sliwka w syropie

Sliwka węgierka /Prunus domestica/, to popularna odmiana sliwy domowej. Aromatyczna, o winno-słodkim posmaku. Niezwykle smaczna i popularna na przetwory: susze, dżemy, powidła, marynaty, także do Zobacz więcej
naprawdę zachwyca. Polecam. Chleb z gruszkami i musli na zakwasie żytnim Autor:Sliwka Czas przygotowania: 12 hours Czas pieczenia: 35 mins Calkowity czas: 12 hours 35 mins Porcje:1 Skladniki Zaczyn: Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Ozdoby świąteczne

Ozdoby świąteczne 195

0
Sałatka z surowych buraków – pycha! Popular Latest Comments Tags Subscribe Zupa-krem z cukinii 22 lipca 2014 Spaghetti carbonara 29 lipca 2014 Papryka marynowana w zalewie miodowej 5 sierpnia 2014 Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Puree z ziemniaków

Puree z ziemniaków 172

0
i przyprawy Popular Latest Comments Tags Subscribe Spaghetti carbonara 29 lipca 2014 Zupa-krem z cukinii 22 lipca 2014 Papryka marynowana w zalewie miodowej 5 sierpnia 2014 Prosty sernik 8 Zobacz więcej
. Śliwki czyścimy z barwy x), nakłuwamy w kilku miejscach goździkami / 2-4 goździków na jedną śliwkę / i układamy w naczyniu glinianym, emaliowanym lub szklanym. Do garnka wlewamy wino, ocet i Zobacz więcej
autorka: Aneta Klimecka blog: Moja smaczna kuchnia Deser bezowy z porzeczkami i sliwka autorka: Aneta Klimecka blog: Moja smaczna kuchnia Co zrobic z nadmiarem brzoskwin? autorka: Aneta Klimecka Zobacz więcej