soho food market

I edycja Soho Food Market, 30.11.2013Dziś i jutro po praskiej stronie Wisły można zatracić się w smakach różnorodnych produktów i potraw prezentowanych przez kilkunastu wystawców z Warszawy. Zobacz więcej
ulicznego jedzenia w Polsce! Kiedy więc Nasz Przyjaciel Facebook oznajmił mi taką oto radosną nowinę, że warszawscy smakosze też mają dosyć podróżowania do Etiopii po maniok, trzymając w ręku Zobacz więcej
Zapraszam na foto relację z moich pierwszych warsztatów kulinarnych . Już od dłuższego czasu planowałam się na takie warsztaty wybrać i jak wielka spotkała mnie niespodzianka ... wygrałam udział w Zobacz więcej
Targi kulinarne są dla mnie poligonem doświadczalnym - próbuję wówczas potraw wszelakich bez ograniczeń oraz obserwuję jak radzą sobie w warunkach polowych restauracje, bary i inni producenci jedzenia Zobacz więcej
Nie wiedziałam, że tak smaczna będzie ta sobota. Spędziłam ją na warsztatach z Davidem Gaboriaud (prowadzi swój autorski program David w Europie w Kuchni. tv) organizowanego przez Kuchnia.tv w Soho Zobacz więcej
! I to takiego, któremu z pewnością się nie oprą! Warsztaty dla dzieci 12-13 kwietnia, godz. 13- 16 Soho Food Market Ul. Mińska 25, Warszawa Początek o godz. 13. Zobacz więcej
Dziś krótko ale na temat. Moje nowe azjatyckie odkrycie nazywa się Yellow Dog! Jeśli macie możliwość wpaść w najbliższy weekend na Święta z Urban Market lub odwiedzić Soho Food Market przy Mińskiej, Zobacz więcej
Cudowne, słoneczne sobotnie popołudnie 29 marca przyszło mi spędzić w Soho Food Market, gdzie odbywały się nowalijkowe warsztaty z Davidem Gaboriaud – prowadzącym program “David w Europie” (Kuchnia+). Zobacz więcej
Lubię taką kuchnię, ale zawsze przeszkadzała mi ilośc gotowych składników potrzebnych do ich przygotowania. Gotowe pasty, mieszanki przypraw, wszechobecny glutaminian sodu i gotowanie w stylu „fix do Zobacz więcej
Mała Gruzja urzekła mnie podczas Soho Food Market instrukcją jak poprawnie zjeść chinkali. http://glodnagospodyni.blogspot.com/2013/12/chinkali.html Postanowiliśmy skosztować czegoś więcej, niż Zobacz więcej
kurczaka satay nie jadłam nigdzie. Delikatne won ton, wyśmienity labraks (taka okoniowata ryba). Genialne, genialne. A potem wyprawa na Chelsea Market i cieszenie oczu tysiącem przypraw, Zobacz więcej
śmietaną. ....................................... Cukiernia Olczak. ....................................../Kobielska 23- budynek Simply. Sklep węgierski. Chrzanowskiego 2, sklep „Habibi“. turecki ser Zobacz więcej