stek z dzika

{{headerMessage}}
Sezon szparagowy już prawie zakończony, ale jeśli uda Wam się jeszcze znaleźć te wspaniałe warzywa to polecam je w wersji grillowanej, z truskawkami (super pasują). Do tego dobre mięso lub jajko w Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Steki z jelenia

Steki z jelenia 587

0
{{headerMessage}}
Cześć =) Dziczyzna, to jedno z moich ulubionych mięs. Jest to związane z moim zamiłowaniem do myślistwa oraz z tym, że dziczyzna jest bardzo smaczna i zdrowa. Dzikie mięso ma zupełnie inny skład od Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Steki z sarny

Steki z sarny 671

0
{{headerMessage}}
Cześć =) Dziczyzna, to jedno z moich ulubionych mięs. Jest to związane z moim zamiłowaniem do myślistwa oraz z tym, że dziczyzna jest bardzo smaczna i zdrowa. Dzikie mięso ma zupełnie inny skład od Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Naleśnikowym Ryba po Japońsku Ananasowe Cupcakes Lekki Tort Ananasowo-Kokosowy Roladki z Kurczaka Wypełnione Pesto na Frytkach z Pietruszki w Sosie Ananasowym Pizza Hawajska z Krewetkami Kurczak Zobacz więcej
doowa
doowa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Moje Małe Czarowanie
Steki z kangura

Steki z kangura 586

0
{{headerMessage}}
Ponieważ lubię próbować nowych smaków, jak tylko w moim ulubionym markecie mięso z kangura się pojawiło musiałam kupić i wypróbować. Muszę się przyznać że jest znakomite, delikatne i kremowe z serii Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Często zdarza się nam, że chcemy otworzyć w domu jakieś wyraźne taniczne, beczkowe wino. Wyznaję zasadę, że każdego wina powinno się próbować w akompaniamencie jakiejś potrawy lub chociaż drobnej, ale Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Siedzi we mnie czasemtaki dziki, który mruży oczy, mruczyioblizuje się na widok wielkiego plastra czerwonego mięsa. Więc, by dzikiemu przy niedzieli radośćsprawić sięgnęłam po jedynego możliwego do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
gulasz z dzika podana z konfiturą żurawinową. Czerwone wino doskonale wydobywa smak mięsa i wzbogaca smak całej potrawy. A na deser ciasto czekoladowe z dodatkiem czerwonego wina polane sosem Zobacz więcej
dorota20w
dorota20w Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dorota smakuje
Grillowane steki z kangura

Grillowane steki z kangura 597

0
{{headerMessage}}
Grillowane steki z kangura Dorota smakuje Blog > Komentarze do wpisu « Proziaki 8211 bieszczadzkie bułeczki na sodzie ... Grillowane steki z kangura Ostatni czas obfituje u mnie w wyzwania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
niż zapuszkowany, a dodatek smakowego masła jest po prostu obłędny! :) STEKI Z TUŃCZYKA Z MASŁEM POMARAŃCZOWO-SARDELOWYM I PAPRYKOWYM RYŻEM (2 porcje) 2 steki z tuńczyka, 50g miękkiego masła, 3 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
degustacji spróbowaliśmy siedmiu win, białych i czerwonych. Serra del Conte Verdicchio dei Castelli do Jesi DOC Classico 2011, 35 zł Białe wytrawne wino, zrobione w 100 procentach ze szczepu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
degustacji spróbowaliśmy siedmiu win, białych i czerwonych. Serra del Conte Verdicchio dei Castelli do Jesi DOC Classico 2011, 35 zł Białe wytrawne wino, zrobione w 100 procentach ze szczepu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z dzika (64zł), stek z halibuta (48zł), grillowana polędwica z tuńczyka (63zł). Obok tych wykwintnych dań do wyboru były jeszcze przystawki, zupy, sałatki i desery. Ciekawa pozycją w menu była Zobacz więcej
{{headerMessage}}
nie łosoś. Nasłucha się człowiek,naczyta,napatrzy, to potem ma dylematy... Trzeba zadać sobie nieco trudu i zakupić dzikiego łososia. Ten żyje wolno, mięso ma bardziej zwarte i nie tak delikatne. No Zobacz więcej
{{headerMessage}}
cukrowy dziki ryż Sposób przygotowania: Do rondelka wlewamy sos teriyaki, dodajemy drobno posiekany imbir, przeciśnięty przez praskę czosnek i olej sezamowy. Całość mieszamy, doprawiamy solą i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wakacji na Wyspie Młyńskiej, która znajduje się tutaj oraz filmów, które znajdują się tutaj. Wakacje trwały 3 dni. W tym czasie zwiedziliśmy po raz kolejny całą Wyspę Młyńską, ogród zoologiczny w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
lepsze warunki pieczenia, tym dziura w środku placka większa i łatwiej w niej coś upchnąć. Do środka pity możemy włożyć różne, różniste farsze. Dziś, będzie to, pochodzące z Meksyku, chilli. Około 70 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
(250 kcal) - Ciasteczka z orzeszkami pini i rozmarynem, czyli popołudniowa przekąska i to wcale nie na słodko Ciasteczka pieką się około 20 minut, a ciasto przygotowuje się ekspresowo. Kolacja (270 Zobacz więcej
Toczka
Toczka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przepysznik
Włochy: Risotto alla milanese

Włochy: Risotto alla milanese 370

1
{{headerMessage}}
jej risotto jest unikalne. Z dodatkiem krewetek, małży lub kałamarnicy otrzymamy risotto ala marinara, z dodatkiem zielonego groszku, szynki i parmezanu podaje się zwykle risi e bisi. Powiem Wam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
było dużo smacznego mięsa i wędzonki, która nadawała wspaniały zapach. Bardzo gęsta zupa, w zasadzie eintopf, z lekkim kwaskiem. Rozgrzewająca, dobra na jesień. Rumpuć – Restauracja Zagroda Zobacz więcej