szczupak okrasa

{{headerMessage}}
Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Witajcie kochani ostatnio miała miejsce premiera nowej książki zwydawnictwaLidl Polska „Ryby są super” októrej wspominałam nablogu. Ztego powodu Lidl zorganizował Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jak zwykle przed świętami Lidl przedstawił swoim klientom nowe wydawnictwo - Ryby są super ,którego autorami tym razem są Dorota Wellman i Karol Okrasa - nowy duet w kuchni Lidla - książke Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dwa tygodnie temu razem z Lidl Polska, Karolem Okrasąi blogerami kulinarnymi brałam udział w bardzo ciekawym projekcie. Zostałam zaproszona na wyjazd nad Stawy Milickie, gdzie przygotowywaliśmy dania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Nie da się ukryć, że lato powoli się kończy. Razem ze zmianą pogody zmienia się także powoli nasze menu; chętniej sięgamy po rozgrzewąjace zupy i gęste, pożywne dania (np. gulasze). Kokosowa zupa Zobacz więcej
KrytykKulinarny.pl
KrytykKulinarny.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Krytyk Kulinarny
Bursztynowe Laury

Bursztynowe Laury 337

0
{{headerMessage}}
z mirabelek i konfitura z kaszubskich truskawek – doskonałe dodatki do posmarowanego masłem chleba. Konfiturze z truskawek i chlebowi z masłem przyznaliśmy więc Bursztynowe Laury, tym samym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pierwsza myśl - jadę, pewnie, że jadę! Myśl druga - super, że nie Mazury, tylko Milicz, jadę tym bardziej! Trzecia myśl - nikogo tam nie znam... Kiedy dowiedziałam się o warsztatach z Karolem Okrasą, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W dniach 20 - 21 listopada mieliśmy przyjemność uczestniczyć w smakowitych warsztatach zorganizowanych przez Lidl. Tematem przewodnim spotkania była ryba. Pierwszy dzień - warsztaty pod chmurką z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się z tego rozdziału. W sześciu następnych rozdziałach znajdziemy przepisy z rybami słodkowodnymi i morskimi, krewetkami, homarami i mulami. 5. Przystawki Zestaw przepisów zaostrzających apetyt jak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
), bo już czekał na nas Karol Okrasa, twarz Kuchni Lidla. Warto wspomnieć również, że całe przedsięwzięcie miało na celu promowanie nowej książki kulinarnej Lidla poświęconej rybom (autorstwa właśnie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepisy » Moim okiem » Kulinarna wycieczka z Karolem Okrasą i Lidlem po Stawach Milickich. » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska Zobacz więcej
{{headerMessage}}
-kulinarnej ignorancji, przypomniał Toruński Festiwal Smaków, a w szczególności cykl wykładów zatytułowanych Kuchnia krzyżacka i średniowieczna. Szczupak w bulionie Wbrew temu, co można by Zobacz więcej
{{headerMessage}}
barkowy koncept i stwierdzono, że to zły smak. Degustacja. Figatelle i półgęsek. A menu poniżej na zdjęciu: Karp bez (k)ości i jesiotr Dominującym smakiem w pierwszym daniu degustacyjnym, które nam Zobacz więcej
luna19
luna19 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie jest łatwe
Alfabetyczny spis treści

Alfabetyczny spis treści 1476

7
{{headerMessage}}
Ciasto Cappucino Ciasto cytrynowe - "Pieczenie z Kasią" Ciasto drożdżowe na pączki obwarzanki i inne słodkości Ciasto drożdżowe uniwersalne Ciasto filo z grzybami, papryką i serem feta Ciasto Hali Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Placek z kefirem

Placek z kefirem 3091

0
{{headerMessage}}
helsepersonell foran kvinner i sårbare situasjoner. 1 godzinę temu Grażyna gotuje Lasagne ze szpinakiem - To moja pierwsza lazania, zrobiona na zamówienie córci w dniu jej urodzin, czyli jakiś czas Zobacz więcej
{{headerMessage}}
robi... 2 dni temu Passionfruit Advocat, ajerkoniak, eggnog, likier jajeczny - * Advocat został pierwotnie wynaleziony przez Holendra Eugena Verpoortena. Produkowany był z brandy o niskiej mocy, Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9256

1
{{headerMessage}}
sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie robię ją ze świeżymi pomidorami i ogórkami, zimą wykorzystuję egzotyczne owoce (ananasa, mango, kaki)... 2 dni temu Buniabaje w kuchni Mielone w sosie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
rozpocząć czymś kojącym po sylwestrowych szaleństwach. **Proponuję krupnik, który pojawia się u nas dość często. Najbardziej ulubiona we... 10 godzin temu W krainie Fiołków Konioobłęd - Od jakichś Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Sałatka z buraków skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Sałatka z buraków 2 kg Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1635

0
{{headerMessage}}
po sylwestrowych szaleństwach. **Proponuję krupnik, który pojawia się u nas dość często. Najbardziej ulubiona we... 10 godzin temu W krainie Fiołków Konioobłęd - Od jakichś trzech miesięcy mamy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Zaczęło się od durnych koników Pony (nie cierpię), a skończyło na klockach Lego ze stajnią w tle i sean... 10 godzin temu sto kolorów kuchni Bułki z siemieniem lnianym - Nie robię zbyt często bułek, Zobacz więcej