sharma

Składniki: 2 piersi z kurczaka 1,5 łyżki przyprawy do gyrosa Mięso czyścimy z błonek, myjemy i kroimy na kawałki Na 15 minut odstawiamy na bok wymieszane z przeprawą do gyrosa, żeby się przemacerowało Zobacz więcej
W ostatnią niedzielę miałam niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w warsztatach kuchni indyjskiej w restauracji Ganesh, zorganizowanych dzięki Ulli, autorki bloga Kuchnia na wzgórzu. Warsztaty Zobacz więcej
adresy. Podczas spotkania towarzyszył nam sam założyciel i szef całego przedsięwzięcia Pan Tapindera Sharma. Nawet przygotował nam danie. Śmiechu było przy tym mnóstwo.Wydaje mi się, że największego Zobacz więcej
Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam kuchnię indyjską. Gdy tylko otrzymałam propozycję uczestnictwa w warsztatach organizowanych przez restaurację Ganesh. I słusznie! Bo było miło, bardzo wesoło i bardzo Zobacz więcej
. Po upływie jakiegoś tygodnia – rzeżucha nadaje się do przyprawiania. CHCESZ NA BIEŻĄCO OTRZYMYWAĆ NOWĄ PORCJĘ TEKSTÓW I PRZEPISÓW? POLUB MNIE NA FACEBOOK-U Sharma S., Agarval N., 2011,Nourishing and Zobacz więcej
hinduskiej kuchni w którą wprowadził nas właściciel sieci Ganesh p. Tapinder Sharma. Przesympatyczny i otwarty człowiek, który prowadził całe spotkanie. Słuchając go miała uczucie jakbym była na Zobacz więcej
w tej drugiej. Restauracja przy ul. Piotrkowskiej działa od 2006 roku. Jest kameralna, ale z klimatem. Urzekło mnie to miejsce :) ! Warsztaty prowadził właściciel lokalu - Pan Tapinder Sharma. Muszę Zobacz więcej
przychodzi rozczarowanie. Dobrze, że warsztaty w restauracji Ganesh należały do wybitnie poprowadzonych:) Przerosły moje najśmielsze oczekiwania! Tapinder Sharma to założyciel i pomysłodawca sieci Zobacz więcej
Te indyjskie smaki,ten klimat to był mój pierwszy raz i mam nadzieję,że nie ostatni. Restauracja Ganesh w Gdańsku Kowale jest ósmą w kraju. Przestronne wnętrzerestauracji w bieli oddaje egzotyczny Zobacz więcej
przedstawiciele Radia Plus oraz pani z Namonciaku.pl . Na początku, zaproponowano nam coś z karty grzanych drinków. Osobiście wybrałam grzanego Jim Beam'a , pychota! :) Później, szef wszystkich Zobacz więcej
właściciel Tapinder Sharma, który nie tylko przygotowywał dla nas potrawy, ale i dużo nam opowiadał o swoim życiu (mieszka od 20 lat w Polsce) i kuchni indyjskiej. Na uwagę zasługuje fakt, że kuchnia Zobacz więcej
grupa była świetna. :) Tapinder Sharma to założyciel i właściciel sieci restauracji Ganesh, niesamowity i bardzo ciekawy człowiek. Tapinder wraz z szefem kuchni w Ganesh Manufaktura – Danim Zobacz więcej
Kromek
Kromek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kromek LIGHT
Talvar (2015)

Talvar (2015) 10

0
of movie : हिनदी, English, Durationof movie : 132 Min Average vote of movie : 9.3 Youtube ID of movie : aQNMsw8Ljjc Translation of movie : EN, Actors of movie :Irrfan Khan (Ashwin Kumar Zobacz więcej
„... prawdziwa przemiana następuje spontanicznie. (...) ... staje się w mgnieniu oka, w tej właśnie chwili, kiedy w najgłębszym zakątku swego serca postanawiasz podnieść życie na wyższy poziom. Zobacz więcej
. Ganesh to również nazwa jedynej w Polsce sieci indyjskich restauracji. Ich twórca - Tapinder Sharma / na zdjęciu / z okazji pierwszej rocznicy otwarcia krakowskiej restauracji sieci Ganesh zaprosił Zobacz więcej
Subscribe to the feed via email TOP wyszukiwania puree z batatów pasta curry kiełbasa biała pieczona swojskie jadło poczesna patat zupa krem z cukin jak zrobic dobry zurek amarantus jak gotować zupa Zobacz więcej
zastrzeżeniem dla orzechów ziemnych). Dr Nand Kishare Sharma idzie jeszcze dalej, twierdząc, że białko z orzechów i nasion może całkowicie zastąpić mięso, nabiał i inne produkty pochodzenia Zobacz więcej
, alergii pokarmowych (z małym zastrzeżeniem dla orzechów ziemnych). Dr Nand Kishare Sharma idzie jeszcze dalej, twierdząc, że białko z orzechów i nasion może całkowicie zastąpić mięso, nabiał i inne Zobacz więcej