szarlotka suska

, 1 garść suszonych śliwek typ Suska sechlońska ChOG, 1 łyżeczka cynamonu, 1 łyżki miodu kurpiowskiego ChOG, sok z cytryny. - na piankę: 3 białka jajek, szczypta soli, 1 łyżka mąki ziemniaczanej, 1 Zobacz więcej
śląski, miód drahimski, miód kurpiowski, miód wrzoskowy z Borów Dolnośląskich, obwarzanek krakowski, rogal świętomarciński, ser koryciński swojski, suska sechlońska, śliwska szydłowska, truskawka Zobacz więcej
charsznicka, fasola "Piekny Jaś" z doliny Dunajca, sól wielicka, śliwki suszone to w naszej kuchni zawsze suski sechlońskie, jabłka z Raciechowic lub łąckie. Uwielbiamy jagnięcinę podhalańską, Zobacz więcej
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej
wedith1
wedith1 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
coolinarny
Życzenia Świąteczne

Życzenia Świąteczne 127

0
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej
wedith1
wedith1 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
coolinarny
Golonko

Golonko 724

0
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej
powstały sos przecedzić przez sitko, podgrzać na patelni, dodać skórkę z cytryny i masło. Kapusta: pół małejczerwonej kapusty 1 łyżka smalcu ze skwarkami 1cebula czerwona sól, pieprz 1 łyżka octu Zobacz więcej