smak i zapach chleba

AdamPiekarz
AdamPiekarz Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AdamPiekarz
smak i zapach chleba

smak i zapach chleba 151

0
{{headerMessage}}
Jedząc dobry chleb zachwycamy się jego smakiem i zapachem. A gdyby tak zadać pytanie co ma zasadniczy wpływ na kształtowanie się właśnie tych cech pieczywa ? Odpowiedź wydaje się prosta o smaku Zobacz więcej
anja79g
anja79g Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smoczy owoc
Bułeczki razowe

Bułeczki razowe 137

0
{{headerMessage}}
Arvén21 października 2011 17:57 Wspaniałe. I zgadzam się - nic nie może się równać z zapachem, smakiem i satysfakcją z przygotowania domowego chleba...fantastyczne. OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
kass
kass Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smaki i aromaty
Wrzesień...

Wrzesień... 62

0
{{headerMessage}}
...to czas zbioru brzoskwiń ...kwitnących nasturcji ...pora pieczenia nowych chlebów ...dyniowego szaleństwa ...czas grzybobrania ...potem suszenia, pasteryzowania... ... wycieczek za miasto ... Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kolejny mój chleb pachnie lasem. Ma chrupiącą skórkę i bardzo aromatyczny miąższ. Jeszcze ciepły doskonale smakował tylko ze świeżym masłem. Smakował tak dobrze, że zjedliśmy prawie cały bochenek i to Zobacz więcej
nutkasmaku
nutkasmaku Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Nutka Smaku
Chleb żytni z ziarnami

Chleb żytni z ziarnami 54

1
{{headerMessage}}
Odnalazłam idealny smak i zapach chleba żytniego z ziarnami przygotowanego na zakwasie. Jest mięciutki, wilgotny i posiada ten charakterystyczny smaczek. Mam nadzieję że i Wy odnajdziecie w nim same Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Going to...

Going to... 27

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
papryczka

papryczka 49

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Schab z mozzarellą

Schab z mozzarellą 251

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Na jutro? :)

Na jutro? :) 26

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Polędwiczki z kurkami

Polędwiczki z kurkami 217

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Sałatka

Sałatka 991

5
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Cukier waniliowy

Cukier waniliowy 35

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Galaretka truskawkowo-malinowa

Galaretka truskawkowo-malinowa 54

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Na prezent :)

Na prezent :) 31

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Cinnabon ...-ki :)

Cinnabon ...-ki :) 1327

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
Czy dostanę???

Czy dostanę??? 78

0
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
ALotta
ALotta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Lotty
NALEWKI

NALEWKI 1313

3
{{headerMessage}}
O mnie Alotta Lublin, Poland Swój pierwszy chleb upiekłam w październiku 2011 roku, od tamtej pory piekę go średnio dwa razy w tygodniu. Ten smak, zapach mnie uzależnił i nie wyobrażam sobie, by go Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Od 12ego do 14ego października w Rawennie odbył się 9 Festival Europeo del Pane (Europejski Festiwal Chleba) a ja... byłam! Piekarze z Włoch, z Hiszpanii, z Portugalii, z Francji, z Niemec i z Bośni i Zobacz więcej
Kaś
Kaś Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Bake&Taste
Chleb żytni na zsiadłym mleku

Chleb żytni na zsiadłym mleku 426

0
{{headerMessage}}
Po prostu smaczny chleb. Smak można modyfikować dodając do przepisu bazowego ulubione dodatki-słone bądź słodkie. Na zdjęciach wersja mocnopaprykowa. W zapachu przypomina... pizzę. Idealny do Zobacz więcej