sos czosnkowo żurawinowy

, pokrojony w ósemki -grzanka pełnoziarnista Sos: -posiekana żurawina -dwie łyżki jogurtu naturalnego -łyżeczka majonezu -ząbek czosnku przeciśnięty -sól, pieprz Wszystkie składniki na sałatkę Zobacz więcej
Sandacz w cieście czosnkowo - lubczykowym Jak wiadomo ryba wpływa na wszystko, wpływa chyba też na to że im więcej się jej zjada, tym większa jest na nią ochota. Czyli apetyt rybny rośnie w miarę Zobacz więcej
domową nutellą z awokado autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i błękit Oscypek w panierce z sosem żurawinowym autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i błękit Czarny Kuba autorka: Zobacz więcej
dodatkiem. Mimo, że karczek jest dość trudnym mięsem do rolad, z pomocą przyszła mi nić kuchenna i cały farsz grzecznie piekł się w środku:) Ale do rzeczy:) Do wykonania dania potrzebujemy: 1 kg Zobacz więcej
. Przystawka na ciepło to ślimaki z kurkami w sosie czosnkowo-ziołowym. Ślimaki jadam i lubię a ich połączenie z kurkami , pasującymi do nich strukturą i smakiem posmakowało mi na tyle, że Zobacz więcej
, które są KISZONE, produkty KWASZONE to produkty ZAKWASZANE chemicznie, poprzez dodatki odpowiednich substancji, które przyśpieszają i zakwaszają produkt (dlatego taka nazwa). Warto zwrócić na to Zobacz więcej
jemcodobre.pl
jemcodobre.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jedzmy zdrowo:)
Majeranek

Majeranek 69

0
się poniższy przepis. Stworzonych rurek będzie wystarczająco dużo, Read More » Ciasto gruszkowo-cynamonowe Jako, że przy gotowaniu ciast uznaję technikę „prosto i smacznie”, to ciasto zbytnio od tych Zobacz więcej
jemcodobre.pl
jemcodobre.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jedzmy zdrowo:)
Tymianek

Tymianek 69

0
- JemCoDobre Wspiera nas Archiwa Grudzień 2013 Listopad 2013 Październik 2013 Wrzesień 2013 Sierpień 2013 Lipiec 2013 Czerwiec 2013 Maj 2013 Kwiecień 2013 Marzec 2013 rrr Obiady Reklama Losowe Zobacz więcej
)• Najprostsze jaja wielkanocne na świecie (Kromek)• Pasta jajeczna z anchois (StopItHere)• Pasta jajeczno-rybna (Lena)• Pasta tuńczykowo-jajeczna (Beata)• Różowe jaja (Zmysły w kuchni)• Sezamowa Zobacz więcej
Nies
Nies Obserwuj blogaObserwujesz bloga
niestime
Culinary FEST / recenzja

Culinary FEST / recenzja 2013

0
Menu festiwalowe obejmowało wegetariański krupnik oraz gołąbki z kaszy jaglanej - niestety ze względu na brak czasu nie dotarliśmy choć menu wydawało nam się bardzo ciekawe :( Petit Paris - Zobacz więcej
z żurawinami Shortbread Skórka pomarańczowa Sos tatarski Stollen (niemiecki) Stollen II (niemiecki) Stollen III z żurawinami i marcepanem (niemiecki) Śledzie marynowane - inlagd sill (szwedzkie) Zobacz więcej
Sernik waniliowy z żurawinami Shortbread Skórka pomarańczowa Sos tatarski Stollen (niemiecki) Stollen II (niemiecki) Stollen III z żurawinami i marcepanem (niemiecki) Śledzie marynowane - inlagd sill Zobacz więcej
na piernikowym spodzie Sernik speculoos Sernik waniliowy z żurawinami Shortbread Skórka pomarańczowa Sos tatarski Stollen (niemiecki) Stollen II (niemiecki) Stollen III z żurawinami i marcepanem Zobacz więcej