słonina peklowana occie

{{headerMessage}}
Przygody świętomarcińskiej ciąg dalszy. Danie to wymaga nieco więcej czasu, ponieważ tydzień trwa peklowanie mięsa, ale warto poczekać. Niebanalny sposób na apetyczny obiad. Przepis bierze udział w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
5 minut, zmniejszyłamtym razem ilość majonezu, którego brakwyrównałam musztardą francuską, dodałam również ocet balsamiczny i przygotowałam również żeberka, czyli pokroiłam je w paski, ugotowałam i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
& Ogórki małosolne Polędwica & Słonina Złotnicka Pokrzywa & Emilgrana Sola & Maślanka Arbuz & Truskawki Polska ryba dorszowata w najlepszym wydaniu. Łupacz to zdecydowanie faworyt Zobacz więcej
{{headerMessage}}
chude: leszcz, pstrąg, szczupak, sandacz, dorsz, mintaj, morszczuk, sola, chude wędliny wieprzowe idrobiowe (szynka, polędwica, kiełbasa szynkowa)mięsa tłuste: wieprzowina, baranina, kaczki, gęsi, Zobacz więcej
luna19
luna19 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie jest łatwe
Alfabetyczny spis treści

Alfabetyczny spis treści 1482

7
{{headerMessage}}
z mięsem Czebureki z serem i suszonymi pomidorami. Czerwona fasolówka z kiełbasą Czerwona kapusta w śmietanie Czeskie knedliki D Daktyle zapiekane w boczku Dary lasu - opieńki duszone na maśle Deser Zobacz więcej