steki z grilla

Sezon grillowy praktycznie zakończony, ale jeśli się ma grilla elektrycznego to można grillować przecież cały rok. Tym razem na ruszt wrzuciliśmy steki z rostbefu, w marynacie z przepisu z opakowania, Zobacz więcej
Stek na grilla przygotowujemu 2, 3 godziny wcześniej. Mięso może być wołowe, lub wieprzowe z kością. Kotlety z kością myjemy i suszymy ręcznikiem papierowym. NIE TŁUCZEMY TŁUCZKIEM!!! MARYNATA:1. Zobacz więcej
Stek z antrykota każdy powinien spróbować tego soczystego kawałka . Ten i inne przepisy znajdą Państwo również w menu głównym Stek z antrykotu (grilla elektryczny) Soczysty stek z grilla Składniki: 2 Zobacz więcej
Sezon grillowy mamy już właściwie za sobą. Na wspomnienie tegorocznego grillowania podzielę się z Wami moim wspaniałym odkryciem. Przepis czekał dość długo na publikację, a ja jakoś nie mogłam się Zobacz więcej
Raz na jakiś czas pozwalam sobie na zignorowanie ceny i zamówienie steku. Niestety ciężko o dobry stek w poznańskich restauracjach, wołowina nie jest zbyt popularnym mięsem w Polsce, więc po pierwsze Zobacz więcej
Skład: 2 steki z tuńczyka (kupiłam mrożony TUTAJ - KLIK) sól, pieprz kilka kropel soku z cytryny oliwa z oliwek szpinak ze śmietaną i czosnkiem (przepis TUTAJ) Przygotowanie: Tuńczyka odmrażamy. Zobacz więcej
Moja Książka kucharska proponuje dzisiaj na grilla niesamowite STEKI Z MASŁEM IMBIROWYM. Tak przyrządzone steki najlepiej smakują podane z chutneyem z mango, zieloną sałatą w sosie winegret oraz Zobacz więcej
Marynata do steków- na patelnie oraz grilla Marynata do steków- na patelnie oraz grilla Hej. Dzisiejszym „mini” przepisem będzie marynata do steków z wołowiny oraz różnych innych mięs smażonych na Zobacz więcej
skip to main | skip to sidebar Stek z polędwicy z grilla – średnio wysmażony. 1 kg polędwicy środkowej ( bez ogona i głowy ) łyżeczki tymianek, rozmaryn, Kilka ziaren czarnego pieprzu, 4 ziarenka Zobacz więcej
POTRAWY Z GRILLA -MARYNOWANY STEK Z KOŚCIĄ Z WARZYWAMI Moi Drodzy, myślę, że sezon grillowy, u większości z Was, już otwarty :) W najbliższym czasie przedstawię Wam kilka wspaniałych przepisów na Zobacz więcej
z niechcianych błon, posypujemy grubo zmielonym pieprzem i wkładamy do marynaty. Oblewamy marynatą mięso, przykrywamy i wstawiamy do lodówki na około 24 godziny. Dobrze byłoby co jakiś czas ją Zobacz więcej
Steki i szparagi z grilla – 3 odcinek SELFIE Dania główne Śniadania Przekąski Desery Zupy O mnie Współpraca Facebook TA STRONA UŻYWA COOKIE Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, Zobacz więcej