suchy mal

miksując. Na koniec dodać barwnik spożywczy i dokładnie go rozprowadzić. Obie mąki przesiać i dodać do piany w dwóch porcjach miksując na niskich obrotach, aby całość się połączyła. Masę wyłożyć do Zobacz więcej
Jednym z symboli jesieni wpisujących się w kanon skojarzeń z tą porą roku są urocze, małe ssaki czyli jeże. Jeśli szukacie sposobu na dobrą zabawę w kuchni z waszą pociechą, to dzisiejszy przepis Zobacz więcej
Taka wiosna bez słońca i ciepła to jak zima bez Bożego Narodzenia… Narzekać nie będę, bo jeszcze tak niedawno słońce świeciło niestrudzenie i cierpliwie przez niemal 2 tygodnie dzień po dniu… jak na Zobacz więcej
, cebule, 2 zabki czosnku, lisc laurowy, galazke rozmarynu, kilka ziaren pieprzu i ziela angielskiego. Cebule i pora podrumienilam na suchej patelni - podobno dodaje to smaku i koloru bulionowi. Zobacz więcej
bardzo zadowalający. Poza tym w kuchni warto otwierać się na to conieznane i zaskakujące. Bea podała dwie wersje przepisu na chleb. Ja wybrałam chleb na poolish i taką wersję zamieszczam poniżej, Zobacz więcej
w kuchni*zawsze gdy ... 1 dzień temu Good Cooking J Mince pie troche wczesniej w tym roku - Co Wam bede tlumaczyc, u mnie Christmas juz dzisiaj! 1 dzień temu Kuchnia szeroko otwarta... Karkówka Zobacz więcej
wielkimi krokami !!!!!A ten obrazek zachowam sobie w archiwum ( tak było jeszcze trzy d... 2 dni temu What's For Lunch Honey? | Experience Your Senses Cooking School: Miso Ramen with Miso Glazed Zobacz więcej
ktoś czyta mojego bloga to przepraszam za to, że musiał czekać. W ramach przeprosin, chciałam podzielić się z Wa... 1 rok temu Syrian Foodie in London Food From the Levant - 1 rok temu :: bento na Zobacz więcej