so slow cuisine

4 sty Dear foreign guests! Starting this year, recepies will also Smakfit in English. So that you can more easily meet my Smakfit cooking! Dodaj do ulubionych: Lubię Wczytywanie... Related Tagi: best Zobacz więcej
marmolada będzie stawać się bardziej gęsta więc możesz dodać do niej odrobinę. Powtórz czynność, jeśli będzie trzeba. Gotuj marmoladę przez co najmniej godzinę, a na koniec przełóż ją niezwłocznie do Zobacz więcej
20 minut w lekko osolonej wodzie. Nałóż przestudzonej kaszy jęczmiennej do miseczek ceramicznych i zalej ją gorącą zupą. Udekoruj zupę pieprzem, chili lub odrobiną prażonych ziaren słonecznika. Filed Zobacz więcej
) cookierenka - Lody jogurtowo-porzeczkowe zdrowe smaki - Sorbet z mango i owoców liczi tuna cooking - LODY PORZECZKOWO-JOGURTOWE Z MIODEM so slow cuisine - COLORFUL FRUIT SORBET gotowanie i pieczenie Zobacz więcej
oliwę, sok z cytryny, syrop klonowy, majonez i jogurt, całość dokładnie zmiksuj na gładką masę. 3. Sos z żółtek połącz ze startym chrzanem i białkami jajek, wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj Zobacz więcej
listki bazylii. całość zblenduj i dopraw, jeśli uznasz to za konieczne. 3. Podawaj zupę pomidorową z 2-3 łyżkami ryżu, świeżą pietruszka i odrobiną oliwy z oliwek. Filed under: 100% Polish, dinner, Zobacz więcej
Carnitas tacos with cilantro blossom and splash of lime juice are even more fragrant and juicy Being Polish means being in love with pork. It feels like a serious offense or a sin in Poland to refuse Zobacz więcej
Kulebiak… what it really is? Basically it’s a huge baked traditional Polish dumpling, which might be filled with different types of grain, cabbage or even fish. It is easy to make and I really think Zobacz więcej
, ze żółtko sie zetnie i nie będzie płynne!!! Filed under: dinner, lunch, pasta and rice, recipes, slow food, vegetarian Tagged: dinner, eggs, Italian style cuisine, lunch, ricotta, slow food, Zobacz więcej
Hello, let’s start today with discovering Old Polish cuisine, as announced in my previous long post. You know what I was doing last Saturday and Sunday? I spent entire Saturday chopping, peeling, Zobacz więcej
traditional food and they are very proud of it. Some dishes were for us a bit odd of course. There are many things to write about so I will write three different posts: this one is all about Iquitos Zobacz więcej
up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious.” Ruth Reichl Dhungaar-e-Keema or Smoked Indian Lamb Mince is a quintessential recipe from the Indian subcontinent, one that is Zobacz więcej
Krakó Slow Wineis a wine bar and wine shop which opened a couple of months ago in the ex-industrial part of Kraków calledZabłocie.The area, where theOscar’s Schindler Factoryis also located, was a sad Zobacz więcej
Krakó Slow Wineis a wine bar and wine shop which opened a couple of months ago in the ex-industrial part of Kraków called Zabłocie. The area, where the Oscar’s Schindler Factoryis also located, was a Zobacz więcej
Have you ever eaten capon or topinambour? For some time, I have been reading a lot about Old Polish cuisine and I am planning to start reviewing truly old Polish recipes, some of them having origins Zobacz więcej
of that bowl of dal, the nostalgia engulfs me each time I smell the aroma of onions being fried in clarified butter. Such is the power of food, and in my opinion, these protein rich dals / lentils Zobacz więcej
The Rocks, Opera House, Botanical Gardens, Tiranga Zoo {to date one of my sons fave places}, Butterfly Park, Harbour Bridge, Harry’s original van at Wooloomooloo, the Blue Mountains … and so much Zobacz więcej
- att skaffa en hundvalp Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, szpinakiem, grzybami i fetą kalejdoskop kulinarny Cynamonowa owsianka z karmelizowanymi figami. SPROUTED KITCHEN MIDDLE-EASTERN SPICED Zobacz więcej
flavoured feta was locally made & divine}, sesame/til chutney, garlic chutney, mixed veg pickle, pomegranate raita, masoor dal, jowar roti, coriander pulao. Everything was freshly prepared and Zobacz więcej