szynka jakubiaka

piwo. Za piwem średnio przepadam, ale po skosztowaniu trzech nowych piw marki Książęce: Czerwony lager, Złote pszeniczne, oraz Ciemne łagodne trochę zmieniłam moje zdanie o piwie Po interesującym Zobacz więcej
Tydzień temu razem z innymi blogerakami oraz dziennikarzami kulinarnymi byłam na spotkaniu poświęconym dobrej kuchni oraz winom z Alzacji. Alzacka kuchnia bogata jest w potrawy z białej, kiszonej Zobacz więcej
Kanały tematyczne, Internet, książki, podróże otwierają umysł i uczą...jak łączyć nowe smaki, jak wykorzystać znane nam składniki w nieznany sposób...Lubię to, Lubię sprawdzać nowości w mojej kuchni. Zobacz więcej
Moje życie bez boczku nie miałoby sensu. Dzień, który rozpoczynam od zjedzenia lekko słonego, chrupiącego, pachnącego wędzeniem boczku nie może się nie udać. Nikogo, kto choć raz widział program Zobacz więcej