take-this-bite

. 2. Add the sweet potatoes to the pan together with the curry powder and stir. Leave on medium heat until the potatoes soften, which should take around 15 minutes. Stir occasionally. 2. Cut the fish Zobacz więcej
from the oven and leave it to cool down. Then peel and slice. Remove the skin from the mackerel and fake it with your fingers to bite size pieces. Peel and slice the shallots (not too thinly, I cut Zobacz więcej
it as you like but I would go for the natural slighly sweet red pepper taste and underline it only with the basic black&white: pepper and salt. Psst... eating soups is a great opportunity to bite Zobacz więcej
minutes, then stir in the thyme leaves, sugar and vinegar, and season with salt and freshly ground black pepper. Carefully add the blanched carrot and celery to the pan and cook for five minutes. Zobacz więcej
celery sticks, chopped into bite size pieces 2 tbsp olive oil freshly ground black pepper celery salt For the dressing mix the orange juice with pepper and salt, ser aside. Arrange celery, oranges Zobacz więcej
(and I don't know their exact name) have quite bitter skins. All in all this crumble proved to be great! Apples and plums, softened in butter and honey, became almost caramelized in the oven. Crumbly Zobacz więcej
Long time no see. I just realised that the posts that I queued didn't appear on the blog as I planned, so I'm saving them and will be posting from now on. I didn't have much time to write posts and Zobacz więcej
, ale jak tylko wróci z wyjazdu, to przygotuję mu takie. Mam nadzieję, że polubi je równie bardzo jak ja. Przygotowuje się je podobnie jak zwykłe kotlety mielone, jedyną różnicą jest papryka i Zobacz więcej
The Daring Bakers’ April 2012 challenge, hosted by Jason at Daily Candor, were two Armenian standards: nazook and nutmeg cake. Nazook is a layered yeasted dough pastry with a sweet filling, and nutmeg Zobacz więcej
, covered. Now, mix rice vinegar with sugar until most of it is dissolved and when the rice cools off a bit mix it with them together properly. Cover and put away until you prepare the sushi. Cut Zobacz więcej
, ze nie moge sie doczekac, aby upiec je ponownie! Przepis zaadaptowany ztego bloga. Postanowilam uzyc zamiast bitej smietany krem z serka Philadelphia. SKLADNIKI: 1 puszka puree z dynii (ok. 425 g) Zobacz więcej
vinegar 1 tsp dried mint a healthy pinch of both black pepper and salt Dry toast the walnuts until almost charred, take off the hot pan and let cool, then chop roughly. Peel the orange and cut the Zobacz więcej
Cakes and the City
Cakes and the City Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cakes and the City
AT THE

AT THE 43

0
do formy na tartę, na nich ułożyć ciasto, podwijając brzegi do środka. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 200 st C. Piec 20 minut, następnie zmniejszyć temp. do 160 stopni i piec kolejne 20 Zobacz więcej
z wina i ułożyć na talerzach. Jeżeli nie chcą stać, to można odkroić spód gruszki na płasko 6. Zredukować sos winno-miodowy gotując przez kilkanaście minut aż do uzyskania pożądanej konsystencji Zobacz więcej
to the boil and simmer for 8 minutes. Lift the fish out onto a plate using a slotted spoon, and strain the cooking liquor through a sieve into a jug. When the fish is cool enough to handle, break it Zobacz więcej
zjedzmnie
zjedzmnie Obserwuj blogaObserwujesz bloga
zjedzmnie.blog.pl
Miko’s

Miko’s 93

0
– przygotuj sobie gwiazdki cukrowe (nie jest to mus, ale ładnie wyglądają) i nutellę, lub inny czekoladowy krem, po czym kremem tym przyklejaj gwiazdki do boków muffinek. Gdy wszystkie już będą Zobacz więcej
pinch of both black pepper and salt Dry toast the walnuts until almost charred, take off the hot pan and let cool, then chop roughly. Peel the orange and cut the navels into bite-size chunks. If you’ Zobacz więcej
. It doesn't overwhelm by a huge dose of sugar, but will satisfy the lovers of delicious, sweet desserts. Every bite is filled with a silky-smooth, "buttery", lemon cashew cream that wonderfully Zobacz więcej
przelać w równych ilościach do szklanek i odstawić do lodówki do stężenia. Zagotować 200 ml wody i wlać do 4 części galaretki, wymieszać do dokładnego rozpuszczenia i przelać do szklanek z deserem, Zobacz więcej