szynka z rekina

{{headerMessage}}
Steki z rekina: Marynata: 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soku z limonki sól, pieprz świeżo mielony Steki z rekina marynujemy w marynacie ok. pół godziny. Zielone szparagi (obcinamy je na dole)- każdą Zobacz więcej
smakiszczescia
smakiszczescia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smakiszczescia
Zupa szparagowa

Zupa szparagowa 45

0
{{headerMessage}}
! Na blogu- szparagowo: 1. Zielone szparagi i steki z rekina- Wiosna, ach to ty…- Post z dnia 21.04.2015: http://smakiszczescia.pl/danie-glowne/zielone-szparagi-i-steki-z-rekina-wiosna-ach-to-ty/ 2. Zobacz więcej
smakiszczescia
smakiszczescia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smakiszczescia
Szparagi na maśle

Szparagi na maśle 38

0
{{headerMessage}}
podałam posypane serem szafran i kolorowym pieprzem w towarzystwie wyśmienitych steków. Na blogu- szparagowo: 1. Zielone szparagi i steki z rekina- Wiosna, ach to ty…- Post z dnia 21.04.2015: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Szparagi… Tak pyszne, a to tak naprawdę tylko kilka tygodni przyjemności. Zatem warto korzystać, ile się tylko da!:) Szparagi w różnych ciekawych odsłonach na moim blogu: 1. Szparagi na maśle- Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Szparagi na maśle-http://smakiszczescia.pl/danie-glowne/szparagi-na-masle/ 2. Szparagi w szynce-http://smakiszczescia.pl/pasty-i-inne-frykasy/szparagi-w-szynce/ 3. Zupa szparagowa- Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Serwowana na zimno, marynowana makrela. Moja największa słabość... chipsy , została pokonana. Na przekąskę wybierałam pyszne wędliny ( fuet, szynka długodojrzewająca ) oraz ser kozi. A na koniec Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sashimi z surowej ryby i owoców morza - Smakowyj Przeskocz do treści Smakowyj Przyjemność z jedzenia Menu i widgety Strona główna Katalog smaków O mnie Szukaj: Najnowsze wpisy Sashimi z surowej ryby i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
miesiące temu - Brak komentarzy Prosty sposób na urozmaicenie tradycyjnych mielonych. Inny sposób podania oraz dodatkowe składniki sprawiają, że potrawa staje się bardziej interesująca. Mielone Zobacz więcej
{{headerMessage}}
około 1 miesięcy temu - Brak komentarzy Gołąbki, gołąbki. Kto ich nie lubi? W gołąbkach fajne jest to, że można je nafaszerować czym tylko dusza zapragnie. Dzisiaj jednak przedstawiam przepis na Zobacz więcej
podróże w konfiturze
podróże w konfiturze Obserwuj blogaObserwujesz bloga
podróże w konfiturze
Kadyks

Kadyks 165

0
{{headerMessage}}
z oceanu owoców morza. Niedaleko rynku, na Plaza Topete 4 znajduje się najlepsza w mieście freidurias (smażalnia ryb). Pescado frito, smażoną rybę od rekina po kalmary podają na wynos, można ją zjeść Zobacz więcej
{{headerMessage}}
! Popularne posty 59. Smażony stek z rekina Tak dobrze widzicie dzisiaj obok zapiekanki był również stek z rekina, w berw pozorom mnie mięso rekina smakowało brak ości, dość zwarte, s... 148. Udka Zobacz więcej
Chimek
Chimek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuryer Cyniczny
Po pierwsze – nie marnuj

Po pierwsze – nie marnuj 130

0
{{headerMessage}}
marnują żarcie. To znaczy – nie tylko Polacy, ale że niestety w tym smutnym kraju mieszkamy, to o nim mówimy. Do dzieła. Dygresja – wieki temu, kiedy serial South Park nie śmierdział połkniętym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
– tradycyjna kuchnia islandzka O tradycyjnej kuchni islandzkiej krążą legendy. Kiedyś położenie wyspy i ograniczone możliwości transportu, zmuszały Islandczyków do zjadania wszystkich części ryb i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
zupy każdy doprawia sobie sam, widząc jednak ile łyżeczek cukru sypie do zupy przeciętny Taj, mam dreszcze. Oprócz cukru najczęściej używaneprzyprawy to słynna tajska bazylia, zielona kolendra i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
czasem dziesięć minut i już rozpływa się w ustach, ligawa – standardowo, jak resztawołowiny – około godziny jeśli nie więcej. Wybór pozostawiam wam. Zostaje nam z grubsza to co niecodzienne. Ok, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, grubą soczystą szynką, łatwo wyłamującymi się żeberkami, pycha. A za namową gospodarza rozłupaliśmy czaszkę by delektować się delikatnym pieczonym móżdżkiem o konsystencji lekkiego, puszystego pate. Zobacz więcej