slodkokwasna.pl

ZOBACZ TAKŻE:

Krewetki uwielbiam, kuchnię azjatycką co raz częściej też. To danie inspirowane blogiem, który specjalizuje się właśnie w takiej kuchni: http://slodkokwasna.pl/ . Dodatek ode mnie, to czerwona Zobacz więcej
2 łyżeczki ziaren gorczycy Zalewa: 1,5 szklanki octu winnego lub jabłkowego 4 szklanki wody 3 łyżki cukru trzcinowego lub miodu łyżeczki ziół prowansalskich Inspiracją doeksperymentów namarchewce Zobacz więcej
OdczarujGary
OdczarujGary Obserwuj blogaObserwujesz bloga
OdczarujGary
SAJGONKI – NEM RAN

SAJGONKI – NEM RAN 115

0
niewielką ilość farszu – papier zwijamy tak jak krokiety z naleśnika: zwijamy doł, następnie jeden bok, później drugi i wszystko zwijamy w rulon. Dobra instrukcja jest na stronie Marcina:http:// Zobacz więcej
zkuchni:). Odniego dowiedziałam się owielu egzotycznych składnikach, októrych istnieniu nie miałam pojęcia. Wspaniałe przepisy izdjęcia. http://slodkokwasna.pl/blog/ OSześciu Wspaniałych io Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: