tatar z dziczyzny

Goszka
Goszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
To co kocham
Tatar z sarny

Tatar z sarny 1209

0
{{headerMessage}}
Książka kucharska - Mięsny zagajnik piątek, 14 czerwca 2013 11:35 Dla mięsożerców i miłośników dziczyzny polecam tatar z sarny. Mięso jest bardzo delikatne i rozpływa się w ustach. Sposób podania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Za 69 zł (osoba dorosła) możemy zajadać się pysznościami, przygotowanymi przez Szefa Kuchni. Hotelowa kuchnia opiera się na dziczyźnie i tradycyjnych kaszubskich produktach. Melon zawijany z wędzoną Zobacz więcej
{{headerMessage}}
do posta (Atom) . . O mnie Kasztanowa Kuchnia Podróżnik, pisarz, surfer, autor kulinarny, przyszły myśliwy. Wyświetl mój pełny profil Kategorie akcesoria(1) desery(1) drób(2) dziczyzna(1) inne(2) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jest dziś zadaniem łatwym. Oferta jest tak wielka, że trudno być pewnym pochodzenia, świeżości i jakości proponowanych produktów. Ja osobiście kupuję mięso w sklepach sieci delikatesów mięsnych Zobacz więcej
martapan
martapan Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kazdemu smacznego...
MAKARON Z BIAŁYM SEREM

MAKARON Z BIAŁYM SEREM 184

0
{{headerMessage}}
w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest Etykiety:Przystawki gorące Starszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Etykiety Boże Narodzenie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
czyli galaretka skrywającą płynny krwisty środek, puder z buraka oraz oliwa z majeranku. To połączenie skutecznie rozbudziło moje kubki smakowe, a różnorodność struktur oraz wykorzystanych technik Zobacz więcej
Pyza
Pyza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smaczna Pyza
Oswajanie dzikiego stadka

Oswajanie dzikiego stadka 451

0
{{headerMessage}}
a nią właśnie mieliśmy się zajmować. W dużej, przestronnej i świetnie urządzonej kuchni, pod okiem doskonałych kucharzy z Grzegorzem Kazubskim na czele zmierzyliśmy się ze stadem saren, jeleni i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Atmosfera, która panowała? Jakbyśmy wszystkie znały się od dawna, wszystkie coś o sobie wiedziały. Było miło, ciepło i rodzinnie - szybko znikła moja nieśmiałość ;) i dzięki temu spędziłam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Balkanika. Dla kilkuosobowej grupy blogerów były przeprowadzone warsztaty z Ivo Violante – szefem restauracji “Auriga“. Ivo zdradził nam kilka tajników, jak przygotować jagnięcinę oraz kilka tajników Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kasztanowa Kuchnia : Pierś z kurczaka pieczona Kasztanowa Kuchnia Strony Strona główna Albumy Kontakt i współpraca czwartek, 25 września 2014 Pierś z kurczaka pieczona Nie ma :( A gdzie Twoje? Zobacz więcej
Nina
Nina Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Nina w kuchni
Pasztet z jelenia

Pasztet z jelenia 1089

1
{{headerMessage}}
w najlepszym wydaniu. Jadłam tam kaczkę, świetną sałatkę z awokado, bliny z łososiem, chłodnik, ośmiornicę, tatar, śledzie w oleju lnianym i parę jeszcze innych dań. Wszystko było pyszne i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sushi: Sushi z tatarem | Simply Delicious Strona główna Regulamin Współpraca Przejdź do treści Słodkości Bez gotowania Bez jajek Bez pieczenia Na zimno Babeczki Babki Biszkopty Ciasta Ciasta Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
(bez tytułu)

(bez tytułu) 50

0
{{headerMessage}}
) sierpnia(28) lipca(34) czerwca(30) maja(12) kwietnia(14) marca(19) lutego(16) stycznia(47) ` . . . . Kontakt z nami e-mail: kasztanowakuchnia@gmail.com GG: 2881894 . . . Liczba głodnych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kuchni molekularnej. Wszystkie warzywa i mięso pochodzą podobno ze sprawdzonych, małych gospodarstw, a jeden z szefów kuchni ponoć sam zbiera mech do dekoracji tatara i głaszcze każdego bażanta zanim Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kuchni molekularnej. Wszystkie warzywa i mięso pochodzą podobno ze sprawdzonych, małych gospodarstw, a jeden z szefów kuchni ponoć sam zbiera mech do dekoracji tatara i głaszcze każdego bażanta zanim Zobacz więcej
paulina.gazdowska
paulina.gazdowska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
NaTropieSmaków
Tatar z sarny

Tatar z sarny 314

0
{{headerMessage}}
do naturalnego trybu życia zwierząt łownych. Dlatego jeżeli macie możliwość to gorąco zachęcam do wypróbowania, przyrządzenia i spożywania nie tylko wołowiny, wieprzowiny czy drobiu :)). Moja Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Czy wiedzieliście, że mamy w Warszawie australijską restaurację – nazywa się Kalaya? Jej właścicielem jest rodowity Australijczyk, mieszkający w Warszawie od kilku lat, któremu pewnego dnia zamarzyło Zobacz więcej
Krokodyl
Krokodyl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pomarańcza
Grill i BBQ - warsztaty w Makro

Grill i BBQ - warsztaty w Makro 128

0
{{headerMessage}}
, brązowego cukru, chilli. Następnie przygotowaliśmy szaszłyki do grillowania. Z polędwicy odkroiliśmy z jednego końca mięso na tatar, z drugiego mięso na filet mignon, środek zamarynowaliśmy i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jako dużo mniejsze i bardziej puste. Teraz było niesamowicie słonecznie, ulicami ciągnęły tłumy ludzi (podobno to właśnie dzięki Festiwalowi), zaś Lublin wydał mi się dużo większy, niż kilka lat Zobacz więcej
{{headerMessage}}
udało się bez problemu dotrzeć w świąteczny dzień do lokalu, w którym były zajęte 2 stoliki, potem przybyły jeszcze dwa… Gwoli ścisłości – poniższe dania zawierające „dziką kaczkę” to zabieg Zobacz więcej