sledzie ziemniaki

Pyszna sałatka ze śledziem , troszkę inaczej ale oryginalnie podana. Polecam, napewno spodoba się Waszym gościom Składniki: 1 duży słoik 0,7 l mieszanki konserwowej: groszek, kukurydza, marchewka 3 Zobacz więcej
Sledzie z poremi jabłkami 3 podwójne filety śledziowe z zalewy octowej obrać ze skory i pokroić na paski - kwadraty max 2 cm. szerokości zalewa:maly jogurt naturalnypol smietany malej12 i pol 18 Zobacz więcej
VN:F [1.9.22_1171] W poszukiwaniu nowych pomysłów na sałatkę śledziową, natknęłam się na tą. Bardzo dobrze mi podpasowała, ponieważ akurat miałam słoik marynowanych cebulek do wykorzystania. Jest to Zobacz więcej
-makowe Ciasteczka miodowe z makiem Cycki murzynki Zebra Drożdżówki Zobacz więcej
Dziś zapraszam Was na sałatkę śledziową którą prawie każdy zna. Robie ja wtedy kiedy chce podac coś na szybko i bez wielkiej filozofii. Fajna na kolacje i nie tylko. Kto zna ? a może coś jeszcze Zobacz więcej
ugotujmyto
ugotujmyto Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ugotujmy To...
Śledzie pod pierzynką

Śledzie pod pierzynką 1948

3
przedstawiam przepis na śledzie pod pierzynką lub inaczej na śledziową sałatkę warstwową lub szubę. Bardzo lubię śledzie pod pierzynką ze względu na ich smak i wygląd. Oczywiście, podobnie jak z Zobacz więcej
jak:ziemniak,burak,cebula,jablko i jajko.Jest jednak jeden warunek,trzeba dac salatce czas,by skladniki sie wzajemnie przemacerowaly. Skladniki: 500 g filetow sledziowych 3 ugotowane w mundurkach Zobacz więcej
Przeboj lat 70-tych i troche pozniejszych-sledz po japonsku-dzis spotykany rzadko.Krol owczesnych restauracji to nic innego jak sledzik owiniety wokol jajka ugotowanego na twardo podany na salatce Zobacz więcej
sledzi w oleju lub zalewie solnej, czyli okolo 500g 1 duza cebula 2 duze ugotowane ziemniaki 3-4 ugotowane marchewki 4-5 jajek na twardo sredni sloik majonezu sol, pieprz, cukier, slodka papryka Zobacz więcej
Taka zwykla, ale fajna na popielcowy obiad. Fioletowe ziemniaki to znana od wiekow odmiana zawierajaca spore ilosci antocyjanow. Dosc popularna we Francji, szczegolnie w regione paryskim, skad sie Zobacz więcej
+%C5%9Bledzie+pod+pierzynk%C4%85%3F2013-07-30+19%3A21%3A01ewahttp%3A%2F%2Fa-jak.pl%2F%3Fp%3D377 Śledzie to jedna z tych ryb, które najczęściej goszczą na naszych stołach. Wśród najbardziej klasycznych Zobacz więcej
: 1 lyzeczka musztardy 4 lyzki oleju 5 lyzek octu winego /ziolowego sol ,pieprz,cukier Pozatym: 200 g boczku 2 lyzki oleju 5 lyzek wody Sposób przygotowania 1. Ziemniaki umyc i ugotowac w lupinach . Zobacz więcej
kilometrowa, ale zdazylam zmarznac przez ten kawalek. Za to bylo mi przyjemnie cieplo w sklepach, ktore odwiedzilam. Zakupilam tez ostatnie prezenty, jeszcze nie zapakowane, ale schowane tak, ze sam Zobacz więcej
l mieszanki konserwowej: groszek, kukurydza, marchewka 3 jabłka 4 ziemniaki ugotowane 1 duży burak ugotowany 30 dag filetu śledziowego solonego 4 łyżki majonezu sól,pieprz do smaku jabłka do Zobacz więcej
dni. Tak zamarynowane śledzie będą świeże przez 2 tygodnie. Najlepiej smakują z ziemniakami w mundurkach. Smacznego! Śledzie wigilijne, w słodkiej korzenno-pomidorowej marynacie z rodzynkami Przepis Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
I

107

0
! Muszę spróbować takich ziemniak... Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Ciasto marchewkowe

Ciasto marchewkowe 219

0
Przystawki – przepisy Recenzje restauracji i lokali Ryby Sałatki – przepisy Sosy Teoria zdrowego odżywiania się Zioła i przyprawy Polecane przepisy Physalis – jak jeść, jak obrać, jak smakuje Zobacz więcej
schab jest dobry ... Perfekcyjna w domu: […] idealne przepisy znalazłam u Ani z Anka... Anka: Dziękuję ogromnie za ciepłe słowa :) Pozdrawia... elzbieta: Pani Aniu bardzo podobaja mi sie Pani Zobacz więcej
. 3.Zalewe nalezy przestudzic , dodac cebule -cebuli bedzie wiecej w garnku niz zalewy na poczatku . Nastepnie przykrywamy pokrywka i dusimy na wolnym ogniu okolo 20 minut, mieszajac co jakis czas. 4. Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Colesław

Colesław 258

1
z cebuli Restauracja Sphinx – recenzja Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym Roladki drobiowe z pieczarkami Share and Enjoy Fenkuł (koper włoski) Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój Zobacz więcej