tagiatelle z salami

, jakąś rzeczną genialną wyfiletowaną rybę z szafranowym sosem i fantastyczny pasztet z tamtejszej dziczyzny. Prostota tych dań była niesamowita a smaki powalające. Ludzie wykorzystali to co mieli do Zobacz więcej
classy-chef
classy-chef Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Classy-Chef
Wizyta w Bawełnie

Wizyta w Bawełnie 63

0
znajdzie coś dla siebie. Jest ono typowo włoskie, jednak nie znajdują się tam tylko sztandarowe włoskie potrawy. Zdecydowałem się na ravioli z dziczyzną i kasztanami polane sosem borowikowym, czarne Zobacz więcej
Na festiwal pierwszy raz poszliśmy w tamtym roku. Było naprawdę fajnie - dostaliśmy kartę, kelner poinformował nas, że porcje będą mniejsze i wybieraliśmy co chcieliśmy. W tym roku forma się zmieniła Zobacz więcej
ona w plebiscycie na najlepszą restaurację. Moją uwagę najbardziej przykuł stół stojący na środku sali, na którym pracował jeden z kucharzy. Przygotowywał tam świeże ravioli. Ja skusiłam się na takie Zobacz więcej
dowiedziałyśmy się co nieco o historii restauracji, która została wybudowana nad 4 Śluzą, stąd restauracja nosiła nazwę"Przy IV Śluzie". Dodatkowo naterenie Park Hotel Bydgoszcz znajduje się sala dla Zobacz więcej
dowiedziałyśmy się co nieco o historii restauracji, która została wybudowana nad 4 Śluzą, stąd restauracja nosiła nazwę"Przy IV Śluzie". Dodatkowo naterenie Park Hotel Bydgoszcz znajduje się sala dla Zobacz więcej
nowojorskie klimaty no i ZDECYDOWANIE większy. Trzy poziomowe bistro zachwyca designerską salą główną z graficznymi, lekkimi stolikami i niesamowicie wysokimi sufitami. Można oddychać pełną piersią. Zobacz więcej
– Podniebienne pieszczoty Sok pomidorowy z bazylią – Z miłości do słodkości Krwawa Mary – Bon Appétit Małgorzaty Muffinki pomidorowe z chilli – Mops w kuchni Placek twarogowy z pomidorami i brokułami Zobacz więcej
Pita Grecka Pizza a'la luna Pizza Hawajska Pizza prosta - z pieczarkami szynką i cebulą Pizza z bakłażanem, boczkiem i serkiem wiejskim Pizza z kiełbasą, ananasem i kukurydzą Pizza z mozzarellą Zobacz więcej