świerczyńska

ZOBACZ TAKŻE:

doświadczenia za mną i kilka mało przyjemnych lekcji życia. Kilka rozczarowań, ale też dużo miłych chwil. Na samym finale było ciasno, straszne zamieszanie, ale najważniejsze, że humory i werwa do Zobacz więcej
Klaudyna z Ziołowego Zakątka zorganizowała akcję "Kasza jaglana na słodko". Na facebooku Iwona Świerczyńska sprawia, że "Blogerzy słodzą kaszę". No i jak tu siedzieć z założonymi rękoma, tym bardziej, Zobacz więcej
i orzechami laskowymi Śledzie smażone w grzybach, ziołach , a do tego orzechowy wafelek Karp (smażony) w maku i kokosie, serwowany z pęczakiem z gruszkowo-jabłkową omastą na domowym winie Zobacz więcej
Wielki Apetyt Ja –Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię i dom Marta Łasocha –Waniliowy smoczek Iwona Świerczyńska –Blogotowanie Michał Staszczyk –Paszczak Gotuje Asia Matyjek –Odczaruj Gary Wioletta i Zobacz więcej
Matyjek, która czaruje na Odczaruj Gary Gotowy na wszystko Michał Staszczyk czyli Paszczak Gotuje Sympatyczne małżeństwo Wioletta i Grzegorz Sowińscy prowadzący blog Fotografujemy-Gotujemy-Testujemy Zobacz więcej
pobłażliwe ;-) Ale od początku. Cała ta impreza nie powsatałaby, gdyby nie Marta Danielak (http://vege4u.blogspot.com) oraz Ania Świerczyńska. To one, dwie gorzowskie wegetarianki, nakręciły cały ten Zobacz więcej
, łazience, holu czy w windzie. Hotel Bania to restauracje, klub nocny, SPA Sielsko Anielsko, termy, a w zimie stok - wszystko dostępne praktycznie z pokoju. Hotel jednak to nie tylko miejsce Zobacz więcej
, która smakuje zupełnie, jak ryba? Polędwica z łososia? Ogon bobra z fasolą? Takie potrawy-iluzje zostały opisane w "Mody bardzo dobrej smażenia różnych konfektów...", rękopiśmiennej książce Zobacz więcej
i mnóstwo pomysłów na ciekawe zestawienia smaków. Mowa tu zarówno o mocno owocowych lodach sorbetowych, jak i klasycznych mlecznych – na patyku oraz zamkniętych w ciasteczkowych sandwiczach. SŁODKIE Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: