tagiatelle z rukola

niewielka polędwica wieprzowa 100 g kurek 50 g rukoli 150 g ricotty 30 g parmezanu świeżo mielony sól i pieprz 150 g tagliatelle łyżeczka suszonego tymianku lub kilka gałązek świeżego łyżka oliwy do Zobacz więcej
slinkacieknie
slinkacieknie Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ślinka cieknie!
Pasta Parma

Pasta Parma 69

0
Skład: szynka parmeńska pomidory suszone pomidorki cherry czosnek-2 ząbki śmietnka 30% makaron tagiatelle jajeczny rukola W pierwszej kolejności gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. Na Zobacz więcej
Jeden z moich ulubionych obiadów. Genialny w swej prostocie, przepyszny i ekspresowy! Przepis wypatrzyłam kilka lat temu u Trufli i od tego czasu przepadłam bez reszty. Gdyby nie to, że sos z Zobacz więcej
kiedy robię domowe mogę je jeść naprawdę często.Polecam moje ulubione czyli pesto z rukoli o bardzo interesującym, intensywnym smaku. Kaloryczne Łatwe Tanie Przygotowanie 1. Połowę umytej i osuszonej Zobacz więcej
tagiatelle ze szpinakiem Składniki ( porcja na dwie osoby): -100ml białego wina -500g świeżego szpinaku -100ml mleka -2łyżeczki mąki -100g parmezanu -oliwa z oliwek -sól -pieprz - 1/4 dużej cebuli -2 Zobacz więcej
11.02.2016 Magda To danie to dobra propozycja na sycący, ale też szybki obiad lub lunch. Połączenie pikantnej i chrupiącej rukoli z aksamitnym i delikatny sosem pieczarkowym tworzy zbalansowane danie Zobacz więcej
z kurczaka lub 1 duża 250-300 g makaronu tagiatelle 150-200 g kurek 60 g startego parmezanu papryczki chili 1 mała czerwona cebula około 7-8 suszonych pomidorów 2 ząbki czosnku 2 garści rukoli 250 Zobacz więcej
WOKA
WOKA Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smakobranie
Penne Campagnola

Penne Campagnola 124

0
niedziela, 10 lutego 2013 Penne Campagnola W mojej ulubionej knajpie zawsze zamawiam Tagiatelle Campagnola. Postanowiłam zrobić je w domu. składniki na porcję dla 2 osób: 1 bakłażan 200 gr borowików Zobacz więcej
Czosnek nie bez przyczyny nazywany jest naturalnym antybiotykiem: działa przeciwzakrzepowo, pokonuje bakterie i wirusy, uodparnia organizm, walczy z pasożytami. Jest niezastąpiony podczas przeziębień Zobacz więcej
, gotowaną na parze lub w połączeniu z makaronem. Do tego przepisy wykorzystałam ostatnią wersję. Składniki na 2 porcje: łosoś świeży 200 g cukinia świeża 350 g cebula biała 1/2 sztuki czosnek 4 ząbki Zobacz więcej
Kuchnia i Ogród: Tagiatelle z łososiem w sosie śmietanowym Kuchnia i Ogród czwartek, 10 października 2013 Tagiatelle z łososiem w sosie śmietanowym Czas przygotowania: 40 min. Składniki: - łosoś (ok. Zobacz więcej
g makaronu tagiatelle 150-200 g kurek 70 g sera koziego papryczki chili 200 g boczku w plastrach 1 mała czerwona cebula około 5 suszonych pomidorów 1 ząbek czosnku 40 g startego parmezanu 2 garści Zobacz więcej
przepis Składniki 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 1 upieczona czerwona papryka 4 pomidorki suszone pieprz, papryka ostra w proszku bagietka Sposób przygotowania Krok 1Paprykę pieczemy w piekarniu Zobacz więcej
internetowa CAPTCHA Code * Wiadomość * Poprzedni wpis Licznik Kategorie ! DO POBRANIA ! Boże Narodzenie Ciasta i desery Ciasta Ciasteczka Desery Muffiny i babeczki Pieczywo Dania główne Dania z Zobacz więcej
dodane Przekąski, zakąski na imprezę cz. 2 Małe kanapeczki z pastą rybną, szybka przekąska dla niespodziewanych gości. Ciekawe połączenie s Zobacz więcej Jem zdrowo: Pełnoziarniste tagiatelle z Zobacz więcej
z wątróbką Smakowita Pajda to Kuchenna Frajda! Sakiewki z kurczaka z zielono-różowym nadzieniem Smakowita Pajda to Kuchenna Frajda! Ziołowe kotleciki drobiowe z puree ze szpinaku i marchewkowym Zobacz więcej
(1) chili con carne (1) ciasta bez pieczenia (1) ciasteczka (1) ciastka (1) ciasto (7) ciasto francuskie (2) ciasto z kremem (1) czekolada (2) danie jednogarnkowe (2) devolay (1) dewolaj (1) do Zobacz więcej
, Agnieszka- Agi Kuchnia Smaku. Pracowałyśmy pod okiem i ze wsparciem Szefów: Tomka Nowaka, Piotra Jaworskiego i Dawida Domina. Co gotowaliśmy? Tematem szkolenia były "Nowoczesne techniki podawania Zobacz więcej
. Grillowany sandacz, puree z dyni, szpinak, por-Restauracja Nifty No 20, Poznań Niewątpliwie szef kuchni ma poczucie smaku i odwiedzę ten lokal na cały posiłek. Restauracja Pastela, Poznań, ul. 23 Zobacz więcej