straga

ZOBACZ TAKŻE:

Najserdeczniejsze życzenia spokojnych, dostatnich i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku 2013 składają Jolanta Perz-Straga i Piotr Straga, Zobacz więcej
Wesołych Świąt! Najserdeczniejsze życzenia spokojnych, dostatnich i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku 2016 składają Jolanta Perz-Straga Zobacz więcej
Bardzo dziękuję wszystkim za udział w konkursie z nagrodami Sorenti. Niestety tylko 3 przepisy mogę nagrodzić... tak więc, nagrody w postaci makaronów i sosów firmy Sorenti dostaną: 1. Gosia Krajewska Zobacz więcej
Wszystkim czytelnikomżyczymy wszelkiej pomylności w Nowym 2015 roku. Niech każdy dzień Nowego Roku przynosi Wam radość, niechotaczają Was tylko przyjaźni ludzie,niechten rok będzie motywacją do nowych Zobacz więcej
Rozwiązanie konkursu z Palmą Oj, wybór był strasznie trudny, odpowiedzi 20 i każdą z nich bym chętnie nagrodziła, bo ślinka cieknie przy czytaniu. Ostatecznie te komentarze drogą losowania zostały Zobacz więcej
miejsce zajęła: Ona za Indyjskie curry z kurczakiem oraz trzecie miejsce zajęła: Jolanta Perz-Straga za Świąteczna pieczona karkówka A już w styczniu zapraszam na konkurs w którym będzie można wygrać Zobacz więcej
Składniki: 6 szt kiełbasa śląska, 1 szt cebula, 1 kostka smalec, 1 łyżka majeranek, - szczypta cayenne, 1 łyżeczka czosnek granulowany, 1 do smaku maggi natchnienie na to smarowidło jest od Jolanta Zobacz więcej
Wariacja na temat pasztecików jakie upiekła Jola Straga na I półfinale BlogerChef’a. Jej pizza rolls wypełniał farsz pieczarkowy, suszone pomidory i szynka parmeńska. Ja pozostałam przy pieczarkach, Zobacz więcej
. W tym przepisie w stylu włoskim, wykorzystałam produkty z hurtownia-oliwy niefiltrowaną oliwę z oliwek i sól gruboziarnistą. Mam też dla Was rabat 25% na zakupy w hurtowni do 25% wartości koszyka. Zobacz więcej
Niedziela to czas na wszystko i na słodkie lenistwo. A u nas na śniadanie tradycyjnie nasze ulubione jajka, ale jajka w nietypowej odsłonie, jajka sadzone na pizzy z domowym chorizo i świeżymi Zobacz więcej
kukurydzianą w stosunku 1 :1. A do smażenia wykorzystałam olej ryżowy z hurtownia-oliwy . Pamiętajcie o kodzie rabatowym kod: Straga upoważniającym do rabatu 25% na zakupy skąd pochodzą Zobacz więcej
kurczakiem i sałatą (Piotr Straga współautora bloga "Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię") - OBIAD - za Łososia w pomarańczowo-imbirowym sosie (Anna Wlezień autorka bloga „Życie od kuchni") - KOLACJA Zobacz więcej
w buteleczce. W tym przepisie w stylu włoskim, wykorzystałam produkty z hurtownia-oliwy niefiltrowaną oliwę z oliwek i sól gruboziarnistą. Mam też dla Was rabat 25% na zakupy w hurtowni do 25% Zobacz więcej
, że nie aparat jest najważniejszy, ale obiekt i ten kto robi zdjęcie. Wszystkim dziękuję za ten miło spędzony dzień moich urodzin! Zdjęcia przedstawiające uczestników: Kornelia Bułanow, Lubomir Lipov Zobacz więcej
, autorka bloga Z zapachem wanilii we włosach Jola Perz-Straga, która serwuje Damsko-męskie spojrzenie na kuchnie i dom No i oczywiście nasi wspaniali prowadzący warsztaty Beata i Lubomir Lipov. Bez Zobacz więcej
jak w podpłomykach. Teraz kolejna pizza, tym razem byłą Mini pizza z łososiem, szpinakiem i serem pleśniowym. Do ciasta wykorzystuję dobrej jakości oliwę. Pamiętajcie o kodzie rabatowym kod: Straga Zobacz więcej
z farszem pieczarkowym Ole! i serem żółtym. Żeby nie były takie „zwykłe” zwieńczyłam je czosnkiem włoskim w oleju Ole! Farsz pieczarkowy spodobał się nie tylko mnie. Jola Perz-Straga wykorzystała go Zobacz więcej
podczas gotowania chinkali. Polecam też mój przepis na kołduny wołowe. lub uszka z grzybami. Przepis na Chinkali: fot. Jolanta Perz-Straga Składniki*: 500 g mąki pszennej 1 szklanka ciepłej wody 50 g Zobacz więcej
na tym zdjęciu. Ewelina Wawrzyniak zPrzy kubku kawy Monika Kozak z Pin up Cooking Looking Grażyna Cholewicka z Grażyna gotuje Magda Obada z Obados na obiados Jola Perz-Straga z Damsko-męskie Zobacz więcej
, różowa, sprężysta w dotyku i bardzo smaczna w spożyciu. Rozebraniem świni zajął się Piotr ze Straga,pl przy fachowej pomocy Piotra z Najsmaczniejszy.com.pl. Panowie, mimo, że amatorzy robili Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: