śledzie zakwaszane w oleju

sabroso
sabroso Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Sabroso
Czerwona sałatka ze śledziem

Czerwona sałatka ze śledziem 134

0
{{headerMessage}}
Już za prawie dwa tygodnie śledzik, niestety czas leci nie ubłaganie... Warto przetestować przepisy na śledzia, bo jest to jedna z tych ryb , które podajemy na różnorakie sposoby. Śledź zawiera dużo Zobacz więcej
ptasia78
ptasia78 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Coś niecoś
Co ja robię z awokado

Co ja robię z awokado 84

0
{{headerMessage}}
Od grudnia 2007 (!!!), tj. jednego z pierwszych wpisów na blogu, niewiele się zmieniło, jeśli chodzi o to, co robię z awokado (bo świeżą kolendrę teraz już lubię ;): robię niewiele, tj. najczęściej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Po raz pierwszy upiekłam go dawno. Dobrych parę lat temu. Zachwycił nas. Żytni, zakwasowy, z nutą słodyczy. I mocno kolendrowy. Pachniał i smakował. Ciepłobrązowy, wilgotny. Upieczone ziarenka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
(pianę która wytwarza się podczas gotowania wywaru). 3. Buraki wcześniej upieczone (pieczenie buraka wydobywa jego słodycz), obieram, kroję w słupki. 4. Przygotowuję zasmażkę: na rozgrzanym na Zobacz więcej
dana
dana Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Leśny Zakątek
Żytni chleb z brązowym ryżem

Żytni chleb z brązowym ryżem 525

0
{{headerMessage}}
domowy z owocami goji i natką pietruszki (19.12.2013)Śledzie w oleju tłoczonym na zimno (18.12.2013) Domowy chleb na zakwasie, pieczenie krok po kroku Żytni chleb z brązowym ryżem 30. 01.2014 | 09:12 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Orzechach piniO OtrębachO Płatkach DrożdżowychO RybachO ryżu do sushiO SamopszyO SoczewicyO żurawinieOwiesPasteryzacjaSubstytutyWasabiŚwieżość jaj ARCHIWUM BLOGA 2013(188) grudzień(9) listopad(11) Zobacz więcej