & Frieds, gdzie mogliśmy Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Arm Knit an Infinity Scarf in 30 Minutes skip to main | skip to sidebar Kuchnia, podróże, może coś więcej... wtorek, 2 grudnia 2014 Arm Knit an Infinity Scarf in 30 Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: