sos czosnkowo ziolowy

Co zjadlam? Kanapka z ciemnego pieczywa, serek philadelphia czosnkowo ziolowy i plasterek szkockiego wedzonego lososia. Do tego salatka z rukola, pomidorkami cherry i pokropiona sosem balsamico. What Zobacz więcej
100 g parmezanu garść szczypioru 2 puszki łososia w sosie własnym firmy GRAAL sos czosnkowy http://bymagda.blog.pl/2013/06/26/sos-czosnkowo-ziolowy/ Sałatę kroimy/rwiemy na mniejsze części, pomidory Zobacz więcej
lub niesolone sos czosnkowy: http://bymagda.blog.pl/2013/06/26/sos-czosnkowo-ziolowy/ 1. Plastry boczku obsmażamy na rumiano z obydwu stron na suchej patelni. Następnie odsączamy je na ręczniku Zobacz więcej
Dotychczas sałatkę z tuńczykiem przygotowywałam z dodatkiem makaronu lub ryżu. Postanowiłam jednak stworzyć wersję light i przyznam, że bardzo nam posmakowała Sałatka ta jest lekka, smaczna i Zobacz więcej
Rzadko, bardzo rzadko jadamy fast-foody. Jeśli jednak już się na nie decydujemy lub nas „najdzie zachcianka”, to wolimy te domowe, świeże niż z niepewnej budki lub sieciówki. Dzisiaj przedstawiam Wam Zobacz więcej
Genialny, smaczny i aromatyczny dodatek obiadowy, ale również osobne danie. Pyszne pure ziemniaczane z dodatkiem ulubionej wędlinki obtoczone w jajku i bułce i usmażone na złoty kolor. Z dodatkiem Zobacz więcej
Lubię zaskakiwać moich najbliższych, choćby podaniem ziemniaków do obiadu w innej formie niż zwykle Ziemniaczki, które prezentuję dzisiaj mogą być świetnym dodatkiem do lekkiego obiadu, ale też Zobacz więcej
Naleśniki uwielbiamy w każdej postaci, postanowiłam więc wykorzystać je również jako przystawkę Koreczki takie robi się szybko, a swoim wyglądem i smakiem wyjątkowo przyjemnie zaskakują. Naleśniki Zobacz więcej
Puszyste w środku, otoczone chrupiącą złotą skórką pyszne kuleczki ziemniaczane. Pomysłowy dodatek obiadowy, ale i przystawka na ciepło, np. z dodatkiem sosu czosnkowego Zobacz więcej
Pierogi a’la KEBAB to polska modyfikacja tradycyjnego kebaba Pyszny, aromatyczny smakołyk uwielbiany przez małych i dużych !!! Polecam gorąco jako przystawkę lub danie obiadowe, najlepiej na ciepło w Zobacz więcej
okazji wierzch zapiekanki był chrupiący. Papier wcześniej trzeba zwilżyć wodą a po przykryciu zapiekanki posmarować pędzlem maczanym w oleju ryżowym lub całość spryskać olejem. Do zapiekanki użyłam Zobacz więcej