standing party

To bardzo smaczna propozycja szczególnie dla osób lubiących mieszanie smaków. Jest idealna na wszelkiego rodzaju imprezy mniej lub bardziej swobodne, na przyjęcia, na standing party, na grilla. Moja Zobacz więcej
minut. Najlepiej sprawdzić patyczkiem do szaszłyków czy są upieczone w środku. Ostudzone ciastka powkładaj do ozdobnych papierków (ułatwi to ich jedzenie na standing party) i nałóż na nie krem. Zobacz więcej
srk76
srk76 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Blog rodzinny
Mini szaszłyki z łososia

Mini szaszłyki z łososia 117

0
Standing party to coraz częściej sposób na spotkanie z przyjaciółmi czy znajomymi także w naszych polskich domach. Już dawno Polacy utracili możliwość częstego i długiego spotykania się w gronie Zobacz więcej
z majonezem, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny 3. W szerokim rondlu z grubym dnem, rozgrzewamy olej, musi być naprawdę gorący, wtedy śledzie ładnie się zrumienią 4. Zobacz więcej
the egg and water in a second bowl. Divide the dough into two pieces. Roll each part of the dough out on the working surface. It should be slightly less wide than your baking pan and as long as you Zobacz więcej
coffee and Amaretto liqueur. Break the first part of biscuits in half (if you're using standard glasses), dip them in the coffee and alcohol mixture and then lay on the bottom of the glasses. Zobacz więcej
milk and oil. Mix for a few minutes andslowly add the flour, baking powder and mix until the dough becomeuniform. Place on a floured surface, shape into a log and divide into 10 equal parts. Roll out Zobacz więcej
"The Nation's Favourite Food FAST!" by Neven Maguire Hardback (304 pages) Chapters:Introduction, Soups, Starters, Salads, Beef, Chicken, Lamb, Pork, Fish, Eggs, Vegetarian, Takeaway my way, Pasta, Zobacz więcej
na gościach. Czy uwierzycie, że to pojemnik na cytrynę? Nie zapominajcie o napojach, lemoniada, kompot lub zimny cydr to absoulni faworyci pikników i standing party. Podajecie je w kolorowych Zobacz więcej
the hard part, what muffins should I make? Chocolate? Hmmm No? Maybe blueberry? Definitely yes! But wait its not the season for fresh blueberries and I did not have any frozen once. Not good. Let me Zobacz więcej
(#FBC5) in London, organised by lovely Bethany Kehdy with support of her siblings and volunteers in Battersea Art Centre. I don’t have that much of experience when it comes to blogger conferences or Zobacz więcej
zodkręcanymipodstawkami. No cóż Norwegowie są praktyczni. Jak zauważył mój kolega Duńczyk Jonas Janssen (tu co druga osoba ma tak na nazwisko) : this is the idea of classy, Norwegian style ;) Zobacz więcej
przekątna
przekątna Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Veg Kitchen
My Amsterdam trip

My Amsterdam trip 34

0
, ale w środku była dość interesująca, pomijając fakt, że średnio pasowała do budynków obok ;) Z tego co sprawdziłam później: " He " means "lotus". " in Chinese and "hua" is equivalent to "flower", so Zobacz więcej
nervous at the beginning is an understatement! Luckily I had a pleasure to have met Mark before, so that part of stress, of cooking with someone I don't know, was out of the way. Still, you're Zobacz więcej
in the whole task! I have no idea how I would make and create this cake without it!!! Baked the three sponges late in the evening and simply left them to cool completely overnight. Next day morning - Zobacz więcej
grams of meat) 2 grains all spice Few brines fresh thyme 2 bay leaves (most possibly, fresh ones) 2 small carrots, peeled and washed, cut into slices 2 medium onions, cut into halves 1 liter chicken Zobacz więcej
Blender and Chopper finally landed up on my doorstep, part of the #CreateFearlessly initiative, an association between Hamilton Beach India and BlogAdda. I was quite pleased to be at the receiving Zobacz więcej
me a little (or maybe I’m just being picky). When ordering “noodles” on the flyer you will note that sauce will be included free with the meal. For me this is an integral part of the meal and this Zobacz więcej
around the corner. Chutneys and achaars are a quintessential part of local Rajasthani cuisine, and there are more combinations than you can imagine. We had a different selection at every meal. Crisp Zobacz więcej