slow cook

{{headerMessage}}
. Add to the frying pan with the onion and allow to cook slowly under cover until soft (so for around 10-15 min). The secret of this recipe rests with slow frying of the pumpkin - this way it will Zobacz więcej
{{headerMessage}}
September 18, 2012 perfect soup for the busy doing whatever theywant Objects in pictures should so be arranged as by their very position to tell their own story. ~Johann Wolfgang von Goethe that’s Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przypraw i - tutaj absolutna niespodzianka - od jakości mięsa. Tak zrobione mięso dobrze będzie się komponować z na kanapce i dodatek do obiadu. Do wykonania potrawy użyłam Slow Cookera Cook@home Zobacz więcej
Anula
Anula Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Anula's Kitchen
Sweet potato masala...

Sweet potato masala... 53

0
{{headerMessage}}
What to do with a sweet potato that's looking so lonely in a cupboard...? Well, if you happen to have someIndianspices at hand, an onion and a little bit of yogurt you can (in a matter of half an hour Zobacz więcej
{{headerMessage}}
gotowanymi na parze. Salt the wings and fry them in olive oil delicately over slow heat. Sprinkle the wings with a pinch of turmeric and pepper. Add water and cook until the meat is soft. Melt 1-2 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
meat in the slow-cooker. Whisk together rest of ingredients and pour it over the meat. Cook on low for 4 hours or till meat shreds easily with a fork. składniki: piersi kurczaka lub wołowina- około Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wolnowarowych zup, jest mało wymagająca. Sycące danie, polecam! Opracowane na podstawie przepisu z książki"The slow cook" Heather Whinney składniki 200 g suszonej soczewicy brązowej 1 łyżka oliwy z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
all sorts of sniffles we should eat more of them! Slow Cooked Beetroot Relish Ingredients 4 – 5 large beetroots, peeled and grated 1 tbsp butter 2 tbsp cornflour pinch of salt 2 tbsp sugar 1 tbsp Zobacz więcej
Beta
Beta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Stare Gary
Zupa ogonowa z wolnowaru

Zupa ogonowa z wolnowaru 59

1
{{headerMessage}}
Znakomita, sycąca zupa, świetna na mroźne dni. Wolnowar do ugotowania zupy ogonowej nadaje się wręcz idealnie. Można przed podaniem mięso wyjąć, usunąć kości i takie obrane wrzucić do zupy. Ja lubię Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Nie posiadam typowego wolnowaru (ale marzy mi się taki bardzo:), jestem posiadaczką natomiast multicookera, który ma opcje Slow-cook, z której często korzystam. Mięso, które robiłam do tej pory Zobacz więcej
Krzakowa
Krzakowa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Layze Restaurant
Wiosna

Wiosna 20

0
{{headerMessage}}
byłam dwa tygodnie temu,kolejna łezka w oku). O warsztatach napiszę jeszcze na pewno. Czeka mnie jutro dosyć pracowity dzień,rano szybkie gotowanie potraw,które można wynieść z domu,sesja Zobacz więcej
{{headerMessage}}
I’m crazy about pumpkin… maybe you’ve already noticed that I could eat it almost every day. This warming dinner meal will match perfectly all the pumpkin fans needs. Make it quick and enjoy it’s taste Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Ingredients 100g pearl barley 1 red pepper 1 courgette 1 white onion 1 carrot 1 clove garlic 1 tbsp olive oil 1 tbsp butter (or ghee) 1 tsp sea salt black pepper Preparation 1. Cook the pearl barley Zobacz więcej
SoSlowCuisine
SoSlowCuisine Obserwuj blogaObserwujesz bloga
soslowcuisine
Simple Shrimp Cocktail

Simple Shrimp Cocktail 43

1
{{headerMessage}}
black pepper salt Preparation 1. Cook the shrimps in a small amount of boiling water with a bit of lime juice not longer than 3 minutes. Then drain them through a sieve and cool them down. 2. Place Zobacz więcej
{{headerMessage}}
turnip cabbages, peel them and cut into thin bars. 2. Melt the butter in a pot, add the vegetables, a bit of salt and sugar. 3. Cook the dish for about 15-20 minutes in and open pot. Serve when the Zobacz więcej
SoSlowCuisine
SoSlowCuisine Obserwuj blogaObserwujesz bloga
soslowcuisine
Pumpkin Soup with Shrimps

Pumpkin Soup with Shrimps 32

0
{{headerMessage}}
of rosemary, 2 stock cubes, a pinch of pepper and 1-1,2 liter of water. 3. Cook the soup for about 45 minutes. 4. When ready, take out the rosemary sprig and blend the soup. Add some water, if too Zobacz więcej
{{headerMessage}}
a bunch of pine nuts 50ggoat cheese spices: salt, pink pepper, chili flakes Preparation 1. Peel the pumpkin and cut its pulp into pieces. Do the same with the sweet potato. 2. Pour the coconut milk Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Not everybody knows how to cook plantains (called also cooking bananas). This is the reason why I recommend you to try out my simple autumn recipe! Plantains taste very well with rice and a basic Zobacz więcej
{{headerMessage}}
and 1 courgette for decoration soy nuts (optional) Preparation 1. Take a big pot and fill it water. Add a stock cube and two pinches of each of the mentioned spices. 2. Peel the carrots and add them Zobacz więcej
{{headerMessage}}
1-2 tsp salt 1 tsp chili paste 1/2 lime 200ml coconut milk Preparation 1. Wash and peel the sweet potatoes, carrots and onion. Cut them into pieces and place in a pot together with the chopped ginger Zobacz więcej