• 8
  • 6
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
przepisów z 6083 blogów

śledzie w boczku okrasa

. Super dodatek do mięsnego lub grzybowego sosu. Doskonale smakują same z masłem lub okrasą, z wędzonego boczku i cebulki. Polecam.Składniki: szkl... Tarta ze szpinakiem Kolejna tarta, dzisiaj ze Zobacz więcej
Pstrąg faszerowany boczkiem, tymiankiem i cytryną | Każdy ma jakiegoś bzika CIASTA All Ciasta biszkoptowe Ciasta drożdżowe Ciasta ucierane Ciasto bezowe CIASTA KOKOSOWE CIASTO Z JABŁKAMI 12 listopada Zobacz więcej
Fish and puree z kiszoną kapustą ... 7 smaków świata pasja gotowania Blog > Komentarze do wpisu « Zupa z zieleniatek.... Fish and puree z kiszoną kapustą ... Inspiracją dla dzisiejszej potrawy był Zobacz więcej
Żur jest flagowym daniem kuchni nie tylko polskiej, ale wszystkich północnosłowiańskich narodów. Zaś nazwa wywodzi się z języka niemieckiego: sūr, dziś sauer, czyli kwaśny. Przepisów na żur jest Zobacz więcej
). Proste, ale przepyszne danie. Podałyśmy ziemniaki odmiany Jelly, Regina, Belarosa i ziemniaki fioletowe. Suflet śledziowy. Nie był to suflet, a raczej zapiekanka z puree z ziemniaków odmiany Zobacz więcej
Kazik45
Kazik45 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Czar kuchni i rymu
Mój śląski obiad

Mój śląski obiad 154

0
, a jednocześnie smakowitą kuchnię. Kilka razy jadłem to co dziś Ci zaproponuję, ale opieram się tylko na zapamiętanych smakach, chociaż tak kapustę modrą, jak i kaminadle, jadałem w kilku odmianach Zobacz więcej
Kiedy już wiedziałam, że książka do mnie trafi i najprawdopodobniej dotyczy ryb, spodziewałam się... okładki z rybą właśnie :) Jakie było moje zdziwienie, kiedy po rozpakowaniu paczki zobaczyłam dwie Zobacz więcej
łososiem Dzisiaj mam dla Was przepis na pasztet z… Ryba grillowana w tajskim sosie Dziś przygotuję dla Was prawdziwie tajskie danie. Jego… Pikantne zielone małże w sercu S… Podczas naszego miesiąca Zobacz więcej
) Łosoś z piekarnika z frytkami(z rozmarynem) MakaronMuszle faszerowane wołowiną i warzywami makaroniki z gorzką czekoladą (orzechowo-migdałowe) Maliny w syropie Marchewka z groszkiem (duszona) Mini Zobacz więcej
? Mój mąż, jak wspomniałam, postawił na ruskie pierogi. Już na początku rozbawiła nas ich okrasa – czyli 1 (słowem: jedna) duża skwarka na środku. Farsz nie był zły, ale ciasto za grube i gumowate. I Zobacz więcej
, blog Kawa i czekolada:zapiekanka warzywna z kurczakiem,razowe bułki z ziarnami słonecznika i siemienia lnianego Anna, blog Czosnek w pomidorach:kurczak po włosku,roladki z bakłażana i sandacza, Zobacz więcej
żelatyny 3... Śledzie pod pierzynką A śledzik na świątecznym stole zagości? Oczywiście nie może go zabraknąć. Tradycyjny solony z cebulką, marynowany w occie, po kaszubsku czy wiejsku w sałatkach czy Zobacz więcej
lub grzybowego sosu. Doskonale smakują same z masłem lub okrasą, z wędzonego boczku i cebulki. Polecam.Składniki: szkl... Tarta ze szpinakiem Kolejna tarta, dzisiaj ze szpinakiem. Polecam na szybki Zobacz więcej
biniek.j
biniek.j Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie z sercem
Domowy majonez

Domowy majonez 250

1
z dyni 2... Szpinakowe kopytka Tradycyjne kopytka ale w odmienionej formie. Dziś ze szpinakiem, który nadał fajnego koloru. Super dodatek do mięsnego lub grzybowego sosu. Doskonale smakują same z Zobacz więcej
klonowym lub konfiturą owocową. Polecam.Składniki: 1 szkl puree z dyni 2... Szpinakowe kopytka Tradycyjne kopytka ale w odmienionej formie. Dziś ze szpinakiem, który nadał fajnego koloru. Super Zobacz więcej
sosu. Doskonale smakują same z masłem lub okrasą, z wędzonego boczku i cebulki. Polecam.Składniki: szkl... Tarta ze szpinakiem Kolejna tarta, dzisiaj ze szpinakiem. Polecam na szybki szpinakowy Zobacz więcej
smakują z miodem czy syropem klonowym lub konfiturą owocową. Polecam.Składniki: 1 szkl puree z dyni 2... Szpinakowe kopytka Tradycyjne kopytka ale w odmienionej formie. Dziś ze szpinakiem, który Zobacz więcej
biniek.j
biniek.j Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie z sercem
Pierniczki

Pierniczki 340

0
Tradycyjne kopytka ale w odmienionej formie. Dziś ze szpinakiem, który nadał fajnego koloru. Super dodatek do mięsnego lub grzybowego sosu. Doskonale smakują same z masłem lub okrasą, z wędzonego Zobacz więcej
kopytka Tradycyjne kopytka ale w odmienionej formie. Dziś ze szpinakiem, który nadał fajnego koloru. Super dodatek do mięsnego lub grzybowego sosu. Doskonale smakują same z masłem lub okrasą, z Zobacz więcej
cynamonu i imbiru. Doskonale smakują z miodem czy syropem klonowym lub konfiturą owocową. Polecam.Składniki: 1 szkl puree z dyni 2... Szpinakowe kopytka Tradycyjne kopytka ale w odmienionej formie. Zobacz więcej